Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Full Back-Up + Efs yedeği aldım hocam kafam rahat 3.2.1.1 twrp de ama Back-Up ü geri yükledim factory reset yapın dedi yarına kaldı benim işim, hafızayi tamamen sıfırla Google accaunt tan yedeği yükle gibi vs bir şeyler söyledi İngilizce açılmadı, factory reset ten sonra yüklerim Back-Up ü artik, anlamadığım şey validus 8.1 rom kuruldu çalıştı ama Emrah hocanın Back-Up ekran kilidinde kaldı, illa ugrastiracak zamanım olsa sıkıntı yok ama uğraşıyor insan, anlam veremedim bir türlü hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakespaera -- 10 Haziran 2018; 2:24:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakespaera

Full Back-Up + Efs yedeği aldım hocam kafam rahat 3.2.1.1 twrp de ama Back-Up ü geri yükledim factory reset yapın dedi yarına kaldı benim işim, hafızayi tamamen sıfırla Google accaunt tan yedeği yükle gibi vs bir şeyler söyledi İngilizce açılmadı, factory reset ten sonra yüklerim Back-Up ü artik, anlamadığım şey validus 8.1 rom kuruldu çalıştı ama Emrah hocanın Back-Up ekran kilidinde kaldı, illa ugrastiracak zamanım olsa sıkıntı yok ama uğraşıyor insan, anlam veremedim bir türlü hocam :)
    Benim backup sart degil ama soyle yap.
    Validusu sifirdan kur temiz bir wipe yaparak. 1 gun takil.
    Sonra recovery(twrp) ye gel. Advanced wipe diyip system ve data klasorunu wipe yap sadece. Daha sonra benim backupa git. Sadece system ve data secili iken flashla bakalim, ne olacak (bopt ve firmware) takili olmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 10 Haziran 2018; 5:0:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emrah_Tr kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam, sonuçlarını yazarım yarın size

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam olmadı, bekledim takıldım cihazda.

Back-Up yüklemeye geldim sırayla olmadı, kilit ekranında kaldı, Gapss sıkıntı var galiba uygulamalar yuklenemedi diyor kurta dönüyor cihaz 1 saat bekledim sonra dondu kaldı kilit ekranında boot yaptım yine kurtta takıldı, demek ki kısmet değilmiş ;)

Kendim validus 8.1 ve Gapss yükleyip bir şeyler yapmaya bakacağım. İlgilendiğiniz için içten teşekkür ederim.

• Arkadaşlar max2 (x820) kullanıyorum. Telefonda teamwin recovery(veya twrp?) var. Bunu silip, Orjinal recovery'i nasıl yükleyebilirim?

• Ömrümüz Eui'de geçiyor.

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu

• mbtt.107 kullanıcısına yanıt
    Hangi romu kullanıyosunuz hocam?
  • K0S0VALI K kullanıcısına yanıt
    Stock 20s rom hocam
    Ben 23s kullanıyorum bu kadar uzun bı süre hiç almadım maksimum 7 saat aldım.

• Arkadaişar bu telefonun sıfırını nerden bulabilirim ?
    hep ikinci el avr , fiyatlarıda 700-900 tla rası değişiyor.
  • Mbtt.107 tarafindan reklamlari izlediniz sayin seyirciler ama bu ürün satilik degil bakılık artik dağılabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila24 -- 21 Haziran 2018; 13:48:6 >
  • Reklam mı al hocam linkleri burda. Bunu verdim ayıpsın
    Zip 20s
    Fastboot 20s

Size bedave.

• Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Kanka özele gel beni mi 4 LTE den taniyorsundur

Rom çince mi hocam?
  • K0S0VALI K kullanıcısına yanıt
    Evet zaten stock romlar üzerinde oynanmamış direk Leeco tarafından ota desteği ile verilen dil olarak çince-ingilizce dil ağırlıklı birkaç dil bulunan romlardir. İçinde çok fazla çin bloatware barındırır

Hocam bu rom icin konu uzmani oldugunuzdan soruyorum guzel bir camera uygulamasi varmi yada siz ne kullaniyorsunuz.Cunku eui ye gecince gcamden vaz gecmek zorunda kaliyoruz oda tatmin etmiyor

• Hocam ben normal kamera uygulamasını kullanıyorum. Daha doğrusu kullanmıyorum.
    Aldığımdan beri denemelerim haricinde kişisel hayatım için 2 ya da 3 defa kullandım kamerayı.

Ancak Fatih hocam epey bilgili kamera konusunda ona bir danışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cei

Hocam bu rom icin konu uzmani oldugunuzdan soruyorum guzel bir camera uygulamasi varmi yada siz ne kullaniyorsunuz.Cunku eui ye gecince gcamden vaz gecmek zorunda kaliyoruz oda tatmin etmiyor
    stock kullanacaksanız kameradan feragat etmeniz gerekiyor. şu saatten sonra stock rom kullanmayı tercih etmem. oyunlarda stabilite sorunları oluyor.

• bu arada RR 15 haziran sürümü çıkmış, yorumlar olumlu. eleman çıkalı kullanıyorum, her şey yolunda demiş. şu an 21 Mayıs sürümünü kullanıyorum. bir iki bug haricinde sorun yok. inşallah en kısa zamanda yeni sürümü denemeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 22 Haziran 2018; 1:2:0 >
  • Kamera için stock romda yapacak çok bişey yok . İlla bişeyle yapmam gerek dersen api2 destekli Google Camera var 4pda sitesinden Le Pro 3 "Kamera Tartışması" konu başlığının altında Marshmallow için kamera var ama asla portlanan kamera gibi şeyler beklemeyin android 7 ve 8 deki kameraların kalite olarak yanına yaklaşamaz.

Belki stock kameradan bir nebze daha iyidir . Deneyebilirsin...

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.