Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkür ederim yardımların için birde bunu nasıl kuracağım.detaylı anlatabilir misin
  • İkinci verdiğin bu karnel dosyalarını ne yapacağız :).kusura bakmayın yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum işin acemisiyim biraz
  • Twrp'den flashlıyorsunuz sadece.ikinci linkten en son sürüm le pro 3 için olanı indirin onuda romdan sonra twrpdan flashlayın.bu kadar.twrp kurulu değilse ilk sayfaya dönün açıklamalar mövcut olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djtato kullanıcısına yanıt
    yalnız oreo romdan eui roma dönmek için twrp sürümünü değiştirmek gerekiyor diye biliyorum Lütfen bilgisi olan arkadaşlar konuyla ilgili bizi aydınlatırsa memnun oluruz
    Not. Lazye hocam ilk sayfada zaten bu konuda bilgi vermiş android 6 -7-8 rom yüklemek için ayrı twrp gerekiyor

Bu arada Emrah hocam uzun zamandır görünmüyor validustan sonra yeni backup bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus33 -- 19 Ağustos 2018; 14:43:16 >
  • Forum öldü galiba Allahtan xda var adamlar durmadan çalışıyor .)) Android9 dan önce miui 10 v5 de 9 saat ekran süresinden bahsediyorlar.Dayanamadım indirdim twrpden kurdum ama açmadı romu.Geri dotosa döndük mecburen. Miui10 + gcam + more lokale süper olur
  • Hocam cihaz için iyi birşeyler olmuyor ki, insan ne yazsın.Stock bir dert,android 8ler ayrı bir dert(hafif kasmalar,çok ısınma,pubgde donma).En iyisi paranoid unoffical kurup,şarj çok yesede stabil kullanıyorum.Cihazı alırken FHD ekran var 4050 mAh var birde snap 821 var,batarya ömrü,performansı efsane olur ümidiyle aldım ama artık yazılım sorunları sıkmaya başladı.Zaten cihazı 150$ gibi bir fiyata satıp üzerine 150$da koyup pocophone f1 alma gibi bir fikrim var(fiyatı 300$ olacağı söyleniyor)

• İyi akşamlar leeco pro 3 x720 telefonum brick oldu ilk sayfadaki yöntemi deneyerek birkaç QFIL rom flaşladdım ama hepsinde %1 de takılı kalıyor videoda bahsedildiği gibi 15-20 dk bu şekilde bekledikten sonra telefonu bilgisayardan ayırıp güç tuşuna basıyorum ama ne kadar uğraştıysamda tlf hiç açılmıyor tlfonda titreme oluyor elimi tuşlardan çekiyorum biraz bekledikten sonra güç tuşuna her basışımda tlf titriyor ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: NihadAhad

Hocam cihaz için iyi birşeyler olmuyor ki, insan ne yazsın.Stock bir dert,android 8ler ayrı bir dert(hafif kasmalar,çok ısınma,pubgde donma).En iyisi paranoid unoffical kurup,şarj çok yesede stabil kullanıyorum.Cihazı alırken FHD ekran var 4050 mAh var birde snap 821 var,batarya ömrü,performansı efsane olur ümidiyle aldım ama artık yazılım sorunları sıkmaya başladı.Zaten cihazı 150$ gibi bir fiyata satıp üzerine 150$da koyup pocophone f1 alma gibi bir fikrim var(fiyatı 300$ olacağı söyleniyor)
    Pocophone f1 kullandım fena degil sanırım sıvı sogutmalı cihaz menu stabil.. camerası tatminkar. hız qualcomm destegi bence gayet tatminkar ama bence 300$ dan fazla olur.
    Hocam resmi çıkış fiyatı 300 dolar.Şimdi 340-350 dolar civarında.1-2 aya kalmaz indirimle 290$a felan bulunur bence
    Edit:Aliexpressde satıcı kuponuyla 305 dolara var şimdiden.
    LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NihadAhad -- 3 Eylül 2018; 18:38:19 >
  • NihadAhad N kullanıcısına yanıt
    İyide hocam bide bunu buraya getirip satan komisyon alıcak olucak 370$.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NihadAhad

Hocam resmi çıkış fiyatı 300 dolar.Şimdi 340-350 dolar civarında.1-2 aya kalmaz indirimle 290$a felan bulunur bence
    Edit:Aliexpressde satıcı kuponuyla 305 dolara var şimdiden.
    Turkiyede acılacak Xiaomi magazasından bu fiyata alamazsın.

