Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobil veri açıkken gece sabaha kadar şarjı sömürüyor, mobil şebeke yi kapadığımda %1-2 anca gidiyor. Performans olarak başarılı buluyorum, ses sorunları giderildiyse şarjın gitmesine razıyım aslında. Ve bazen kapanıyor açılıyor bu da hadi neyse de kilitlenip açılmadığı oluyor farkına da varmazsam arayan ulaşamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fxxxf F kullanıcısına yanıt
    Pil sıkıntısı sorun değilse aicp en iyisi tartışmasız 👍 en kötü pil onda ama ses anlamında benim için stock romdan bile iyiydi ki ben ses konusunda en sorun yaşayan biriydim ona göre değerlendirme yaptım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazye -- 10 Temmuz 2018; 17:9:36 >
  • ben bunu değilde buna benzer bir model var 750 tl tavsiye eder msiiniz
    LeEco Le Pro x651 modelin adı
    https://www.youtube.com/watch?v=bEl08A2rP0s
  • j700 J kullanıcısına yanıt
    Açık söyleyeyim asla alınmayacak bir cihaz . Şarj süresi iyidir ama başka bişey beklemeyin birkaç rom var ama asla tavsiye etmem o fiyata çok daha iyi cihazlar alabilirsiniz.tatmin etmeyecektir .

• quote:

Orijinalden alıntı: lazye

Açık söyleyeyim asla alınmayacak bir cihaz . Şarj süresi iyidir ama başka bişey beklemeyin birkaç rom var ama asla tavsiye etmem o fiyata çok daha iyi cihazlar alabilirsiniz.tatmin etmeyecektir .
    general mobile g5 plus ile bunun arasında kaldım bunun daha güzel özellikte ama garantisi yok
  • j700 J kullanıcısına yanıt
    Daha farklı cihazlara bakın xioami gibi hiçbirini önermiyorum bu arada sıfır şart mı ?

• quote:

Pil sıkıntısı sorun değilse aicp en iyisi tartışmasız 👍 en kötü pil onda ama ses anlamında benim için stock romdan bile iyiydi ki ben ses konusunda en sorun yaşayan biriydim ona göre değerlendirme yaptım .
    romu yüklemeden önce başka herhangi bir şey yapmama gerek varmı yoksa bu romu yüklediğim gibi direk mi yüklemeliyim??

• fxxxf F kullanıcısına yanıt
    Ek bişeye gerek yok direk yükle hocam

• Arkadaslar tamamen konu disinda ama buradan baska biryere yazmadigim icin mazur gorun, alet yabannciya gitmesin. Elimde sifir ZTE Nubia Z17 Lite telefon var. Sifir, kutusunda, jelatinleri uzerinde. Anneme almistim ama bir muddet sonra bendeki axon 7 yi ona vermeye karar verdim.

Snapdragon 653 islemci, 6 GB ram, 64 gb hafiza, full hd cercevesiz ekran, NFC, quick sarj 3.0, sony imx 258 sensor dual kamerasi ve 16 mp samsung selfie kamerasi var. Dusunen olursa mesaj atsin

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 11 Temmuz 2018; 21:48:23 >

• quote:

Ek bişeye gerek yok direk yükle hocam
    Tamamdır teşekkür ederim hocam

• Eski performansını kaybetti ama idare ediyor yinede makine.

• Selamlar
    Uzun süredir kullandığım 20s romda sıkıntılar çıkmaya başladı. Son iki haftadır hiç bir program açık değilken boşta 1 gb ram kalıyor. Haliyle bir iki tane program çalışınca kasıyor. Tat vermemeye başladı.
    Az sorunlu ve türkçe rom tavsiyeniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

