Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak edenlere, telefonumuzda malesef radyo donanimsal oalrak yok
  • Haftaya bir arkadaş stock romu Türkçeleştirecek tek tek bütün apkları açıp dil dosyalarını içine yerleştirip paketleyecek flaşlanabilir bir rom dosyası oluşturacak tek yapmanız gereken twrpden flaşlamak olaacak kendi halihazırda miui tr forumda kendi romunu paylaşıyor epic rom üylerinden biri.
    Bu sebeple tester olacak biri var mı gerçekten herkesin ihtiyacı olduğunu düşünüyorum bu yüzden yardım edecek kişi gerçekten çok sevaba girecek benden söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazye

Haftaya bir arkadaş stock romu Türkçeleştirecek tek tek bütün apkları açıp dil dosyalarını içine yerleştirip paketleyecek flaşlanabilir bir rom dosyası oluşturacak tek yapmanız gereken twrpden flaşlamak olaacak kendi halihazırda miui tr forumda kendi romunu paylaşıyor epic rom üylerinden biri.
    Bu sebeple tester olacak biri var mı gerçekten herkesin ihtiyacı olduğunu düşünüyorum bu yüzden yardım edecek kişi gerçekten çok sevaba girecek benden söylemesi

Her kim yapiyor ve yapacaksa buyuk sevap gercekten.
    Birsey merak ediyorum sadece. Hatirlarsan ben Destroyer v11 diye bir rom paylasmistim. Butun gereksiz apklerin cikarildigi, ozellestirme ve performans eklemelerinin yapildigi bir rom. Pil suresi, stock roma gore bile daha iyi. O da 23s tabanli. Bu yeni paylasacak turkce stock 23s deki dosyalari, destroyer romun icine gomebilir miyim ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 27 Ekim 2017; 0:49:28 >

• Arkadaslar bir yandan stock marshmallow romu turkcelestirmeye devam ederken, kullandigim Omnirom ve kernel ayarlarini paylasmak istedim. Cok fazla ayrinti yazmayacagim vakit darligindan dolayi.

Gerekli seyler:
    1)Omnirom son surum burdan:
    http://dl.omnirom.org/zl1/omni-7.1.2-20171018-zl1-WEEKLY.zip

2)BeansGAPPS
    https://androidfilehost.com/?fid=889764386195918677

3)Blackscreen 3.6.1 kernel
    https://androidfilehost.com/?fid=889964283620756648

4)Magisk V14
    http://tiny.cc/latestmagisk

5)Ex Kernel Manager APK
    https://www.mediafire.com/file/92k97i7w9i7vjng/EX%20Kernel%20Manager%20v3.37%20%5B_ed%5D.apk

Kurulum ve ayarlar:

TWRP den WIPE a basip, ADVANCED WIPE/FORMAT diyip internal storage ve OTG disinda herseyi secip formatliyoruz. Daha sonra geri-geri yapip, once omniromu, hemen sonrasinda yine geri geri yapip beansgappsi flashliyoruz. Bu noktada baska birsey flashlamadan sisteme boot ediyoruz telefonu. Maksat kurulumun ve google apps larin tam olarak oturmasini ve stabil olmasini saglamak. Telefon acilinca kurulumu yapip, google play ayarlari ve istediginiz messenger, facebook, whatsapp , youtube vs. apkleri yukleyip tekrar TWRP recovery ye geri donun. Simdi kerneli flashlayacagiz. Bunun icin TWRP ekraninda install image i secin, blackscreen kerneli bulup ilerleyip bir sonraki kisimda BOOT secenegini secenerek flashlama islemini yapin. Hemen sonrasinda da geri-geri yapip, bu sefer install zip secenegi secip MAGISK i flashlayin, boylece sistemsiz ROOT olayini halletmis olacagiz. Simdi telefonu boot edip acin. Ex kernel manageri kurup acin. Ilk basta root yetkisi isteyecek, verin.

Simdi hizlica kernel ayarlarini yaziyorum.
    Islemci yoneticileri her iki islemci icin: ALUCARD, buyuk islemci en yuksek 2054 mhz, en dusuk 307 mhz. Kucuk islemci en yuksek 1593 mhz, en dusuk 307 mhz. perfd : devre disi. wq_power_saving: aktif
    en dusuk gpu frekansi/cesitli kismindan, guc zamanlayici NOOP, readhead kb :1024 kb, fsync:devre disi, titresim: %15
    yaptiklarinizin birsonraki acilista aktif olmasi icin yandaki on/off butonuna benzeyen seye tiklayin :)

Bunun disinda, google senkronizasyonunu kapatin, gps i gerek duymadikca aktif birakmayin. Isikli tuslar yerine, soft butonlari kullanin boylece acayip derecede pilden tasarruf etmis olursunuz tabi sizin bileceginiz is. Automatik parlaklik cok iyi calisiyor, bu ayarda birakin. Tum bunlari yapar iseniz kullanim yogunluguna bagli olarak 7 ile 9 saat arasinda ekran suresi almaniz mumkun. %100 turkce rom. Tertemiz vanilla nougat. Gereksiz bir apk yok. Hafif ve hizli. Ayrica portlanmis google kamerayi yukleyip, config ayarlarindan PixelXL i ve bufferi 20 secerseniz, stok kameraya gore en az 3 kat kalitede keskin ve puruzsuz fotolar alabilirsiniz ozellikle dusuk isikta. Ayrica nougatin avantajlarindan da istifade etmis olursunuz. Aklima geldikce baska seyler de eklemeye calisirim ilerde.
    Google kamera burada
    http://www.mediafire.com/file/af5npupc3ablzad/Google_Camera_HDR%2Bv3.0.3.apk

