Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu konuda açıldığında bir darbede ordan geliyor.Arkadaşta one olus 5t var.Wifi yok tüm gün mobil veri(4g) kullanıyor.Pubg oynuyor diğer online oyunlar oynuyor falan.2k ve daha büyük ekran ve biraz daha az batarya kapasitesiyle bile 4-6 saat(5 saatten az görmüyorum genelde) ekran süresi alıyor.Tavsiyen için de teşekkürler şu an paranoid kurdum biraz performans kullanayımda ferahlıyım diye,sonrakı flashlayacağım rom olacak,teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustalar benim x720 telefon toplu google play güncellemesinden sonra kendiliğinden kapandı ve tekrar tekrar kapanıp açılmaya başladı recovery de girmeyip tekkrar açılma döngüsüne geçiyordu sadece fastboot ve edl moda girebilen cihaza fastboot tan türlü türlü yöntemlerle rom atmama veye recovey kurmama rağmen sonuç alamadım bootloop devam ediyor unbrick yöntemlerinden de denemediğim kalmadı nerdeyse qpts qfil ve flashone da işe yaramadı flashone da rom unzip olduktan sonra %1 de takıldı kaldı ilerlemedi bi çaresi varmıdır acaba telefon kaldı elimde öyle 1 haftadır uğrasıyorum :(
  • kozy K kullanıcısına yanıt
    Hocam bir alternativ bootloaderiniz kilitlenmiş ola bilir.Bende x727 cihaz,bootloaderi kilitlediğimde dediğiniz şey oluyordu denemekden zarar gelmez.

http://www.dosya.tc/server14/dz6u74/emmc_appsboot.zip.html

Bu dosyayı indirip zipden adb dosyaları olan yere çıkarın.Cmd açın

"fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn" tırnak içindeki komutu girin.Başarılı şekilde flashlanırsa yeniden deneyin.

Bence yanlış yaptığın bişey var fastboot rom kurarken hata veriyor mu ?

Unbrick yöntemi aslında hardbrick olduğunda uygulayin sizin cihaz softbrick olmuş

• Paranoid romu nereden bulabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: NihadAhad

Hocam bir alternativ bootloaderiniz kilitlenmiş ola bilir.Bende x727 cihaz,bootloaderi kilitlediğimde dediğiniz şey oluyordu denemekden zarar gelmez.

http://www.dosya.tc/server14/dz6u74/emmc_appsboot.zip.html

Bu dosyayı indirip zipden adb dosyaları olan yere çıkarın.Cmd açın

"fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn" tırnak içindeki komutu girin.Başarılı şekilde flashlanırsa yeniden deneyin.
    hocam çok ümitlendim zira problemin emmc yada partisyonlarda olduğunu düşünüyorum fakat dediğiniz dosyayı flashlamama ragmen yine aynı malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: lazye

Bence yanlış yaptığın bişey var fastboot rom kurarken hata veriyor mu ?

Unbrick yöntemi aslında hardbrick olduğunda uygulayin sizin cihaz softbrick olmuş
    hocam fastboot ile herşeyi flashladım hepsi başarıyla flashlanıyor fakat yine bootloopa dönüyor edl modda hardbrick bari yapayım diyorum flashone yine %1 de kamaya devam ediyor, diğer bi forum sitesinde sizinde bi ara başınıza gelmiş galiba nasıl çözebildiniz? ben şöyle düşünüyorum bu partitionlara format atmadan düzelmez gibi daha önce bu problemi yaşadığım x500 ü sp flash tool ile partitionları formatladıktan sonra romu kurabilmiştim fakat bu qualcomm snapdragonda format yapabileceğim bi program bulamadım siz ne düşünürsünüz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

Hocam ben de az once yukledim. Ses cikislari genel olarak yukselmis ama telefonla konusurken sanki ahize acikmis gibi disariya ses veriyor. En kisik seviyeye getirince bile yine yandaki kisi konusmalari duyabiliyor. Sizde de boyle mi? Bu sorunu nasil hallettiniz?

Alıntıları Göster
    Ben bu dedigini yasamadim veya benim icin cok sorun teskil etmedigi icin dikkat etmemis olabilirim. Standart kernelle sorun yokken blackscreende mi yapiyor bu dedigini?

Partition değil dirty flash oluyor olabilir dediğim gibi önümüzdeki hafta sonu bakabiliriz çözemezsen sorunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

Ben bu dedigini yasamadim veya benim icin cok sorun teskil etmedigi icin dikkat etmemis olabilirim. Standart kernelle sorun yokken blackscreende mi yapiyor bu dedigini?

Alıntıları Göster
    yok hocam maalesef böyle bir sorun var. xda'da RR'nin kendi forumunda da bu sorundan bahsedenler var. ben ayrıca bir kernel vs. yüklemedim. Romla birlikte ne yuklendiyse onu kullanıyorum. siz belki ayrıca kernel yüklediğiniz için bu sorunu yaşanıyor olabilirsiniz bir ihtimal. olmazsa bir de onu deneyeyim. blackscreen kernel 4.9 nasıl yukleyebilirim? daha önce bir-iki defa denedim, yüklü olan sistemi de göçertmisti. normal twrp'den zip yükler gibi mi işlem yapılıyor?

• 23s turbo rom yükledim ama ingilizce. Yüklediğim programlarda ingilizce oluyor. Google play değiştirilebilir mi?
  • masss M kullanıcısına yanıt
    Diğer konuya bakın hocam sorduğum sorunun cevabı orada .

