Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lazye

Diğer Konuya;

Tavsiye edilen uygulamalar linkleri ile birlikte eklendi ve kısaca ne işe yaradıkları açıklandı.
    Göz atmak isteyenler için link;
    https://forum.donanimhaber.com/leeco-letv-pro-3-x720-twrp-stock-custom-rom-imei-repair-unbrick--129074055?

Not: Diğer konu bakın arkadaşlar deyince ilk sayfada ve sayfanın en başında yer alan "LeEco (LeTV) Pro 3 X720 TWRP-STOCK/CUSTOM Rom- IMEI Repair-Unbrıck(İşlemleri İçin Tıklayınız)" adlı linke tıklayın ve sayfayı baştan sona inceleyin...
    Eline saglık güzel olmus hersey ilk sayfada mevcut.. extra app ler vs gayet basarılı olmus..

• @djtato rica ederim hocam elimden geldiğince herşeyi anlattım anlatımlar olabildiğince basit ve sade olduğunu düşünüyorum bu konu dışında bu kadar anlatımı bulabileceğeniz yer yok

@eranyumm hocam siz cihazınızı edl mode alıp PC ye taktınız mı edl mode alırken tuşlara 30 sn boyunca basılı tutun PC ye bağlayın ayrıca bilgisayarınızda driverlar kurulu mu eğer kurulu ise driverları silip sürücü imza zorlamasini devre dışı bırakıp tekrar driverları yükleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazye -- 17 Temmuz 2018; 9:7:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@djtato rica ederim hocam elimden geldiğince herşeyi anlattım anlatımlar olabildiğince basit ve sade olduğunu düşünüyorum bu konu dışında bu kadar anlatımı bulabileceğeniz yer yok

@eranyumm hocam siz cihazınızı edl mode alıp PC ye taktınız mı edl mode alırken tuşlara 30 sn boyunca basılı tutun PC ye bağlayın ayrıca bilgisayarınızda driverlar kurulu mu eğer kurulu ise driverları silip sürücü imza zorlamasini devre dışı bırakıp tekrar driverları yükleyin derim.
    yok hocam 30 sn. değil 2 dk. boyunca tüm tuşlara basılı tutup bekliyorum ama açılmıyor. sorun da orada zaten, ne edl modda, ne fastboot modda açılmıyor. bu tuşlara basılı tutma haricinde telefonu edl veya fastboot modda açmanın başka bir yolu var mı? xiaomi'de de buna benzer bir sorun yaşayanlar olmuş. usb kabloyu ortadan kesip telefon bilgisayara bağlı iken 3 ve 4 nolu ayakları birbirine değirince pc telefonu edl modda göruyormuş. yapanlar olmuş ben de denedim ama bizim telefonda olmadı. ya da ben eksik birşey yaptım. tekrar denesem iyi olur, bir konuda ayrıntılı anlatımını buldum. test point ya da deepflash kablosu gibi bir şey varmış. kendim yapmaya çalıştım kabloyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 17 Temmuz 2018; 9:46:0 >

• işin ilginç tarafı bu kırmızı ışığın yanıp sönmesi durumu genelde rom yüklemesi sırasında olmuş başkalarında. ben hiçbir şey yapmadığım halde, telefon şarjdayken oldu. telefon şarjdayken bir ara baktım %96 olmuş. yarım saat sonra tekrar baktığımda kırmızı ışık yanıp sönüyordu. sonrasında telefonu hiçbir şekilde açamadım
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Deadflash kablosu yapabilirsin becerikliysen cihazını direk edl mode sokabilir ama şunu söyleyeyim kesin sonuç alamayabilirsin. Test point içinde cihazını açman gerek bana sorarsan daha ehli birine göster Bayram Kaya gibi ...

Kablo işinide type-c deadflash kablosu yapmak mıcro USB göre daha farklı satin Alman daha iyi bir fikir olabilir başka yapacak bişey yok sanırım...

• quote:

Deadflash kablosu yapabilirsin becerikliysen cihazını direk edl mode sokabilir ama şunu söyleyeyim kesin sonuç alamayabilirsin. Test point içinde cihazını açman gerek bana sorarsan daha ehli birine göster Bayram Kaya gibi ...

Kablo işinide type-c deadflash kablosu yapmak mıcro USB göre daha farklı satin Alman daha iyi bir fikir olabilir başka yapacak bişey yok sanırım...
    bu konudaki videoda https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-3-tamamen-oeldue.21151/ kablo yapımı anlatılmış zor bir şey değil.
    redmi note 3 'te de type-c varmış ama adam normal usb kablosundan yaptı.. type-c için özel bir kablo yapım şekli varsa link paylaşabilir misiniz?

