Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omermesud

Merhabalar. Bütün sayfaları okudum. Telefon araştırıyorum. Seçeneklerden biri de bu telefon.

En az 4 GB ram 

En az 32 GB hafıza (64 gb daha iyi olur)

Şarjı en az bir iki gün giden 

Kamerası, çekimi iyi denilebilecek 

İşlemcisi kötü olmayan 

Romla vs ugrastirmayacak (çünkü bu konuda ne yeterli bilgim var ne de yeterli zamanım var) tak kullan şeklinde olan. (Satın alacağım kişi uygun romu yükleyecek)

Stabil, akıcı, kullanıcısını üzmeyen, F/P ürünü denilebilecek 

Fiyatı da 1000-1500 civarı olan 

4 g de falan çekme sorunu olmayan 

Farklı markalar da olabilir ama tercihen le Eco veya xiaomi markalı telefon tavsiye edebilir misiniz? Teşekkürler.

mi6

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 31 Ekim 2017; 2:51:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: lazye

Hocam şey dicem bu aralar birçok kişi kameralarının çalışmadığını söylemiş custom romlarda sebebini biliyor musunuz acaba özellikle de RR romda bu konu hakkında bir bilginiz var mı ?

Eger bahsettigin sey google camera ise, son zamanlarda B-S-G ve ivanich surusuyle yeni apk yayinliyorlar. Sadece le pro 3 a ozel cikarmadiklari icin de bazen uyumsuzluklar, acilirken kapanma veya tam randimanli calismama gibi problemler oluyor, mesela cogu 5.x surum google app omniromda calismiyor, ama aicp de calisiyor mesela. Stock olarak gelen snapdragon kamera ise sikintisiz calisiyo her romda.
    RR deki sikintiyi bilmiyorum, ilgilendigim bir rom asla degil.
    Suanda modlanmis google app in, v2.1 XL2 versiyonunu kullaniyorum ivanichin yaptigi. 10 numara 5 yildiz, eniyi fotograf kalitesini bu mod ile aliyorum. Keskin fotograflar, dusuk kumlanma. Bana gore tek eksik, autoflash , hdr+ auto modunda calismiyor eger PixelXL config secerseniz, bu sorunu flash olup olmayacagina kendim karar vererek astim, devede kulak birsey, zaten google kameranin birincil oncelikte amaci dusuk/cok dusuk isikta, flash patlatmaya gerek duymadan, kumlanmasiz ve yuksek kalitede/keskinlikte ve aydinlik fotolar cekmek

En son omni yapısını indiriyorum şimdi , sabah paranoid android kurdum cihaz su gibi pili içiyor resmen akıcılık ve hatasız ama dediğim gibi pili çok kötü birde google camera bütün varvasyonlarını denedim ama kamera sürekli kırmızı yakın çekiyor doğal renginde çekemedim düşük ışıkta lütfen bütün ayarlarınızı yazıp gönderebilir misiniz :)
    Biraz fazla bir istek galiba ama :)
    Ayrıca ses modu kullanıyor musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazye -- 31 Ekim 2017; 18:35:16 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam şey dicem bu aralar birçok kişi kameralarının çalışmadığını söylemiş custom romlarda sebebini biliyor musunuz acaba özellikle de RR romda bu konu hakkında bir bilginiz var mı ?

Eger bahsettigin sey google camera ise, son zamanlarda B-S-G ve ivanich surusuyle yeni apk yayinliyorlar. Sadece le pro 3 a ozel cikarmadiklari icin de bazen uyumsuzluklar, acilirken kapanma veya tam randimanli calismama gibi problemler oluyor, mesela cogu 5.x surum google app omniromda calismiyor, ama aicp de calisiyor mesela. Stock olarak gelen snapdragon kamera ise sikintisiz calisiyo her romda.
    Suanda modlanmis google app in, v2.1 XL2 versiyonunu kullaniyorum ivanichin yaptigi. 10 numara 5 yildiz, eniyi fotograf kalitesini bu mod ile aliyorum. Keskin fotograflar, dusuk kumlanma. Bana gore tek eksik, autoflash , hdr+ auto modunda calismiyor eger PixelXL config secerseniz, bu sorunu flash olup olmayacagina kendim karar vererek astim, devede kulak birsey, zaten google kameranin birincil oncelikte amaci dusuk/cok dusuk isikta, flash patlatmaya gerek duymadan, kumlanmasiz ve yuksek kalitede/keskinlikte ve aydinlik fotolar cekmek

En so omni yapısını indiriyorum saba hparanoid android kurdum cihaz su gibi pili içiyor resmen akıcılık ve hatasız ama dediğim gibi akıcılık çok kötü birde google camera bütün varvasyonlarını denedim ama kamera sürekli kırmızı yakın çekiyor doğal renginde çekemedim düşük ışıkta lütfen bütün ayarlarınızı yazıp gönderebilir misiniz :)

anlayamadım, mesajınız biraz karışık olmuş. paranoid mi pili su gibi içiyor, yoksa omni rom mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

quote:

quote:

En so omni yapısını indiriyorum saba hparanoid android kurdum cihaz su gibi pili içiyor resmen akıcılık ve hatasız ama dediğim gibi akıcılık çok kötü birde google camera bütün varvasyonlarını denedim ama kamera sürekli kırmızı yakın çekiyor doğal renginde çekemedim düşük ışıkta lütfen bütün ayarlarınızı yazıp gönderebilir misiniz :)

anlayamadım, mesajınız biraz karışık olmuş. paranoid mi pili su gibi içiyor, yoksa omni rom mu?

Paranoid android su gibi içiyor omni kullanmadım bilmiyorum kernel ayarlarını paylaşabilirse ona geçiş yapacam indirdim şarjım az diye yüklemedim :)

• Bu gece yeniden yazacagim ince ayarlari arkadaslar. En basit sekilde. Ben yine 9.5 saat ekran suresi aldim omni ile. ama birseyi farkettim. omnirom ile beansgapps yuklenirse, google cameranin 5.x surumleri acilista cokuyor ve acilmiyor. Eger son google camera surumlerini omnide denemek isteyenler var ise, beans yerine opengapps yuklesinler. opengapps ARM64, 7.1.X , mini olarak indirip flashlayin. en kusursuz sekilde google apps i bu sekilde roma gommus olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 31 Ekim 2017; 19:51:1 >
  • quote:

Bu gece yeniden yazacagim arkadaslar. En basit sekilde. Ben yine 9.5 saat ekran suresi aldim omni ile. ama birseyi farkettim. omnirom ile beansgapps yuklenirse, google cameranin 5.x surumleri acilista cokuyor ve acilmiyor. Eger son google camera surumlerini omnide denemek isteyenler var ise, beans yerine opengapps yuklesinler. opengapps AMR64, 7.1.X , mini olarak indirip flashlayin. en kusursuz sekilde google apps i bu sekilde roma gommus olursunuz

Ses çatırdıyor mu sizde de hocam hopörler patlamış gibi ses çıkıyor omnide paranoidde böyle bir sorunum yoktu herhangi bir ses modu flaşlamadım ayrıca en iyi batarya omnide daha şimdiden anladım cihaz gayet seri ve bataryası iyi bunu çözdüm. Op3 Google Camera konusunda bean gapps yüklemeyin yazıyordu hocam. Ayrıca root linki atabilir misin ?
    Ses konusu canımı sıktı yalnız :(

• quote:

quote:

Bu gece yeniden yazacagim arkadaslar. En basit sekilde. Ben yine 9.5 saat ekran suresi aldim omni ile. ama birseyi farkettim. omnirom ile beansgapps yuklenirse, google cameranin 5.x surumleri acilista cokuyor ve acilmiyor. Eger son google camera surumlerini omnide denemek isteyenler var ise, beans yerine opengapps yuklesinler. opengapps AMR64, 7.1.X , mini olarak indirip flashlayin. en kusursuz sekilde google apps i bu sekilde roma gommus olursunuz

Ses çatırdıyor mu sizde de hocam hopörler patlamış gibi ses çıkıyor omnide paranoidde böyle bir sorunum yoktu herhangi bir ses modu flaşlamadım ayrıca en iyi batarya omnide daha şimdiden anladım cihaz gayet seri ve bataryası iyi bunu çözdüm. Op3 Google Camera konusunda bean gapps yüklemeyin yazıyordu hocam. Ayrıca root linki atabilir misin ?

patlamis gibi cikiyor derken, mesela muzik dinlerken hoparlorlerden gelen ses mi? yoksa bir arama esnasina kulagina dayadiginda kulaginla duydugun ses mi? rom icinde dengeleyici diye bir apk var. onunla da denermisin yine ayni sorunu yasatacak mi? ben acikcasi hem onunla, hem dolby atmos ile kullandim defalarca, dedigin sekilde bir soruna sahid olmadim

• en iyi root cozumu magisktir arkadaslar. sistemi de yormaz, daha hizli calisir. twrp den flashlayin

link:
    http://tiny.cc/latestmagisk

kernel flashlarsaniz root gider, yeniden magisk flashlamak gerekir
  • quote:

quote:

quote:

patlamis gibi cikiyor derken, mesela muzik dinlerken hoparlorlerden gelen ses mi? yoksa bir arama esnasina kulagina dayadiginda kulaginla duydugun ses mi? rom icinde dengeleyici diye bir apk var. onunla da denermisin yine ayni sorunu yasatacak mi? ben acikcasi hem onunla, hem dolby atmos ile kullandim defalarca, dedigin sekilde bir soruna sahid olmadim