Arkadaslar suanda RR son surum ve blackscreen 4.9 kernel kullanmaktayim. Cok ama cok memnunum. Performans ve pil omru cok iyi. Mikrofonla yasadigim sikintilar, kendi kendine kapanma olayi da yok. Tavsiye ederim, deneyin kesinlikle.
    Hocam ben de az once yukledim. Ses cikislari genel olarak yukselmis ama telefonla konusurken sanki ahize acikmis gibi disariya ses veriyor. En kisik seviyeye getirince bile yine yandaki kisi konusmalari duyabiliyor. Sizde de boyle mi? Bu sorunu nasil hallettiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 13 Temmuz 2018; 20:27:16 >
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Gabro'nun v19 ses modunu flasla düzelir diye düşünüyorum. Yedek al ben şahsen denemedim

• Doğru mu bilmiyorum ama panel hızı artık 60 Hz Blackscreen Kernelinde büyük ihtimalle Artemis Kernel bulunan romlarda da 60 Hz dir. işte aşağıda;

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=77064350&postcount=442

Tabiki biri kerneli deneyip aida64 ten kontrol etse iyi olabilir.

• LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu doğru yere bakıyorsam evet 60Hz

• Evet doğru yere bakıyorsun sanırsam başarmışlar hangi rom üzerindesin hocam ?

Alttaki benim Stock eui rom .

• lazye kullanıcısına yanıt
    AEX son sürümdeydim şimdi yeniden stocka veya paranoide dönmek istiyorum.Performansı için paranoid beni daha çok tatmin ediyor ama boştayken şarj çok gidiyor.Stock genel anlamda güzel ama bazen normal kullanımda bile küçük kasmalar yaşıyorum(21s,26s,28s) ve Pubg kasma sorunu beni stockdanda itiyor.İşte donanım canavar bile olsa stock yazılım desteği olmayınca telefonun çöpten farksız olduğunuda LeEco markasıyla anladım.
  • NihadAhad N kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi yazılımı iyi olmayınca custom romlarda bence bir yere kadar ve oneplus gibi geliştiriciler olmadığı için belli bir kapasite ve isteksiz olduklarından dolayı bence bu haldeyiz. 4070 mah batarya da 2 gün bekleme 7-8 saat ekran süresi almalıyız. Ama 4-5 saat ekran süresi ile yetiniyoruz.

Bu arada tavsiye istersen ısınma sorun değilse Tora tavsiye ederim %5 ten sonra pil tasarrufu yapıyor diğer türlü çok hızlı

• quote:

Orijinalden alıntı: NihadAhad

AEX son sürümdeydim şimdi yeniden stocka veya paranoide dönmek istiyorum.Performansı için paranoid beni daha çok tatmin ediyor ama boştayken şarj çok gidiyor.Stock genel anlamda güzel ama bazen normal kullanımda bile küçük kasmalar yaşıyorum(21s,26s,28s) ve Pubg kasma sorunu beni stockdanda itiyor.İşte donanım canavar bile olsa stock yazılım desteği olmayınca telefonun çöpten farksız olduğunuda LeEco markasıyla anladım.
    hocam yukarda bir arkadaş bahsetmişti. RR 15/06 sürümünde pubg'de kasma oluyormuş, işlemci sıcaklığı 45 dereceye gelince sanırım hızını kesiyormus. arkadaş kernel'den bu özelliği kapatınca 4 saat pubg'de oynadım, kasma olmadan sorunsuz oynadım, işlemci sıcaklığı da en fazla 50 dereceyi gördü yazmıştı. bilginiz olsun. RR benim kullandığım en sorunsuz rom. gecen 2 gün bekleme, 6 saat ekran süresi aldım ve daha pil %15-20 seviyesindeydi. yani 7 saati rahat görüyor.

hocam sıkıntılar olabilir ama çöp diyerek abartiyorsunuz. Samsung telefonları güzel mesela ama batarya performansları kötü, iyi bir modelini alayım deseniz 2500-3000 lira. bu telefonu 750 liraya aldım.. yazılım desteği yok ama ona bakarsanız sorunsuz bir telefon modeli var mı? her telefonun bir problemi veya kötü bir tarafı oluyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 14 Temmuz 2018; 16:39:33 >

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.