• Farkındaysan attığın konunun altında bile yorumum var

Bu arada ben farklı diye biliyorum herhangi bir link yok elimde maalesef o zaman deneyin denemekten zarar gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazye -- 17 Temmuz 2018; 11:25:58 >
  • Custom romlar için Android 8.X üzerinde 60 fps video çekebilme artık mümkün hale geldi rus forumunda çözülmüş . Önümüzdeki hafta anlatım yapılacaktır.Bu hafta DGS sınavına girecem o yüzden anlatım yapamıyorum ...

Takipte kalın...

# Never settle for less ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazye -- 17 Temmuz 2018; 12:0:5 >
  • arkadaşlar , telefondaki brick sorunu için buradaki videoya göre içini açıp pil soketini çıkartmak gerekiyormuş. oldukça zor ve zahmetli görünüyor. gerizekalı herifler içine pili gömülü yapınca olacağı bu... halbuki pilin irtibatını kessek düzelecek sanırım. şu an ekran hiç açılmıyor. acaba bu şekilde telefonun bataryasını bitirmenin bir yolunu bulabilir miyim? telefonun bataryası sıfırlanırsa telefonda sıfırlanır diye düşünüyorum...
    https://www.youtube.com/watch?v=Ew3-jsw8n6M

emin olmamakla birlikte deep flash kablosu xiaomi telefonlarda başarılı sonuç veriyor. ben dun geceden beri uğraşıyorum, kablo yöntemi bu telefonda işe yaramadı. eve gidince son bir kez daha kablo ile deneyeceğim. yabancı forumlarda bununla ilgili konular varsa bir çözüm yolu paylaşılmışsa lütfen bana haber veriniz. ben de araştırıyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 17 Temmuz 2018; 18:51:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

arkadaşlar , telefondaki brick sorunu için buradaki videoya göre içini açıp pil soketini çıkartmak gerekiyormuş. oldukça zor ve zahmetli görünüyor. gerizekalı herifler içine pili gömülü yapınca olacağı bu... halbuki pilin irtibatını kessek düzelecek sanırım. şu an ekran hiç açılmıyor. acaba bu şekilde telefonun bataryasını bitirmenin bir yolunu bulabilir miyim? telefonun bataryası sıfırlanırsa telefonda sıfırlanır diye düşünüyorum...
    https://www.youtube.com/watch?v=Ew3-jsw8n6M

emin olmamakla birlikte deep flash kablosu xiaomi telefonlarda başarılı sonuç veriyor. ben dun geceden beri uğraşıyorum, kablo yöntemi bu telefonda işe yaramadı. eve gidince son bir kez daha kablo ile deneyeceğim. yabancı forumlarda bununla ilgili konular varsa bir çözüm yolu paylaşılmışsa lütfen bana haber veriniz. ben de araştırıyorum zaten.
    Telefonun bataryasını bitirmenin tek yolu cihazın sonsuza kadar kırmızı led ışığı yanıyorsa 1-2 gün beklemen gerek en az ... Bence yapman gerekende bu olsun cihazı açma bu şekilde pili bitsin emin ol sonra cihazı şarja bağla olmazsa içine ya aç yada işinin ehli birine teslim et ...

Bu arada attığın videoda cihazın pili sökülse bile sonradan rom flaşlanıyor mtk olduğu için o cihaz sp flash tool ile bizde flashone ile yapılıyor.

İnşallah çözüme kavuşturursun yakın zamanda Leeco cihazlarının kötü yanı maalesef bu.

• Fatih hocam, bana sizin de mesajlarınızın olduğu şu konudaki le_zl1_qfil_ufs.zip dosyası lazım. konu linki de burada:https://forum.xda-developers.com/le-pro3/how-to/guide-unbrick-le-pro3-tested-t3622340

adamlar özellikle bu dosya olmalı diye yazmışlar. konudaki link ölmüş. bir tek çin sitelerinde çıkıyor link onu da indiremedim. acaba bu dosya sizde var mı? ya da bildiginiz çalışan bir link var mı?

deniyorum ama şu ana kadar telefonu açamadım. ses açma ve ses kısma tuşlarına aynı anda basıp telefonu usb'den bağlayınca, nihayet pc telefonu "qualcomm 9008" 0larak gördü. aksi durumda telefonu görmüyordu. sonra flashone üzerinden qfil dosyasını gönderdim, %1'de takılı kaldı. 20dk. bekledim sonra kabloyu çıkardım ama telefon açılmadı. sonra farklı usb girişinden tekrar denedim bu sefer 1 saatten fazla bekledim ama yine %1'de takılı kaldı ve yine açılmadı.