Müzik dinlerken hopörlerdeki ses hocam dengeleyiciyide denerim şimdi root içinde teşekkür ederim :)

Edit:Hocam biraz daha iyi düzeldi ama hala az da olsa var paranoid androide geçtim cihaz sesi o kadar yüksekti ki pc'den bile fazlaydı acaba ondan geçtim diye mi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazye -- 31 Ekim 2017; 20:11:41 >

• Emrah_Tr kullanıcısına yanıt
    hocam senın 9.5 ekran suresı aldıgın parlaklık en kısık ayardamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakann07

hocam senın 9.5 ekran suresı aldıgın parlaklık en kısık ayardamı

tam ortada birakiyorum ve otomatik parlakliga aliyorum. omni, ortamtaki isiga gore ekran parlakligini artirip azaltiyor. boylece pilden tasarruf saglamis oluyorsunuz gereksiz yukseklikte ekran parlakliginda kullanmayarak
    mesela disari ciktiginizda ekrani gorebilecegin bir ayara getiriyor. aksam eve gelince de ona gore ayarliyor. ofisteyken ordaki isiga gore ayarliyor felan filan fistik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 31 Ekim 2017; 20:27:17 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Müzik dinlerken hopörlerdeki ses hocam dengeleyiciyide denerim şimdi root içinde teşekkür ederim :)

Edit:Hocam biraz daha iyi düzeldi ama hala az da olsa var paranoid androide geçtim cihaz sesi o kadar yüksekti ki pc'den bile fazlaydı acaba ondan geçtim diye mi oldu.

dengeleyiciyi kapatip, bir de dolby atmosu flashla bir de onunla dene(magisk yukledikten sonra magiskin ayarlar kisminda indir kisminda dolby diye arattir.. onceki sayfalarda nasil yuklenecegini yazmistim.TWRP ye gidip, magisk manager klasorunu bulup, dolby.zip dosyasini flashliyorsun.
    dolby den sonra mumkunati yok hoparloru sonuna kadar acamazsin zaten. dolby net bir ses verir ve sonlara kadar acmana da gerek kalmaz. boylece (BENCE) patlak bir ses almazsin. yine de %100 emin degilim. insallah hopaloru patlatmamissindir paranoidte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 31 Ekim 2017; 20:21:22 >

• LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar belki bilmeyenleriniz vardir diye yaziyorum. Kullandiginiz applarda, browserda vs. gordugunuz can sikici reklamlari adaway uygulamasi ile engelleyebilir, telefonununuzun daha akici olmasini saglayabilir, internet paketinizden de tasarruf edebilirsiniz. Basitce linkteki uygulamayi indirip kurun ve host dosyalarini indirip 1 seferlik telefonu reboot edin. Telefonunuzda ROOT olmasi gerekiyor
    https://f-droid.org/repo/org.adaway_60.apk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 31 Ekim 2017; 21:3:16 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ses çok yüksekti diyorsun , inşallah hoparlör bozulmamıştır. çok yüksek ses geldiyse hoparlördeki cızırtının sebebi o olabilir

• OREO 8.0 AICP 13.0 romumuz hayirli olsun
    https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/rom-aicp-13-0-pro3-aka-zl1-x727-x720-t3698058

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 31 Ekim 2017; 22:23:13 >

• Arkadaslar tekrara giriyor ama basitce yeniden yaziyorum Omnirom nasil kurulur/ilk ayarlar ve kernel ayarlari nasil yapilir yeterli pil omru icin..

1)Omnirom son surum burdan:
    http://dl.omnirom.org/zl1/omni-7.1.2-20171120-zl1-WEEKLY.zip

2)OpenGAPPS MINI (en sorunsuz varyasyon bu, ozellikle de ileri versiyon google camera icin)
    https://www.mediafire.com/file/hs9mnuvl17n3bl8/open_gapps-arm64-7.1-mini-20171031.zip

3)Blackscreen 3.6.1 kernel
    AndroidFileHost
    BlackScreen-omni_3.61.img | by mosimchah for Le Pro3
    https://androidfilehost.com/?fid=889964283620756648

4)Magisk V14
    http://tiny.cc/latestmagisk

5)Ex Kernel Manager APK

6) DOLBY ATMOS PLUS Le Pro 3https://www.mediafire.com/file/937v0unk297wqbc/Dolby_Atmos%AE_LeEco_Le_Pro_3-v3.1_2.3.a.12_r0.zip

7) Google Camera

Kurulum ve ayarlar:

Indirdiginiz herseyi telefonun hafizasina atin. Ve TWRP recoverye gidin.WIPE a basip, ADVANCED WIPE/FORMAT diyip internal storage ve OTG disinda herseyi secip formatliyoruz cihazi. Daha sonra geri-geri yapip, once omniromu, hemen sonrasinda yine geri geri yapip Opengappsi flashliyoruz, en son yapacagimiz sey MAGISK i yuklemek. Artik baska bisi flashlamadan boot ediyoruz telefonu. Maksat kurulumun ve google apps larin tam olarak oturmasini ve stabil olmasini saglamak. Telefon acilinca telefon kurulumu yapip, google email/google play ayarlari ve istediginiz messenger, facebook, whatsapp , youtube, adaway vs. gerek duydugunuz apkleri yukleyip tekrar TWRP recovery ye geri donun ve DOLBY ATMOS u flashlayin ve sisteme boot edin. Dolby atmosu simdi aktif hale getirip, istediginiz ses moduna alabilirsiniz.

Arkadaslar telefonu bu sekilde 2-3 gun deneyin kernel flashlamadan. Zaten omnirom halihazirda romun sahibi darkobasin hazirladigi ozel kernel ile gelmekte ve yeterince batarya dostu bir rom/kernel oldugu bilinen bir gercek. Eger bir sikinti gormuyorsaniz ve de pil sizi en azindan stock roma yakin sekilde tatmin ediyorsa daha da kurcalamaya gerek yok bence.. Ben yine de daha ileri kullanicilar icin black screen ve ayarlarini asagiya birakiyorum..

ILERI DUZEY KULLANICI AYARLARI
    Black kernel ve ex kernel manager kurulumu ve ayarlari:
    Bunun icin TWRP ekraninda install image i secin, blackscreen kerneli bulup ilerleyip bir sonraki kisimda BOOT secenegini secenerek flashlama islemini yapin. Hemen sonrasinda da geri-geri yapip, bu sefer install zip secenegi secip MAGISK i flashlayin, boylece sistemsiz ROOT olayini halletmis olacagiz. Simdi telefonu boot edip acin. Ex kernel manageri kurup acin. Ilk basta root yetkisi isteyecek, verin.

Simdi hizlica kernel ayarlarini yaziyorum.
    Islemci yoneticileri her iki islemci icin: ALUCARD, buyuk islemci en yuksek 2054 mhz, en dusuk 307 mhz. Kucuk islemci en yuksek 1593 mhz, en dusuk 307 mhz. Arkadaslar bu governor ve islemci hizlari, gunluk hayat icin son derece yeterli, hizli ve lagsiz bir performans sunmakta ama bir yandan da bataryanin daha uzun gitmesini sagliyor.. Simdi devam edelim.

perfd : devre disi. wq_power_saving: aktif
    en dusuk gpu frekansi/cesitli kismindan, guc zamanlayici NOOP, readhead kb :1024 kb, fsync:devre disi, titresim: %15
    yaptiklarinizin birsonraki acilista aktif olmasi icin her ayar icin yandaki on/off butonuna benzeyen seye tiklayin :) Bazen bu ikona tiklayinca yaptiginiz ayar da eskisine donuyor, dikkat edin buna..

Birde GPU kisminda, GPU yoneticisini simple_ondemand yapin. en yuksek gpu frekansini ise 401 yapin. Ayarlari kaydetmeyi unutmayin (on/off tyusuna benzyen yandaki ikona basacaksiniz ve mavilestireceksiniz)

Bunun disinda, google senkronizasyonunu kapatin, gps i gerek duymadikca aktif birakmayin. Isikli tuslar yerine, soft butonlari kullanin oneplus 3 telefonlardaki gibi.. boylece acayip derecede pilden tasarruf etmis olursunuz tabi sizin bileceginiz is bu. Automatik parlaklik cok iyi calisiyor, otomatik parlakligi aktif hale getirin ve parlakligi ayarladiginiz bari tam ortaya getirip bu ayarda birakin. Tum bunlari yapar iseniz kullanim yogunluguna bagli olarak 7 ile 9 saat arasinda ekran suresi almaniz mumkun. %100 turkce rom. Tertemiz vanilla nougat. Gereksiz bir apk yok. Hafif ve hizli. Ayrica portlanmis google kamerayi yukleyip, config ayarlarindan PixelXL i ve bufferi 20 secerseniz, stok kameraya gore en az 3 kat kalitede keskin ve puruzsuz fotolar alabilirsiniz ozellikle dusuk isikta. Ayrica nougatin avantajlarindan da istifade etmis olursunuz. Aklima geldikce baska seyler de eklemeye calisirim ilerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 7 Aralık 2017; 2:24:2 >

• Hocam ellerine sağlık ayarlar için çok teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazye -- 1 Kasım 2017; 10:19:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bark_41

Arkadaslar bu kılıftan lg g5 için uyanindan Aliexpresste bulabilen olursa bana link atabilir mi?

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu

Burası Lg G5 konusu değil. Lg g5 konusunda yardım istemen daha doğru olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.