Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakann07

Hocam sagolun ama 1 ay beklemek istemiyorum

Hocam TR'de bulmak imkansız gibi birşey aliekspressten almak zorundasın yani ...
  • Arkadaslar benim yapikredi banka kartim var aliekspreten siparis versem yurtdisi alisverislerde ayri para kesiliyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaslar benim yapikredi banka kartim var aliekspreten siparis versem yurtdisi alisverislerde ayri para kesiliyormu

Kesilmez bankanın uyguladığı kur'a göre para kesilir örnek aldığın ürün 1$ güncel kur 3.78 Tl bankanın ise 3.80Tl sen ürünü 3.80Tl'ye alırsın zaten bankadan sana mesaj geliyor 3d security güvenlik sistemi var.
  • lazye kullanıcısına yanıt
    Hocam sende hangi rom var hangi duzey parlaklikta kac saat ekrab suresi aliyorsun

• quote:

Hocam sende hangi rom var hangi duzey parlaklikta kac saat ekrab suresi aliyorsun

5 saat ekran 2 gün bekleme alıyorum hocam aicp romda şimdi 2 gündür tora33 romunu kullanıyorum yakın ekran süreleri alıyorum en fazla 6 saat falan aldım zorlansa 7 saat ekran süresi alınabilir bir arkadaş zaten 9 saat 35 dakika ekran süresi almış.
  • Stock rom neden kullanmiyorsun hocam

• quote:

Stock rom neden kullanmiyorsun hocam

TR dil yok :) yeterince stabil değil
  • Yuzxe 80 turkce en stabil stock rom. Diye biliyordum

• Emrah_Tr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Emrah bey emeğiniz için.Yazdıklarınızın hepsini aynen yaptım Herşeyi güzel ancak şarjı bir günde bitti oysa aynı kullanımda groosso 20s de 2 gün rahat çıkarıyordu.Ancak google camera muhteşem bir şey.Kamera olmasa bu gün aynen geri dönerdim.Anlamadığım 4000 lik batarya neden böyle oluyorki bence hakkını veremiyor o manada
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus33

Teşekkürler Emrah bey emeğiniz için.Yazdıklarınızın hepsini aynen yaptım Herşeyi güzel ancak şarjı bir günde bitti oysa aynı kullanımda groosso 20s de 2 gün rahat çıkarıyordu.Ancak google camera muhteşem bir şey.Kamera olmasa bu gün aynen geri dönerdim.Anlamadığım 4000 lik batarya neden böyle oluyorki bence hakkını veremiyor o manada

Yazılımsal muhabbetler hocam sağlam bir yazılım olduğunu düşünmüyorum cihazımızın Google Camera gerçekten muazzam bir netliğe sahip keşke bizim cihaz için portlanabilse özel olarak :D maalesef ki sd820/821/835 olarak portlanıyor ama yinede stock kameradan daha iyi çekebiliyoruz demekki bazı işler yazılımda bitiyor bugün pixel 2 fotoğraflarını gördüm yok böyle birşey bizim cihaz yanında tost makinesi gibi çekiyor

• pegasus33 kullanıcısına yanıt
    Faydali olduysam ne mutlu. Ben 8 ile 9 saat arasi ekran ve 2-3 gun bekleme suresi aliyorum omnirom ile. Tabi asiri bir yogun kullanimim yok. Oyun oynayan birisi degilim ama oyun disinda herseyi kullaniyorum.
    Bence ya biryerlerde bir eksiklik var yaptiigniz ayarlarda ya da yuklediginiz belki 1-2 program ozellikle telefon bekler iken pili somuruyor olabilir. mesela sunu deneyin, pili %100 de birakip uyuyun. Eger sabah kalktiginizda en fazla %1 gitmis ise bu gayet normal bir deger. Ama daha fazla ise biryerde ekrani sessizce uyandiran uygulama(lar) var diyebiliriz. Veya kernel ayarlarinda bir sikinti olmus olabilir. Birde lutfen soyle deneyin zahmet olmaz ise? Saedece omniromu yukleyin, kernel flashlamadan. Kendi standard kerneli ile bakalim kac saat alacaksiniz ve pil nasil gidecek. Bende de bir kere olmustu, sorun kernel idi. tekrar flashlama yaptigimda duzelmisti. Dedigim gibi once omniromun standard haliyle bir deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 29 Ekim 2017; 1:25:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• pegasus33 kullanıcısına yanıt
    Suanda aldigim degerler

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu

• Dediginiz dogru sanirim bir problem var cunku bende %32 sarj su an ve yaklasik 8 saat kaldi dlyor oysa sizde %42 sarj ile 1 gun 22 saat diyor.Butun islemleri kernelide halletmistim simdi eski romu tekrar yukleyip kernele dokunmadan flashlamak gerek sediginize gore oda butun kurulum falan cok uzun suruyor baska yolu varmi acaba

• quote:

Dediginiz dogru sanirim bir problem var cunku bende %32 sarj su an ve yaklasik 8 saat kaldi dlyor oysa sizde %42 sarj ile 1 gun 22 saat diyor.Butun islemleri kernelide halletmistim simdi eski romu tekrar yukleyip kernele dokunmadan flashlamak gerek sediginize gore oda butun kurulum falan cok uzun suruyor baska yolu varmi acaba

