Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence mtk işlemci alarak hayatının hatasını yaptın X720 almalıydın. Rom olarak inanılmaz kısıtlı sanırsam maalesef bu konuda yardımcı olabilecek kimse olduğunu düşünmüyorum . Xda üzerinde araştırma yapabilirsiniz bu arada android 8 falan baya bir lüks onuda belirteyim sorunsuz rom bulursanız dua edin iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, fiyatı baya uygundu fiyatına göre (1000₺) halen en iyi cihazın bu olduğunu düşünüyorum ama keşke android 8 olsaydı... Arayüzü saf android yapma şansım ne peki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi de en can sıkıcı nokta WhatsApp ve instagram gibi programlardan bildirim çoğu zaman gelmiyor programı açınca 1-2 saniye açılma süresi oluyor ondan sonra görüyorum mesaj atanları. Bunu günlerdir araştırıyorum çözümünü bulamadım format atmama ve launcher değişmeme rağmen değişen bir şey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranyaman1905 -- 10 Eylül 2018; 17:3:46 >
  • baranyaman1905 B kullanıcısına yanıt
    Valla bana sorarsan 1000 TL bandında en kotu cihaz 600 liradan fazla etmez ki o bütçeyle bile almam asla tabikide bu benim görüşüm .

Bu arada ikinci el çok temiz cihazlar var o bütçeyle onları değerlendirebilirdin bildirim kısmı ise leeco cihazların nerdeyse stok romlarinin tamamında. Dediğim gibi xda sitesinden takip edin iyi günler dilerim

• Telefonumu suya düşürdüm. Pirinçte beklettim. Kameralar buğulanmış halde. Şarja taktım şarj oluyor ama power tuşuna basınca kısa süreli titreşimden başka tepki vermiyor. Tamire göndermeden yapılabilecek bir şey var mıdır?
  • X653 modeli için android 8 ve saf android yapabileceğim dosyaları araştırdım bir türlü bulamadım bulabilen varsa yardımcı olabilir mi çok dua ederim :( Helio x23 işletim sistemi ve android 6 mevcut şu anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranyaman1905 -- 11 Eylül 2018; 19:12:30 >
  • arkadaşlar benim cihazım galiba brick oldu pek de anlamıyorum forumda yazan işlemleri yaptım fakat flashone da %1 de kalıyor devam etmiyor cihaz da açılmıyor ne yapmam lazım
  • Forumda yazilanlari dogru yaptiysaniz %1de kalsin 15 bekleyin sonra telefonu cekin kablodan power tuşuna 1dk boyunca basilo tutun acilmazsa sarja takin 10dk bekleyin sarj devam ederken yine power tusuna 1 dk boyunca birakmadan basılı tutun

• Arkadaşlar merhaba.
    Yakın zamanda ikinci el le pro 3 x720 aldım. Telefonda miui 10 yüklü. Ben android 14.1 nougat'a geçmek istiyorum bu yüzden gerekli işlemleri yapıcam ama bir türlü bilgisayarlarım usb tanımıyor. Laptop win10 tanımadı pc wind7 tanımadı. telefon için algılanamadı falan diyor. destek lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yfesela -- 14 Eylül 2018; 20:53:33 >
  • Garanti cepbank'a girdiğimde cihazınız rootludur hatası veriyor devam et ile işleme devam ediyorum ancak qr ile para çekemiyorum rootlu olmadığı halde root hatası verdiği için risk içeriyormuş. Bu sorunu nasıl giderebilirim acaba?

• baranyaman1905 B kullanıcısına yanıt
    İmei repair işlemi için mutlaka Root yetkisi verilmiştir. Root yetkisşni6bir şekilde kaldırman lazım illa hem Root yetkisi olsun hem de sorun yaşamayım diyorsanız ana dizin dosyalarında değişiklik yapmadan Root yetkisi veren Magisk ile Root yetkisi kazandırın.

Umarım anlatabilmişimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: yfesela

Arkadaşlar merhaba.
    Yakın zamanda ikinci el le pro 3 x720 aldım. Telefonda miui 10 yüklü. Ben android 14.1 nougat'a geçmek istiyorum bu yüzden gerekli işlemleri yapıcam ama bir türlü bilgisayarlarım usb tanımıyor. Laptop win10 tanımadı pc wind7 tanımadı. telefon için algılanamadı falan diyor. destek lütfen
    gelistirici modu acık mı? telefon hakkında kısmından yani telefon özelliklerinin oldugu menuden aktif edebilirsin..

Geliştirici Seçeneklerini kullanabilmek için ilk olarak saklandığı yerden çıkarmamız gerekiyor. Oldukça basit şekilde açığa çıkarılan Android Geliştirici Seçenekleri menüsünü aktifleştirmek için Ayarlar>Cihaz Hakkında yolunu izlemeli ve çıkan ekranda "Yapım Numarası(Build Number)" seçeneğini bulmalısınız. Yapım Numarasına üst üste 5 kere bastığınızda ise "Sizde artık bir geliştiricisiniz!" mesajıyla karşılaşıyor ve gizlenmiş Geliştirici Seçeneklerini aktif hale getirmiş oluyorsunuz. Bundan sonra Ayarlar>Geliştirici Seçenekleri yolunu izleyerek geliştirici ayarlarında düzenlemeler yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: djtato

gelistirici modu acık mı? telefon hakkında kısmından yani telefon özelliklerinin oldugu menuden aktif edebilirsin..