• quote:

Orijinalden alıntı: lazye

Arkadaşlar yararlı programlar ekleyeyim mi ilk sayfaya dolby atmos ek dosya yöneticisi türkçe olmayan romlar için Gp ve indirilen programların türkçe yapılması sensör test uygulaması gibi şeyler ister misiniz ?
    Sadece indirilen programların türkçe olması yeter bana. Bu mesajda bahsettiğiniz neydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

yok hocam maalesef böyle bir sorun var. xda'da RR'nin kendi forumunda da bu sorundan bahsedenler var. ben ayrıca bir kernel vs. yüklemedim. Romla birlikte ne yuklendiyse onu kullanıyorum. siz belki ayrıca kernel yüklediğiniz için bu sorunu yaşanıyor olabilirsiniz bir ihtimal. olmazsa bir de onu deneyeyim. blackscreen kernel 4.9 nasıl yukleyebilirim? daha önce bir-iki defa denedim, yüklü olan sistemi de göçertmisti. normal twrp'den zip yükler gibi mi işlem yapılıyor?

Alıntıları Göster
    Blackscreen 4.9

https://m.mediafire.com/view/szvwkseqoi84447

Twrp den flashliyorsun direk. Root gidiyor, bir sonraki acilistan sonra magisk yukle

Ben acikcaai bahsettigin sorunu yasamiyorum. Az once sesli posta servisini aradim. Ses yuksek ve netti. Daha sonra ses kapama tusuyla yavas yavas azalttim. Ben duyuyorken konusmayi, esim yanimda birsey duymadigini soyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 15 Temmuz 2018; 22:30:20 >

• masss M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim niye bu kadar zor geliyor size acaba benim anlatımımda mi noksanlık var ilk sayfaya dön . İmei bootlader unlock işlemleri için tıklayınız yazıyor ona bas başka bir konuya geçmiş olacaksın oradan aşağıya doğru in yazıyor herşey 2 konu var çoğu anlatım orada yapıldı lütfen biraz inceleyelim ......

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

Blackscreen 4.9

https://m.mediafire.com/view/szvwkseqoi84447

Twrp den flashliyorsun direk. Root gidiyor, bir sonraki acilistan sonra magisk yukle

Ben acikcaai bahsettigin sorunu yasamiyorum. Az once sesli posta servisini aradim. Ses yuksek ve netti. Daha sonra ses kapama tusuyla yavas yavas azalttim. Ben duyuyorken konusmayi, esim yanimda birsey duymadigini soyledi.

Alıntıları Göster
    yok hocam yükledim ama aynı şekilde devam ediyor. birisini aradınız diyelim, karşıdan gelen ses hoparlör açılmış kadar yüksek geliyor. sesi en düşük seviyeye ayarlayınca bile telefonu kulağıma götürdüğümde ses yüksek geldiği için telefonu başımdan biraz uzaklaştırmam gerekiyor. ben önceki yedeğime geri döndüm, 15 haziran sürümüne

• Emrah_Tr kullanıcısına yanıt
    Rr romda ayni sorunlari bende yasiyorum ses yuksek ayrica garip metalik gibi degisik bir tonda.Diger dongu sorunuda aynen var harici black screen yuklemistim muhtemelen ondan.Ayrica aicp yukledim harika bir rom herseyiyle sadece beklemede muthis sarj yiyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus33

Rr romda ayni sorunlari bende yasiyorum ses yuksek ayrica garip metalik gibi degisik bir tonda.Diger dongu sorunuda aynen var harici black screen yuklemistim muhtemelen ondan.Ayrica aicp yukledim harika bir rom herseyiyle sadece beklemede muthis sarj yiyor .
    Anladim. Ben zaten 15/06/2018 surumundeyim. Bu surumde bir sikinti yasamiyorum.

Kafa karisikligi olmasin diye kullandiginiz surum tarihlerini verirsek daha iyi olur

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 16 Temmuz 2018; 9:4:49 >

• Diğer Konuya;

Tavsiye edilen uygulamalar linkleri ile birlikte eklendi ve kısaca ne işe yaradıkları açıklandı.
    Göz atmak isteyenler için link;
    https://forum.donanimhaber.com/leeco-letv-pro-3-x720-twrp-stock-custom-rom-imei-repair-unbrick--129074055?

Not: Diğer konu bakın arkadaşlar deyince ilk sayfada ve sayfanın en başında yer alan "LeEco (LeTV) Pro 3 X720 TWRP-STOCK/CUSTOM Rom- IMEI Repair-Unbrıck(İşlemleri İçin Tıklayınız)" adlı linke tıklayın ve sayfayı baştan sona inceleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazye -- 16 Temmuz 2018; 18:49:45 >
  • arkadaşlar benim cihaz hard brick oldu sanırım. şarja takınca 2 defa kırmızı bildirim ışığı yanıp sönüyor. cihaz açılmıyor, fastboot ya da edl modda açılmıyor. diğer konudaki unbrick yöntemlerine baktım, hepsinde cihazın bir şekilde açılması gerekiyor sanırım. fastboot ya da edl modda. benim cihaz açılmıyor. ne yapabilirim. bu şekilde bilgisayara bağlasam da bilgisayar telefonu görmüyor... ne yapabilirim? tamir olacak ya da çöp demeyin. inşl,allah bir çözümü vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 17 Temmuz 2018; 4:10:20 >
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.