Neden cok uzun sursun ki. Yedeklenmesi gereken varsa sms vs.leri felan yedekleyin ve twrp ye gidip, advanced formattan 4 seyi (cache, dalvik cache, system, data) secip guzelce formatlayin daha sonra da omniromu flashlayin, ustune beansgapps ve hemen ardindan da magisk. Telefon acilinca da geeekli app lari ve ayarlarinizi yapin. Gps(lokasyon) yi, google senkronasyonu vs gibi pilden yiyecek seyleri kapayarak 1-2 gun gozlemleyin. Elde stock kernel olmadigi icin en duzgun cozum bu olur. Veyahut, twrpden omniromu, advanced formattan sadece system, cache ve dalvik cache i formatladiktan sonra flashlayin, dataya dokunmayin. buna dirty(kirli) flashlama diyoruz. Boylece stock kernele donmus olursunuz ama boot ettikten sonra kernel menegeri kaldirin tabiki..
    Ama ben 1. ci cozumde israrciyim. Omniromun xda daki topicine giderseniz herkesin bataryadan memnun oldugunu goreceksiniz, sizde biryerlerde yanlis giden birsey var
    Ya da siizn kullaniminiz cok ileri derecede yofun, wifi\data internet duruma gore hep acik, ekran parlakligi en yukarilarda ve pili en cok somuren sey olan oyunlara asinasiniz.. o halde bu farkli bir hikaye olur :)
    Benim yaptigim givi, ekran suresini ve bunun grafigini ve pil harcayan uygulamlarin ekran goeuntusunu yapip koyun buraya bi inceleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 29 Ekim 2017; 3:31:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediginiz gibi ciddi bir fark varsa mecburen dediklerinizi yapacagim.Ama once ekledigim resimlere bakip yorumlrsaniz iyi olur.Benim oyunla falan isim olmaz o yuzden sarjda sorun var gibi.

• quote:

Dediginiz gibi ciddi bir fark varsa mecburen dediklerinizi yapacagim.Ama once ekledigim resimlere bakip yorumlrsaniz iyi olur.Benim oyunla falan isim olmaz o yuzden sarjda sorun var gibi.

Bence sizde de çok büyük anormallik yok sürekli mobil veri ile internete bağlanıyorsunuz sanırsam bu gerçekten %10-15 wifiden daha fazla pil sömürür hocam zaten 2. attığınız ekran görüntüsünde de "hücre ağ sinyali" sarı ve kırmızı olmuş buradan belli zaten pilinizi çok kullandığı .. "Android Os da" biraz fazla gibi sanki. Başka bir anormallik sezemedim ben diğerleri normal gibi.

• Hocam aklima geldi wipe yaparken dalvik cash kismina tik atmadim bunun etkisi olurmu bilmiyorum.

• quote:

Hocam aklima geldi wipe yaparken dalvik cash kismina tik atmadim bunun etkisi olurmu bilmiyorum.

Temiz bir kurulum için önbelleğide silmen gereklidir bundan dolayıdır diyemem ama etkisi olabilir hocam önceki romda bulunan önbellek verilerini silmemişsiniz sebep bu olabilir.
  • aldıgımdan beri telefon ortalama yaklaşık 5-6 saat arası ekran suresı vermekte devamlı nette takılarak video izleyerek facebook falan takılarak 1.5 gün gidiyor şarjı. bence iyi önceki telefonumda 3-4 saat ekran suresi veriyordu ama aksamı aynı kullanımda cıkaramıyordum. yani hersey ekran suresı değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila24 -- 29 Ekim 2017; 15:2:5 >
  • quote:

Dediginiz gibi ciddi bir fark varsa mecburen dediklerinizi yapacagim.Ama once ekledigim resimlere bakip yorumlrsaniz iyi olur.Benim oyunla falan isim olmaz o yuzden sarjda sorun var gibi.

Bu grafikte hucresel ag kullanarak yogun bir 3g/4g kullaniminin oldugunu goruyorum. Sadece bu rom icin degil herhangi baska rom/telefon icin de pili somuren birincil sey budur. Simdi sormak isyedigim sey su. Bu kadar yogun kullanim ile %100 pilden %1 e gidene kadar kac saat ekran suresi aliyorsunuz? Bunu grafigin altindaki ekran - yuzde yazan yere basarak gorebilirsiniz. Yine ayni yogun kullanimda stock 20s rom ile kac saat ekran suresi aliyordunuz? Ayrica duydugum kadariyla grossoshopun romlari hic de fena degil pil optimizasyonu konusunda, ayrica 20s in eski ama pil omru olarak en iyi surumlerden biri oldugunu duymus ve okumustum. Ben gunde yaklasik 2 saat data internet kullaniyorum, geri kalan iletisimi wifi ile yapiyorum. Cunku, pili cok az somuruyor wifi. Telefon bekleme durumunda iken de wifinin pile hemen hemen hic dokunmadigini soyleyebilirim ilginc bir sekilde. En basta da belirttigim gibi her kullanicinin kullanim sekli farkli, keza her romun da kendine gore pil optimizasyonlari var. Kisiden kisiye ve romdan roma bu yuzden degisiklikler goruyoruz.

Eger nougat kullanmak ve google cameranin avantajina sahip olmak istiyorsaniz, ama pili de fena olmasin diyorsaniz en iyi secenek omnirom. Ama umdugunuzu bulamiyorsaniz stock marshmallow her zaman orada olacaktir, tek dezavantaj ise camera olarak kalacaktir

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.