Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesekkur ederim Kerneli degistirirsem mevzu cozulurmu o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cei

7 saat 22 dakika cok iyi ama ah su camera olayi
    kıyaslama yapabilmek adına yazıyorum;
    bana sorarsanız stok romun tek avantajı pil performansı idi. fakat benim paylaştığım ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi, 2 günden 6 saat eksik bekleme süresi var, üstelik bu bekleme süresi 2 sim kart aktifken elde edilen değerdir. lazye hocamın paylaştığı görüntüde tek sim aktifken 1 gün 3 saat alınmış.
    ekran süresi bende 6saat 33dk. hocamın 7saat 22dk. aradaki fark bekleme süresinden kaynaklı. telefonu 1 gün beklemede kalacak şekilde kullansaydım, çok rahat 8 saat ve üzeri ekran süresi de alınabilirdi. yani demek istediğim oreo romun pil performansı açısındea stock rom'a göre eksiği yok fazlası var bence. eksisi ise 4G internet bağlantısı seçildiğinde istikrarsız bir bağlantı olması.

• Şu anda rom yüklemeye çalıştığında aynı hatayı alıyormusun? Ben backup ı yüklemeye çalıştığımda oda yüklenmemişti, başka romda yükleyememiştim, öyle kalmıştı hiçbirşey yükleyememiştim. Sen şimdi başka rom yükleyebiliyorsan sıkıntı yok, yükleyemiyorsan benim çözdüğüm yöntemi söyleyeyim.

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    Buna katılmıyorum maalesef belki sende sorun olmamış olabilir veya RR de sıkıntı olmayabilir ama diğer tüm romlarda aicp , cr droid,aosip,aex romlarin tamamında bu sorun var.Eui için 2 gün bekleme 7.30 saat ekran süresi almisligim da var.

Örnek verirsek; aosip'in 2 Şubat sürümünü kullanırsanız ekran süresi rekoru kirabilirsiniz 2.5 gün bekleme 8 saat ekran süresi almıştım. Sonraki güncellemelerle (lineage ve aosp tabanlı romlarda ) X2 geliştiricisi "The Mard" sağolsun gemini cihazından çeşitli rilj,modem,GPS değişikliklerini dahil etti ortalığı batırdı .

Nougatta sorun olmayan beklemedeki ani pil boşalması Oreo romlarda olduğundan beni eui itti. RR deneyeceğim müsait olduğumda xda kullanıcılarıda baya memnun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazye -- 30 Haziran 2018; 11:34:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazye

Buna katılmıyorum maalesef belki sende sorun olmamış olabilir veya RR de sıkıntı olmayabilir ama diğer tüm romlarda aicp , cr droid,aosip,aex romlarin tamamında bu sorun var.Eui için 2 gün bekleme 7.30 saat ekran süresi almisligim da var.

Örnek verirsek; aosip'in 2 Şubat sürümünü kullanırsanız ekran süresi rekoru kirabilirsiniz 2.5 gün bekleme 8 saat ekran süresi almıştım. Sonraki güncellemelerle (lineage ve aosp tabanlı romlarda ) X2 geliştiricisi "The Mard" sağolsun gemini cihazından çeşitli rilj,modem,GPS değişikliklerini dahil etti ortalığı batırdı .

Nougatta sorun olmayan beklemedeki ani pil boşalması Oreo romlarda olduğundan beni eui itti. RR deneyeceğim müsait olduğumda xda kullanıcılarıda baya memnun.
    RR romdan ben pek memnun değilim kafa topu 2 oynuyorum onda bile kasıyor. Pilden performansa getirsemde aynı

• Arkadaşlar merhaba, daha önce de yazmıştım, Arkadaşın le eco pro 3 telefonun reset manyağı olmuştu,rom vs. düzelmemişti,Bayram kaya sağolsun,bi şekilde yaptı mmc den kaynaklanıyormuş,komple mi değişti,yoksa mmc nin bacaklarında kopukluk mu vardı,nasıl yaptı bilemiyoruz.

Stock veya oreo romlardan en stabil olanı nı önerebilirmisiniz?

• Hocam sizin kullandığınız rom hangisi,sizde anladığım romun stabilitesine çok önem veriyorsunuz.

