Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

Google camera arnova v6 kullaniyorum ama malesef on kamera arada sirada cokuyor bende de.. Baska versiyonlar deneyecegim, stabil, sorunsuz bir surum buluncaya kadar.

Bunun disinda cok memnunum romdan. Cok stabil, yag gibi akiyor diyebilirim

O elemanim verdigi dolby yukledim, bir sikinti yok calisiyor

Alıntıları Göster
    Google Kamera V8 on numarada Aex^de çalışmıyor herhalde anlayamadım . Birkaç kişi yüklemiş hangi rom bilmiyorum çok memnunlar.
    Bu arada aex romu bende beğendim ama şöyle bir durum var oto parlaklık çalışmıyor galiba tam anlayamadım ona sizde bir ara bakın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazye

Google Kamera V8 on numarada Aex^de çalışmıyor herhalde anlayamadım . Birkaç kişi yüklemiş hangi rom bilmiyorum çok memnunlar.
    Bu arada aex romu bende beğendim ama şöyle bir durum var oto parlaklık çalışmıyor galiba tam anlayamadım ona sizde bir ara bakın hocam.

Alıntıları Göster
    Oto parlaklik bende calisiyor. Calismasa idi hemen farkederdim, cunku cok fazla ortam degistiriyorum gun icinde

Google camera nin onlarca degisik versiyonu var. Elbet uyumlu bir surumunu bulurum diye dusunuyorum, o yuzden dert etmiyorum fazla. Belki gapps lar ile alakali olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu

• Sizin yorumlarınızı gördükten sonra ben de aex rom yükledim. Arayüz çok güzel. Pil ömrü fena değil. Parmak izi çoğu zaman çok hızlı çalışıyor ama bazen takılıyor. Güç tuşu ile açmak gerekiyor. Dolby atmos yükleyeyim dedim, twrp cihaz hafızasını görmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: masss

Sizin yorumlarınızı gördükten sonra ben de aex rom yükledim. Arayüz çok güzel. Pil ömrü fena değil. Parmak izi çoğu zaman çok hızlı çalışıyor ama bazen takılıyor. Güç tuşu ile açmak gerekiyor. Dolby atmos yükleyeyim dedim, twrp cihaz hafızasını görmedi.
    Kullandiginiz twrp surumu nedir? 3.2.2 olmasi gerekiyor

• 3.1.1 yüklüymüş.
  • quote:

3.1.1 yüklüymüş.
    https://dl.twrp.me/zl1/twrp-3.2.2-0-zl1.img

• quote:

Sizin yorumlarınızı gördükten sonra ben de aex rom yükledim. Arayüz çok güzel. Pil ömrü fena değil. Parmak izi çoğu zaman çok hızlı çalışıyor ama bazen takılıyor. Güç tuşu ile açmak gerekiyor. Dolby atmos yükleyeyim dedim, twrp cihaz hafızasını görmedi.
    Sizde oto parlaklik (ekran) ne durumda? Bir sikinti oldu mu?

• oto parlaklık çalışıyor, herhangi bir sorun yok.
  • quote:

oto parlaklık çalışıyor, herhangi bir sorun yok.
    Tesekkurler

Sendeki model nedir? X722 mi x720 mi?

• bendeki cihaz x720. Twrp'yi güncelledim. Dolby atosu flashlayıp yeniden başlat dedim, cihaz başlamadı. Cihaz açılırken nokta animasyonunun olduğu yerde kaldı. Açılmıyor.
  • quote:

bendeki cihaz x720. Twrp'yi güncelledim. Dolby atosu flashlayıp yeniden başlat dedim, cihaz başlamadı. Cihaz açılırken nokta animasyonunun olduğu yerde kaldı. Açılmıyor.
    Hangi dolby yi yuklediniz? Twrp ye gidip wipe/cache yapip yine deneyin. Bir de magisk 16.0 yukleyin root icin

• aex romu tekrar yükledim ama cihaz çok dengesiz. Google play 5 dkda açılmadı. Başka bir şey mi yapmak lazım acaba?
  • quote:

aex romu tekrar yükledim ama cihaz çok dengesiz. Google play 5 dkda açılmadı. Başka bir şey mi yapmak lazım acaba?
    Anlatildigi gibi duzgun flashlarsaniz bir sorun cikmamasi lazim.

• quote:

Alıntıları Göster
    Birisi beansgapps ve arnova camin sorunsuz oldugunu yazmis. Acaba sorun yukledigimiz gapps mi

Bugun sifirdan aex 5.7, beansgapps mini ve arnova v6 ve v8 yukleyip deneyecegim. Bakalim birsey degisecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 22 Temmuz 2018; 17:31:40 >
  • Romu ikinci defa flashlayınca normale döndü. Ayrıca magisk de yükledim. Rom güzel ama dolby atmosun sesini arıyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Birisi beansgapps ve arnova camin sorunsuz oldugunu yazmis. Acaba sorun yukledigimiz gapps mi

Bugun sifirdan aex 5.7, beansgapps mini ve arnova v6 ve v8 yukleyip deneyecegim. Bakalim birsey degisecek mi

Alıntıları Göster
    ARnova V6 sorunsuzdu hocam bu arada arkadaşlar aranızdan ayrıldım cihaz değiştirdim bugün itibariyle cihazımı sattım Nubia Z17'ye geçmiş bulunmaktayım.

Sorularınız olursa bilgim kadar cevap verebilirim bilgili bir arkadaşa konuyu devredebilirim varsa aranızda üstlenecek birisi pm atabilir. Sağlıcakla kalın...

• quote:

Romu ikinci defa flashlayınca normale döndü. Ayrıca magisk de yükledim. Rom güzel ama dolby atmosun sesini arıyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Oreo ile çalışan dolby ;
    Twrpden flaşla bişey silmene gerek yok.

https://androidfilehost.com/?fid=5862345805528051090

Kesinlikle çalışıyor bizzat test ettim yükledikten sonra menüye bir ekran gelicek İki tane dolby uygulaması mavi olanından etkinleştir bu kadar :)
  • quote:

ARnova V6 sorunsuzdu hocam bu arada arkadaşlar aranızdan ayrıldım cihaz değiştirdim bugün itibariyle cihazımı sattım Nubia Z17'ye geçmiş bulunmaktayım.

Sorularınız olursa bilgim kadar cevap verebilirim bilgili bir arkadaşa konuyu devredebilirim varsa aranızda üstlenecek birisi pm atabilir. Sağlıcakla kalın...

Alıntıları Göster
    Valla yoklugun buyuk bir eksik olacak,muhtemelen topic sessizlige burunecek

Hayirli olsun yeni telefonun

• quote:

Valla yoklugun buyuk bir eksik olacak,muhtemelen topic sessizlige burunecek

Hayirli olsun yeni telefonun

Alıntıları Göster
    Yok hocam biz gideriz başka birisi gelir Dostluğumuz baki kalsın,önemli olan o. Teşekkür ederim saolun hocam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazye -- 22 Temmuz 2018; 18:24:0 >

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.