Dolby atmos yuklemek icin, magiski bulup/indir menusunden dolby atmos for le pro 3 modulunu bulup indirin ve TWRP recovery e gelip, magis manager klasorundeki dolby atmos zip dosyasini flashlayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 27 Ekim 2017; 3:21:30 >

• Paylaşımların ve bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler hocam.
    İsterseniz başka bir rom çevirtirebiliriz yinede siz bilirsiniz stock rom çevirmek istememin sebebi direk üreticinin cihaz üzerindeki oynanmamış bir rom olmasından dolayı isterseniz tora33 veya destroyer romunu çevir diyebilirim ama dediğim gibi bu iş için tester'da lazım.
    Aklınızda varsa başka rom lütfen söyleyin zaten şunun şurasında aktif olarak 4-5 kişi le konu devam ediyor :) oldukça az

Edit: Hocam içersinde eğer ki framework çevirisi az da olsa varsa yani ayarlar-->dil--->türkçe seçeneği varsa apkların yerini değiştirirsen %95 ihtimalle hepsinin yerini değiştirip destroyer içine koyabilirsin diye biliyorum ama kesin emin değilim apk sürümleri bile farklı olabiliyor buda o uygulamanın çalışmasına sebep olabilir.Eski çevirilmemiş apkyı tekrar yerine koyup restart atarsan sıkıntı olmaz ama çalışır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazye -- 27 Ekim 2017; 10:29:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: attila24

Ozaman benim kisisel bilgilerimde yedeklenir sistemi en bastan kurup hic birsey yapmadan yapmak lazım onu ama suan cok fazla veri girisi yaptim onu yapamam ama benim yaptigimi yapip toranin romunu indirip benim verdigim apklarla bu seviyeye ulasabilirsiniz
    https://mega.nz/#!RCpwzbCI!MoeE9LAj6NhCGmRzFEr4zKnnKV7tKQJQocmqZpIo3rw bu romda turkce dil var stabil 26s romudur
    Nasil yapildigi hakkinda kısa bir video
    https://yadi.sk/i/N5vc9sPv3P88YY

Hocam 23s romdan geçiyorum safe format mı seçecem yoksa hard format mı ?

• lazye kullanıcısına yanıt
    Orjinal romdan geciyorsaniz hard olmali bu sonucta custom rom ama hersey gider internal storage hariç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinal romdan geciyorsaniz hard olmali bu sonucta custom rom ama hersey gider internal storage hariç

safe yaptım ben şuan çoğu uygulama durduruldu hatası veriyor bundan dolayı mı hocam acaba bir daha mı kurmam lazım baştan ya TR dosyaları da ne güzel gömmüştüm ya:(
    Muhtemelen ondandir ben trwp uzerinden reset atıyorum daha iyi oluyor toranin o ekranindada direk ileri deyip geciyorum

• Android 6.0.1 eui 5.9 20s için stock kameradan daha iyi camera uygulaması varmi

• quote:

Muhtemelen ondandir ben trwp uzerinden reset atıyorum daha iyi oluyor toranin o ekranindada direk ileri deyip geciyorum

Hocam bende o şekilde yükledim full wipe yaptım toranın romunda next dedim ama başta çalışan uygulamalar sonra durduruldu hatası vermeye başladı romu çok beğendim gayet iyi ısınma sorunu var şarj olurken biraz cihaz akıyor maşallah sansırsam app ve priv-app dosyalarınızı hepsini aynı anda gömdüm ondan dolayı oluyor büyük ihtimalle bence tek tek uygulamak gerekiyor bence cpu z,swarm,skype bide leeco settings altında flashlight uygulaması çalışmıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakann07

Android 6.0.1 eui 5.9 20s için stock kameradan daha iyi camera uygulaması varmi

Android 7.1 Google camera var hocam muhteşem kalitede
    Hocam rom atmadan daha iyi camera uygulaması ykmu

Hepsini degil bencede tek tek vaya 3lu5li olabilir ben belki aralarinda sıkıntılı uygulama olabilr ben dedigim gibi belirli uygulamalari degistirdim

• hakann07 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam birini sececeksin ya stok bu kamera yada custom google kamera

• quote:

Hepsini degil bencede tek tek vaya 3lu5li olabilir ben belki aralarinda sıkıntılı uygulama olabilr ben dedigim gibi belirli uygulamalari degistirdim

Bilmiyorum hocam sıkıntılı bence dizin dediğiniz gibi arama ve rehber hariç hepsini çevirdim sıkıntı oldu ama bu rom diğer romlara göre daha iyi çevirilebilir sebebi tora bey farklı bir paketleme yöntemi kullanmış system.img yok romda .zip içerisinde direk system klasörüne erişilebiliyor bu anlamda çok iyi romu açıp kapatmaya gerek yok. Çeviricek arkadaşa Tora33'ün romunu çevirmesini rica ettim bizim için bence daha iyi hem güncel hemde saçma sapan uygulamalar yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazye -- 27 Ekim 2017; 19:38:59 >

• GEARBEST sitesinde ZTE Axon 7 2017G (B20 bant), inanilmaz bir fiyata satiliyor suanda, 229 dolar. 2K superamoled ekran, SD820, 4GB ram 64 gb rom. Super stereo hoparlorler. Resmi ve turkce nougat vs. vs.

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_1017631.html?wid=4&lkid=11693643

Kupon olarak '' zteaxon7 '' kullaniyorsunuz. Kendime 2 tane aldim. Birini kardesime verecegim
  • Bu telefona uygun kılıf arıyorum satanlar pm atsim veya buraya yazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: hakann07

Bu telefona uygun kılıf arıyorum satanlar pm atsim veya buraya yazsın

https://goo.gl/RYQmh9
  • Hocam sagolun ama 1 ay beklemek istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.