Yurt dısından cihaz getiren kiside bu fiyata vermeyecek.

sana tek madde kalıyor oda bir tanıdıgına aldırmak. varsa oyle gidip gelen o taraflara 1. elden alırsa hesaplı alırsın elbet..

site üzerinden alıgında gümrüğe takılma olayı var. soncta telefon. geri giderse ugras dur..

Arkadaş Türkiye'de değil Azerbaycan da yaşıyor bildiğim kadarıyla. Azerbaycanda gümrük sıkıntısı neredeyse hiç yok .

• lazye kullanıcısına yanıt
    Evet Azerbaycanlıyım Burda evet 1000$a kadar ve aynı maldan 2den fazla olmadığında vergi yok(şimdi imei kayıt ücreti arttı ve telefon siparişinde telefon ayrı yere gidiyor ordan götürüyon felan ama oda bir süreye düzelir.satış için değil kendin için getiriyorsan eninde sonunda vergisiz alıyorsun yani)

• arkadaşlar iş yogunlugundan foruma vaktim olmuyor, lee pro3 kullanımım 1.5 seneye dogru yaklaşıyor,aldıktan sonra stok romda yaptıgım güncelleme sonrası ( 23s den 26 s e ) mlsf wifi özelligiyle ilgili bi sıkıntı oldu, wifisiz olarak kullanıyorum uzun zamandır, arasıra *#4636#* vs kısayolundan lte yi onaylayıp çıktıgımda bikaç saat de olsa wifi aktif oluyordu (artık oyle de olmuyor)

forumdan paylaşılan bir destekle geçen yıl paranoid 7.1.2 (7.3.1 eol) denilen sürümle kullanıyorum. bu romuda belki wifi modem ayarları düzelir diye kurmuştum ancak degişen olmadı.
    bu arada cihazımda bluetoth uygulaması sorunsuz çalışıyor.
    cihazın sürücüleri pc de yüklü ancak windows 10 bi şekilde bazı dosyaları aktif etmeye izin vermedigi için modem ayarlarını yenileyebilecegim farklı bi rom kurmayı da başaramadım.

bu konuda özellikle ist avrupa yakasında olan arkadaşlardan destek rica ediyorum.
    wifi aktif olsun yeter diger özellikler çok acil degil.telefondan mennunum.mobil internet paketim ayı tamamlamaya yetmiyor.
    bu wifi blokajıyla ilgili sorunu nette araştırdım donanımsal gibi görünmüyor( zaten entegre olan bluetoth kısmı sorunsuz çalışıyor.

• Forumun basinda paylasilan kurtarma romlarindan birini yukleyin duzelir muhtemelen fiziksel değilse

• Bazen güzel şeylerde oluyor

https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/rom-t3839737 hayırlı olsun.yarın deneyeceğim.

• Merhaba ben sitenize yeni üye oldum da, Le Pro 3 ai (x651) aldım kendime cihaz çok mükemmel her açıdan fakat cihazım android 6.0 ve arayüzü kötü bunları nasıl değiştirebilirim lütfen yardımcı olun kafayı yiyicem :(

• quote:

Orijinalden alıntı: baranyaman1905

Merhaba ben sitenize yeni üye oldum da, Le Pro 3 ai (x651) aldım kendime cihaz çok mükemmel her açıdan fakat cihazım android 6.0 ve arayüzü kötü bunları nasıl değiştirebilirim lütfen yardımcı olun kafayı yiyicem :(
    Kafayi yiyecek bisey yok.

Cihazı almadan önce araştirma yapmadınız mı,videolari seyretmediniz mi, arayüzü,yazilımı videolar youtube da bolca var.

Marketten kafaniza göre launcher yükleyin hangisi ni begenirseniz devam edin.

• Launcher yukledim de android sürümünü oreo yapamıyorum bi de yüksek kalite açmasını beklediğim pubg çok fena kasıyor rom atıldığı için olabilir mi acaba

• Le pro 3 ai mediatek x23 işlemciye göre nasıl android 8 yapabilirim cihazı bu bana yeter sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranyaman1905 -- 9 Eylül 2018; 22:10:23 >
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.