Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Coolpad Cool 1 Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
5
Favori
7.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim paylaştığım linkleri ve romları tekrar paylaşmışsın seni gidi çakal birinci ve ikinci önerdiğim romları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert#Ali -- 25 Nisan 2018; 17:1:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Expert#Ali E kullanıcısına yanıt
    evet. kurdum. bende tawsiye ettim. ama kurtarma bölümü linkleri senden değil
    hadi söyle bakalım parmak izi neden çalışmıyor. birtek jui de çalışıyor
  • ilkerxxx kullanıcısına yanıt
    Şimdi ekledim ve denedim sorunsuz çalışıyor kardesim bende bendeki sürüm ikinci önerdiğim rom şuanki cuoco92 eui5.9.026s v2 resimdeki sürüm , bb72 nin c103 romunu da kullandım ondanda parmak izi sorunsuz çalışıyordu

LeEco (LeTV) Coolpad Cool 1 Ana Konu

• Bb72 çalışıyor.

Bu resimdeki sürümü yrın bi deniyeyim. Bugün en az 20 kez rom salladım. Twrp yükleyince brik oluyor tekrar başa dönüyorum. İmei gidiyor qcn yükle falan zor iş.

pekiiiiiii expert ali söyle bakalım Coolpad Download Assistant " check rom failed" hatası neden verir.
  • Sen çok kurcalıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert#Ali -- 27 Nisan 2018; 15:2:0 >
    gerçekten önceden init.cpb dosyasını yüklerdi. şimdi açınca direkt fail hatası veriyor. imei atamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerxxx -- 27 Nisan 2018; 15:56:16 >
  • Coolpad Cool 1 Dual için ekran koruyucusunu nerden bulabilirim?
  • Telegram grubu açtım gelmek isteyen olur diye link bırakıyorum.
    Telegram
    Telegram: Contact @coolpad_cool1_tr
    https://t.me/coolpad_cool1_tr

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerxxx

--------------------------------ölü olan coolpad cool 1 dual telefonu diriltme-------------------------------------------
    miflash ile bu yazılımı atın
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    telefon dirilince network ve imeiler gitmiş olacak QPST ile QCN dosyası yukleyin
    dosya adı bu Coolpad Cool 1 (C103).qcn
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    gitmiş imeilerinizi yuklemek içinhttps://www.androidbrick.com/leeco-letv-qualcomm-snapdragon-modelleri-imei-tamiri-imei-repair-rootsuz/

şuanda C106-C103_india_ZIXOSOP5801711191S_17S_ML_BB72 kullanıyorum. 10 numara 5 yıldız. telefon kusursuz bir şekilde çalışıyor. ( şimdilik )
    merhaba kardesm linklerde sorun var sanirim bende jui rom yukledim gapps kurmak icin twrp attim tel acilmadi baska twrp yukledim ondada cihaz acilis ekraninda kaliyor yardim edersen sevinirim

• İrfan43 İ kullanıcısına yanıt
    Cool 1 dual için şeffaf silikon kılıf + şeffaf ekran koruyucu + nano ekran koruyucu sadece 17TL daha fazla bilgi için sürat kargo ile gönderilecek, kargo ücreti ise 3.74TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert#Ali -- 6 Haziran 2018; 19:1:52 >

• Cool1 batarya ariyorum bu telefonun parcasi cok pahali kendisi ucuz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemajestik -- 11 Haziran 2018; 8:29:53 >
  • zemajestik Z kullanıcısına yanıt
    Cool 1 için batarya buyrun linki
    s.click.aliexpress.com
    Recommended For You
    http://s.click.aliexpress.com/e/b7uQEHbS
    toplam size maliyeti yaklaşık 50TL bulur

• Cool icin uyarmi acaba! .bataryadami yoksa yazilimdami sıkıntı var tam anlayamadim .cihaz bosta cok pil tuketiyor telefon hafiza sadece resim dolu .uygulama bile yok sayilir

• LeEco (LeTV) Coolpad Cool 1 Ana Konu

Kırmızı ile işaretlediğim tuş grubundan birine basınca bir üstteki tuş çıkıyor.Diğer tuşlarda sorun yok.Örneğin geri tuşuna basınca Ş harfi çıkıyor.Farklı birkaç klavye denedim hep aynı.Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?Ya da önerisi olan?
    Not:CUOCO92 V2 yüklü.
  • Cool 1 ekran kirildi ama çalışıyor... Nerde tamir ettirebilirim?

• thundere kullanıcısına yanıt
    V10 vardi en son yanlış hatırlamıyorsam. Update yada farkli bir klavye sorunu çözer diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar Help

2yıllık Cool 1 dual telefonum durduk yere hatta bağlanmamaya başladı arama yapamıyorum hücresel ağa bağlanmıyor. Herhangi bir uygulama yüklenmedi, telefon kurcalanmadı.

İmei kontrol ettim sıkıntı görünmüyor kayıtlı

Hat başka telefonda çalışıyor ve başka bir hattı telefona takınca yine çalışmıyor

Arama yapınca Cellular network not available hata yazısı veriyor

• Lazzow kullanıcısına yanıt
    IMEI hangi yöntem ile değiştirildi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.