Arkadaşım kullanacak ve stabil olsun bir kere kuralım devamlı öyle kullanayım diyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: leoncrown

RR romdan ben pek memnun değilim kafa topu 2 oynuyorum onda bile kasıyor. Pilden performansa getirsemde aynı

Alıntıları Göster
    hocam ben 1080p'de Pubg oynadım, takılma olmadı... performans yönünden oldukça yeterli. sizde ki durum farklı bir sorundan kaynaklı olabilir

• RR rom için bir düzeltme yapayım. konuşma esnasında telefonu kulaktan çekince ekran bazen açılmıyor demiştim. bu durumun romla bir ilgisi yokmuş. üstteki ışık sensörünün üzeri hafif kirlenince algılama yapmıyormus, sensör üzerini temizleyince düzeldi.

ilave olarak, Dotos isimli yeni bir rom çıkmış. indirdim , inşallah yakında denerim. yorumları iyi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 30 Haziran 2018; 15:39:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

RR rom için bir düzeltme yapayım. konuşma esnasında telefonu kulaktan çekince ekran bazen açılmıyor demiştim. bu durumun romla bir ilgisi yokmuş. üstteki ışık sensörünün üzeri hafif kirlenince algılama yapmıyormus, sensör üzerini temizleyince düzeldi.

ilave olarak, Dotos isimli yeni bir rom çıkmış. indirdim , inşallah yakında denerim. yorumları iyi görünüyor
    az önce denedim Dotos'u , onu deneyince gördüm ki, RR gercekten hizliymis. dotos'da ayarlarda bir yere tikliyorsun, en az 1 sn sonra tepki veriyor. tepki süresi çok uzun. ama xda'daki yorumlara bakarsan pili, hızı çok iyi diye yorumlar yapılmış.. tabi daha yeni bir rom , belki geliştirilebilir. arayüz de daha güzel olabilirmiş. şimdilik bir artısı, OTA update alacak gibi bir menüsü var. unofficial sürüm de desteklemiyormus. ota alırsa önemli bir avantajı olabilir

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    Hocam RRde nasıl performans alıyorsunuz bilmiyorum ama forumdakı konu üzerine rr kurayım dedim.pubg oynanmıyor.Çıkınca bir kaç saniye ekran duvar kağıdı siyah kalıyor sonra kendine geliyor.AEX ve Validus romları daha tatmin ediciydi ama yinede hiçbir oreo romu elinde snapdragon 821li bir cihaz tutuyorsun hissini vermiyor.Omni roma döndüm bu yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: NihadAhad

Hocam RRde nasıl performans alıyorsunuz bilmiyorum ama forumdakı konu üzerine rr kurayım dedim.pubg oynanmıyor.Çıkınca bir kaç saniye ekran duvar kağıdı siyah kalıyor sonra kendine geliyor.AEX ve Validus romları daha tatmin ediciydi ama yinede hiçbir oreo romu elinde snapdragon 821li bir cihaz tutuyorsun hissini vermiyor.Omni roma döndüm bu yüzden.
    hocam romu yüklediğim şekilde kullanıyorum, hiç bi değişiklik yapmadan pubg oynamıştım. yeni gelen güncellemeden sonra bozduysa bilemeyeceğim.
  • Bende rr kullanıyorum, kasma sorununu ısı kontrolünü kernel ile devre dışı bırakarak çözdüm, önceden 45 derecede işlemci hızı düşüyordu ve oyun kasıyordu, şimdi 4 saat aralıksız pubg oynasam bile en fazla 50 derece oluyor, pekde bi fark yok ısınma yönünden.

• burada farklı kullnicilar yazdığına göre demek böyle bir kasma sorunu varmış. en son cross fire isimli FPS tarzı oyun oynadım kasma olmadı. arada oyun oynayan biriyim, kasma sorunu ile karsilassam bunu belirtirdim zaten. pubg'yi artik pc'den oynuyorum. en son, sondan bir önceki sürümde oynamıştım. 15 haziran. sürümü ile arasında fark var mıdır bilmiyorum.

• Arkadaşlar şurada 1080p 60fps video nasıl yapılacağı anlatılmış, ben tam anlamadım, rica etsem birisi açıklayabilirmi.

https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=882661&st=0

• Vincentvega6 V kullanıcısına yanıt
    Hocam validus backuptan sonra hangi romu yuklesem ayni hatayi aldim cardinal twrp kurarak son backupi geri yukledim su andada yine aynisi olur cekincesiyle yeni rom kurmadim.Bilmiyorum belkide validusun uzrine 23 s v11 i kurmaya calistim twrp uyumsuzlugu olmus olabilir.Si yontemi anlatirsaniz cozum ivin bir secenegimiz daha olur

https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=882661&st=400#entry72117135

Kopyaladigin yer yanlış sanırsam üstte verdiğim başlığı kastediyorsun İngilizce ye çevirip sonra Türkçeye çevirirsen daha çok anlayabilirsin bu tam anlamıyla çözüm değil api2 desteği verip mediaprofiles dosyasını rw komutlarını vererek yeniden başlatinca aktif oluyor ama sadece stock rom için ve custom romlarda çalışmaz ve bana göre bu bir çözüm değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazye -- 1 Temmuz 2018; 17:38:32 >
  • lazye kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağol, yakın zamanda bu iş çözülür diye düşünüyorum.

Çözüldü geçenlerde burada paylaşmistim fotoğrafı bir arkadaş çözmüştü xda veya 4pda geliştiricilerinden biri değil ...

• Sürünüp gidiyoruz.
    LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.