Geliştirici Seçeneklerini kullanabilmek için ilk olarak saklandığı yerden çıkarmamız gerekiyor. Oldukça basit şekilde açığa çıkarılan Android Geliştirici Seçenekleri menüsünü aktifleştirmek için Ayarlar>Cihaz Hakkında yolunu izlemeli ve çıkan ekranda "Yapım Numarası(Build Number)" seçeneğini bulmalısınız. Yapım Numarasına üst üste 5 kere bastığınızda ise "Sizde artık bir geliştiricisiniz!" mesajıyla karşılaşıyor ve gizlenmiş Geliştirici Seçeneklerini aktif hale getirmiş oluyorsunuz. Bundan sonra Ayarlar>Geliştirici Seçenekleri yolunu izleyerek geliştirici ayarlarında düzenlemeler yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    dediğinizi denedim sağolun. Ama durum aynı büyük ihtimal kablo sıkıntılı ama aldığım kişi bana göndermeden önce gayet iyi kullanıyormuş.
    Bu arada telefona nougat yükledim telefona indirerek, kamerası çok çok iyi. Ama arayüz falan göze hiç iyi gelmiyor ve karışık sıkıcı.
    miui 9 yükledim çok güzel her konuda. kamerası GCAM gibi değil, vasat. Ama hoparlörle beraber ahizeden de ses geliyor. Bu konuda yardımcı olur musunuz ahizeyi nasıl iptal edicem? Telefonun altında iki hoparlör çıkışı var sağdaki çalışıyor soldaki iptal ahizeden ses geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yfesela -- 18 Eylül 2018; 15:9:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yfesela

dediğinizi denedim sağolun. Ama durum aynı büyük ihtimal kablo sıkıntılı ama aldığım kişi bana göndermeden önce gayet iyi kullanıyormuş.
    Bu arada telefona nougat yükledim telefona indirerek, kamerası çok çok iyi. Ama arayüz falan göze hiç iyi gelmiyor ve karışık sıkıcı.
    miui 9 yükledim çok güzel her konuda. kamerası GCAM gibi değil, vasat. Ama hoparlörle beraber ahizeden de ses geliyor. Bu konuda yardımcı olur musunuz ahizeyi nasıl iptal edicem? Telefonun altında iki hoparlör çıkışı var sağdaki çalışıyor soldaki iptal ahizeden ses geliyor.

Alıntıları Göster
    Ahizeden ses gelme derken müzik telefon konuşması için mi bu normal cihaz Streo ses vermek için o şekilde çalışıyor aşağıdaki sol taraftaki ızgara'dan ses gelmemesi mikrofon bulunmasından.Soldaki ızgarada mikrofon sağ ızgara ve ahizede hopörler etkisi veriyor bu gayet normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazye

Ahizeden ses gelme derken müzik telefon konuşması için mi bu normal cihaz Streo ses vermek için o şekilde çalışıyor aşağıdaki sol taraftaki ızgara'dan ses gelmemesi mikrofon bulunmasından.Soldaki ızgarada mikrofon sağ ızgara ve ahizede hopörler etkisi veriyor bu gayet normal.

Alıntıları Göster
    Sağolun bunu bilmiyordum.

Peki Dolby atmos sistemini miui 9 a yükleyebiliyor muyuz yardımcı olabilir misiniz?

• Arkadaşlar miui 9 kullanıyorum le pro x720 cihazımda. Telefonun kullanımı kolaylığı erşebilirliği çok hoşuma gidiyor. Ama whatsapp bildirimleri ekran kilitliyken gelmiyor. Yani internet yokmuş gibi oluyor çünkü ben telefon kilidini açıp wp ye girene kadar da gelmiyor. birinci sayfadaki herşeyi denedim olmadı. ikinci sorun şarjı yüzde 100 iken verdiği saat 17 saat. çok düşük geldi bana. üçüncü sorun hoparlör çok cızırtı yapıyor yüksek seste veya ufak tıklamalarda.
    Bunları aşabilir miyim veya zaten bu tarz sorunların olmadığı kullanışlı bir rom var mıdır?
  • Miui 9 o sikintilar var evet 10 gecin xda'da linkler var hoporlor ve ahize sikintisi geciyor whatsup icin guvenlik merkezinden otostart i acin sonra WhatsApp icine girip bildirim sesini telefonunkinden farkli bir melodi secin duzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: attila24

Miui 9 o sikintilar var evet 10 gecin xda'da linkler var hoporlor ve ahize sikintisi geciyor whatsup icin guvenlik merkezinden otostart i acin sonra WhatsApp icine girip bildirim sesini telefonunkinden farkli bir melodi secin duzelir
    Hocam teşekkürler ama miui 10, 9dan daha kötü bence.
    Söylediğiniz değişikleri de yaptım ama nafile sağolun yardım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: Hasancaktar

Magisk de büssürü modül var işe yarayan güzel modüller var mi hocam bildiğiniz. Performans icin olur sarj icin ek kullanisli özellikler olur..

Gms doze v6

Dns changer

Volume steps

Dolby atmos

Vanced youtube(reklamsiz, arka plansa calisan)

Etc etc

Bikac daha var ama aklimda degil

Alıntıları Göster
    magisk deki dolby atmos u yükle desem direkt yükleniyor mu yoksa flashlamak mı lazım.
    miui 9 kullanıyorum. mümkün müdür?
    teşekkürler

• NihadAhad N kullanıcısına yanıt
    Hocam Romu deneyebildiniz mi? Tavsiye eder misiniz? Bende denemek istedim ama Romu nerden indireceğimi anlamadım :(
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.