Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shakespaera

Tamamdır hocam, validus rom 3.2.1.1 twrp yüklüyorum dimi.

Hocam eminim 3.2.1.1 olduğuna sizin verdiğiniz linkten indirdim fastboottan twrpe geçince 3.2.1.1 yaziyorsu özelikle baktım, hata olmasın diye daha önce de hata aldığım için.

Şimdi sırasıyla, Twrp 3.2.1.1 yükleyeceğim - Back-Up alacağım - 20s firmware twrpden flashlayacağım - Wipe-Adnvance wipe, ilk 4 seçenek wipe olacak ( İnt stronge seçili olmayacak özellikle ) - sonra geri geri diyecem, install bölümümden verdiğiniz linkteki validus rom u flashlayacağım ... Bu kadar dimi hocam atlama yapmadım yanlış yer yok. ;) Teyit edelim.
    Evet bu sekilde. Hala olmiyorsa hafiza ile alakali bir sorunun var demektir. Baktin yine olmiyor farkli twrp surumleri dene
    Yine olmadi, flash diske at bu sefer romu. Twrpden otg yi yani flashdiski gostertip romu ordan yukle.
    (Firmware flashladiktan sonra telefonu ac sonra twkrar twrp ye geri don)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 5 Haziran 2018; 1:53:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emrah_Tr kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam, deneyeyim, sonuçları yazarim buraya. ;)

• Ömrüm Miuide geçiyor.

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu

• mbtt.107 kullanıcısına yanıt
    Maşallah ekran süresi çok iyi görünüyor

Miui ayrıcalıktır

Miui severim ama normal çalışanını bulamadım daha.Kullandığınız romun linkini vere bilirmisiniz ? Performans-Ses durumu nasıl ?
  • Kullandığım romu ben yaptım hocam. Paylaşmadım umumla. Paylaşmayı düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbtt.107

Kullandığım romu ben yaptım hocam. Paylaşmadım umumla. Paylaşmayı düşünmüyorum.
    hocam umumla paylasmayacaksaniz, aldiginiz ekran süresini de buradan paylasmaniza gerek yoktu.

Sizin %42 ye kadar aldığınız ekran süresini biz %2 ye kadar ancak alabiliyoruz bayaa iyiymiş hocam. Umarım romu forum kullanıcılarına açarsınız da hepimiz nasipleniriz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

hocam umumla paylasmayacaksaniz, aldiginiz ekran süresini de buradan paylasmaniza gerek yoktu.

Alıntıları Göster
    Hayırdır hocam ne zamandır kimin neyi paylaşmayacağına normal üyeler karar veriyor.
  • K0S0VALI K kullanıcısına yanıt
    Aslında çok memnun olduğum bir süre değil. Ama ağır kullandım biraz ondan ötürü böyle oldu yinede tatmin edici seviyede rasyonel bakılınca.
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Hocam kimsenin ne paylaşıp paylaşmayacağina kimse karışmaz forum kuralları çerçevesinde küfür vs olmadığı sürece herkes istediğini paylaşabilir ki bu zaten forum kuralı.

Kendisi paylaşmak isterse paylaşabilir isterse paylaşmaz hem yazı hem de yaptığını paylaşmak konusunda kimsenin herhangi bir zorunluğu yok .

İyi ramazanlar dilerim arkadaşlar

• forumun amaci paylaşım değil mi zaten? burada insanlar birbiriyle bir şeyler paylaşıp sorunlara çözüm buluyor ya da daha iyisine ulaşmaya çalışıyor. rom bana ait paylasmayacagim diyorsunuz, sonuna kadar da hakkinizdir. ona kimse bir şey diyemez zaten. ancak ekran surenizi paylaşarak neyi amaçladığınızı anlayamadım. sonuçta rom da, ekran süresi de size ait güle güle kullanın. burada paylaşım yapmayacaksak sizin ekran sureniz bizi , benim ekran sürem de bir başkasını ilgilendirmez

• Burada romu paylaşmak isteseydim paylaşırdım. Ki rica edildi nazikçe cevapladım yapmak istemediğin yönünde.

İstiyorsam ana ekranın resmini paylaşırım burada.

Forum kurallarına uygun ise kimsenin bu konuda gerginlik yaratıcı yorum yapmaya hakkı yok. Ki eğer değilse yöneticilere bildirebilirsiniz.

Madem benim paylaştığım beni, sizinkiler sizi ilgilendiriyor konuyu uzatmanızda bir maksatta görmüyorum.

• Herkes kullandığı romun ismini paylaşabilir mi bakalım kimler ne kullanıyor :)

Turbo 23S V11 kullanıyorum ya siz ?

• lazye kullanıcısına yanıt
    Validus v2
    Stock 23s rom

Turbo 23s Destroyer V11

• R. Remix 21 Mayıs surumu

• Kendi backupumu (validus v2) kullaniyorum

• uzun zamandır Cuoco92 28S kullanıyorum Lambda kernel ile bir çok rom degiştirdim. bu romda kaldım.. hersey muthiş. :)

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana KonuLeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djtato -- 7 Haziran 2018; 12:45:22 >

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.