Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle denedim 60 fps ile 30 fps arasında bariz bir karanlık görüntü farkı görmedim Ancak kapladığı alan tabi yarı yarıya.Çok fazla kullanmasamda 60 fps nin telefonda olması keyif veriyor.
  • Arkadaslar uzun bir aradan sonra Le Pro 3'e geri donecegim gibi gorunuyor. Sizlerden rom tavsiyesi isteyecegim. Oyun oynamam, onem verdigim seyler pil suresi ve kamera. Oreo rom istiyorum yoksa onceden kullandigim Omnirom ile devam edecegim. XDA forumlarinda 60 fps ekran yenilemesi gibi bir sey gordum sanki, eger olursa cok iyi olur. Su an Lineage vs RR arasinda kaldim. Neler onerirsiniz? Duruma gore BlackScreen Kernel de deneyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanselte

Arkadaslar uzun bir aradan sonra Le Pro 3'e geri donecegim gibi gorunuyor. Sizlerden rom tavsiyesi isteyecegim. Oyun oynamam, onem verdigim seyler pil suresi ve kamera. Oreo rom istiyorum yoksa onceden kullandigim Omnirom ile devam edecegim. XDA forumlarinda 60 fps ekran yenilemesi gibi bir sey gordum sanki, eger olursa cok iyi olur. Su an Lineage vs RR arasinda kaldim. Neler onerirsiniz? Duruma gore BlackScreen Kernel de deneyebilirim.
    Aosp Extended varsayılan kernel ek ayar yapmana gerek yok üstüne magisk ve dolby flaşla hiçbir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazye

Aosp Extended varsayılan kernel ek ayar yapmana gerek yok üstüne magisk ve dolby flaşla hiçbir sorun yaşamadım.

Alıntıları Göster
    Hocam pil durumu RR'den daha mi iyi? Onceki sayfalarda cok ovulmus. Bir de XDA'dan baktim Unofficial gorunuyor, cok kez rom degistirmek istemiyorum ama guncel kalmasini istiyorum OTA ile destek iyi mi?
  • Bende AospExtended ROM V5.7 tavsiye ederim RR den geçtim ekran süresi daha iyi ve ikisindede ota yok bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus33

Bende AospExtended ROM V5.7 tavsiye ederim RR den geçtim ekran süresi daha iyi ve ikisindede ota yok bildiğim kadarıyla.
    Cok tesekkurler hocam. AospExtended ve dotOS deneyecegim sanirim. dotOS'u Oreo icin baya ovmusler XDA forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanselte

Hocam pil durumu RR'den daha mi iyi? Onceki sayfalarda cok ovulmus. Bir de XDA'dan baktim Unofficial gorunuyor, cok kez rom degistirmek istemiyorum ama guncel kalmasini istiyorum OTA ile destek iyi mi?

Alıntıları Göster
    Hayır hocam bir romun ota almaması kötü birşey değil zaten güncelleme gelince xda konusunun altında belirtilip linkler bırakılıyor. RR 'de iyi bir rom ama "AEX" benim favorimdi.

• Bir güzel haber daha

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NihadAhad -- 13 Ağustos 2018; 17:45:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba stock rom kullanıyorum. stock romda sanal tuşları aktif etme ayarını bulamadım, şu an alttaki dokunmatik tuşlar çalışmıyor?

• Telefonunuz rootluysa bir yöntem önere bilirim

Root explorer(veya bildiğiniz başka bir root erişimi olan dosya yöneticisi).system-buildprop- en alta gelip "qemu.hw.mainkeys=0" tırnak içinde olanı oraya yapıştırıp save yapıp telefonu yeniden başlatın.Olmazsa play storeden "navigation bar" diye aratıp programla yapabilirsiniz.

• NihadAhad N kullanıcısına yanıt
    Anlamadım hocam güzel haberi ne diyor arkadaş (kimse sormamış bi ben mi anlamadım yoksa :))
  • Bu arada aosp 5.8 çıkmış hayırlı olsun
  • Quavosh(dotOs)),mosimchah(aicp) ve gabronog(aosip) 3 geliştirici HedgohogArmy adında takım halinde android pie(android 9) üzerinde çalışacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NihadAhad -- 14 Ağustos 2018; 1:13:26 >
  • selamun aleyküm arkadaşlar google play store nasıl yükleyebilirim.apk dan kuramadım.yardımlarınızı bekliyorum
  • https://devfiles.co/download/mIQw7pYs/Google_Installer_2.0.apk bu linkden google installer v2'yi deneyin

• yükleme yaptı ama açılmıyor bir türlü.sürekli olarak durdu hatası veriyor.
  • Hocam play store,play service felan kuruldukdan sonra sürekli durduruldu hatası veriyorsa,ayarlardan uygulamalara girip play store ve play servicese tüm izinleri verin ve yeniden başlatın düzelmesi lazım

• NihadAhad N kullanıcısına yanıt
    Hocam bu gerçekten güzel haber.İyiki bu telefonu almışım. :))
  • hepsini denedim ama açılmıyor bir türlü.play store hazır yüklü bir rom tavsiyeniz var mı
  • ANKa29 A kullanıcısına yanıt
    X720_5.9.028S_VR4_ROW_CUOCO92 dosya ismi

buldum bir tane ekledim :)
    https://drive.google.com/uc?id=1XRa2lfDlE8vHw7xMjsNiVMVYrOhSC39w&export=download

burdan kernel pro 3 kullan
    https://drive.google.com/drive/folders/0B0kZ4DVPwVcMTnVLOU53ZWFHaDA

bana göre class eui romdur.. turkce ve app store mevcuttur..

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.