• Hocam diğer konuda verdiğim "fabrika romu" ile aynı dosya farklı bir şey barındırmıyor. Sadece ismi değişik dosya içerikleri tamamen aynı.

İlla farklı bir link istiyorum dersen buyur hocam ;

https://androidfilehost.com/?w=files&flid=244213
  • quote:

Hocam diğer konuda verdiğim "fabrika romu" ile aynı dosya farklı bir şey barındırmıyor. Sadece ismi değişik dosya içerikleri tamamen aynı.

İlla farklı bir link istiyorum dersen buyur hocam ;

https://androidfilehost.com/?w=files&flid=244213
    hocam aynıdır muhtemelen ama bir umut işte, cihaz açılmayınca artık tek tek ihtimalleri değerlendirmek zorunda kalıyorum.

ben size bir de bunu soracaktım, diger konudaki Fabrika Romu mega linki şu an çalışmıyor, o yüzden içeriğine bakamadım. bu dosyaların hepsini daha önce bilgisayara indirmiştim. benim bilgisayarda 2 ayrı dosya var, birisi qfil.zip , diğeri de fabrika romu yazıyor, bu ikisi aynı mı?

bir de qfil dosyasını yüklerken %1'de takılı kalıyor. yüklenme süresi tahmini ne kadar oluyor, yani ne kadar beklemeliyim? hafıza problemini giderirken de bu işlemi yapmıştım, o zamanda %1'de takılı kaldı, 15-20 dk. sonra usb'den ayırdım işlem tamamlanmıştı. ama malesef şimdi olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 19 Temmuz 2018; 19:41:28 >

• Mega linkleri üstüne basınca sıkıntı çıkarıyor "sağ click" yapıp "Bu bağlantıyı yeni sekmede aç" basarsanız sorunsuz çalıştığını görürsünüz.Tüm linkler sorunsuz

%1 olayı için ise 15-20 dk bekleyip pc'den bağlantıyı koparıp yaklaşık 30-40 sn boyunca uzun bir şekilde güç tuşuna basmalısınız.

Cihazınız açılması gerek...

Tekrar deneyin ... Acele etmeyin...
  • 4-5 gundur AEX romdayim. Gayet guzel, sorunsuz bir rom. Kendi kernelindeyim suan. Test ediyorum. Bir dr blackscreen 5.2 kernel ile deneyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

4-5 gundur AEX romdayim. Gayet guzel, sorunsuz bir rom. Kendi kernelindeyim suan. Test ediyorum. Bir dr blackscreen 5.2 kernel ile deneyecegim.
    Aex için harika yorumlar var pazar günü denemeyi düşünüyorum Google Camera içinde 60 fps çözümüyle birlikte harika olabilir.
    Bu arada mikrofonu test ettiniz mi hocam ? Pil sizde nasıl ?

Birde son olarak arkadaş sana dolby atmos linki vermiş çalışıyor mu sende Twrpden flaşladıktan sonra ek bişey yapmak gerekiyor mu selinux değiştirme gibi

• Dün yayınlanan RR romu yükledim şimdilik ses olsun şarj olsun gayet iyi gidiyor.Daha ilk şarjda çok net değil ama performans olarak dahil beğendim.Tavsiye ederim
  • Aex 5.7.. Bence cok kotu gitmiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

Aex 5.7.. Bence cok kotu gitmiyor..

Google Kamera kullanıyor musun hocam link alabilir miyim ?

Ayarları ile birlikte yeni aex'e geçtim arnova v8 başlangıçta çöküyor direk skulldarry kullandım oda ayalara girince çöküyor.

Bu arada dolby linkini de sormuştum görmediniz herhalde hocam ?

• quote:

Google Kamera kullanıyor musun hocam link alabilir miyim ?

Ayarları ile birlikte yeni aex'e geçtim arnova v8 başlangıçta çöküyor direk skulldarry kullandım oda ayalara girince çöküyor.

Bu arada dolby linkini de sormuştum görmediniz herhalde hocam ?

Alıntıları Göster
    Google camera arnova v6 kullaniyorum ama malesef on kamera arada sirada cokuyor bende de.. Baska versiyonlar deneyecegim, stabil, sorunsuz bir surum buluncaya kadar.

Bunun disinda cok memnunum romdan. Cok stabil, yag gibi akiyor diyebilirim

O elemanim verdigi dolby yukledim, bir sikinti yok calisiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 21 Temmuz 2018; 21:53:36 >

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.