Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: attila24

aldıgımdan beri telefon ortalama yaklaşık 5-6 saat arası ekran suresı vermekte devamlı nette takılarak video izleyerek facebook falan takılarak 1.5 gün gidiyor şarjı. bence iyi önceki telefonumda 3-4 saat ekran suresi veriyordu ama aksamı aynı kullanımda cıkaramıyordum. yani hersey ekran suresı değil...

Cok ama cok haklisin. Ekran suresi ortalama bir gorus edinmeye yarar, bu ekran suresini alirken telefonun nasil ve hangi uygulamalarla kullanildigi cok daha onemli. Yani mesela wifi/data int kapaliyken 1 saat smslesirken aldiginiz 1 saat ekran suresi boyunca pil %5-6 kaybecekse, bu deger data internet acik iken whatsapp/messenger ile yazisirken 3-4 katina cikabilir. Ekran sayacina 1 saat eklendi tamam ama pil suresi farkli seviyelerde.. o yuzden ekran suresi verilirken diger tum uygulamalarin da ne kadar kullanildigi ve pil harcadigini gosteren grafiklerin de verilmesi bir elzem ki ne ile karsi karsiya oldugumuzu anlayalim :)
    Yine X rom ile 3-4 saat ekran alirken bekleme suresi neredeyse 2 gunu bulurken, Y rom ile 5 saat ekran suresi alirken 1 gunu zor cikarabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 29 Ekim 2017; 16:16:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak edenler icin google camerayla cekilmis foto atayim dedim

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu

J

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus33

Merak edenler icin google camerayla cekilmis foto atayim dedim

J

gerçekten hissettiriyor bence kalitesini elinize sağlık hocam .
  • Arkadaslar ekran suresi gayet iyi fakat gece yatinca sabah kalkinca sarji yuzde 10 falan gidiyor yatmadan once acik uygulMalari vb kapattim yine gitti internette arastirdim bu sorun diger kisilerdede varmis cozumu varmidir

• quote:

Orijinalden alıntı: hakann07

Arkadaslar ekran suresi gayet iyi fakat gece yatinca sabah kalkinca sarji yuzde 10 falan gidiyor yatmadan once acik uygulMalari vb kapattim yine gitti internette arastirdim bu sorun diger kisilerdede varmis cozumu varmidir

Benim %4-5 arasında gidiyor hocam o yüzden pek birşey diyemeyecem %2-3 arası normaldir 8 saatlik dilim için aslında benimde fazla başka custom rom deneyeceksiniz hocam en iyisi o bence.
  • hakann07 kullanıcısına yanıt
    Bende %1 gidiyor. Bekleme durumunda pili somurecek uygulamalarin olmadigindan, wifi veya mobil internetin acik kalmadigina emin olun
    Eger telefon rootlu ise, googleplayden wakelock dedector isimli uygulamayi kurun ve calistirin. Daha sonra tum uygulamalari kapatip, bekleme durumuna alin. Sabah kalktiginizda uygulamayi tekrar acin ve cpu wakelocklara bakin. Programin mantigi bekleme durumunda islemciyi ve ekrani hangi uygulamalar mesgul edip uyuyamamasina yol aciyor, onlari listeliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 30 Ekim 2017; 2:03:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emrah_Tr kullanıcısına yanıt
    sagolasın
  • Tekrar yükleme yaptım omni romu kurdum kerneli kurmadım şimdilik iyi gibi sanki düzeldi süre yaklaşık 3 gün veriyor bakalım ne kadar gidecek.Bu arada parmak izini kullanınca ayrıca şifre istiyor direk parmak iziyle açılmasını nasıl sağlıyoruz acaba
  • quote:

Tekrar yükleme yaptım omni romu kurdum kerneli kurmadım şimdilik iyi gibi sanki düzeldi süre yaklaşık 3 gün veriyor bakalım ne kadar gidecek.Bu arada parmak izini kullanınca ayrıca şifre istiyor direk parmak iziyle açılmasını nasıl sağlıyoruz acaba

Ben omni kullanmadığım için birşey diyemem hocam bunu @Emrah_Tr hocama sorarsanız daha iyi olacaktır.Ben tora33'ün romundayım omniye geçmeyi düşünüyorum. Tora'nın romuna dil ekledim saçma sapan bişey oldu sürekli durduruldu hatası veriyor . o yüzden omniye geçecem bakalım .
  • Tesekkur ederim hocam RR de yukledim begenmedim omni sarj iyi olursa uzun muddet kullanabilecegim bir rom ama aklim paranoid romda

• quote:

Tesekkur ederim hocam RR de yukledim begenmedim omni sarj iyi olursa uzun muddet kullanabilecegim bir rom ama aklim paranoid romda

Ne yalan söyleyeyim benim onda herkes çok memnun ama güncelleme yayınlanmasını bekliyorum bilinen bütün sorunları çözülmüş galiba :) Geliştirici öyle söylüyor.
  • Arkadaslar teelfon sessizdd degil ama biri arayinca titresim cikiyor ses calmiyor hoporler normal calismaaina ragmen bi ayarimi var nasil duzeltebilirim

• quote:

Merak edenler icin google camerayla cekilmis foto atayim dedim

J

Gercekten cok net ve dogal. D-SLR kamera gibi cekmis. Nehrin kenarindaki gri renk briketlere bakin. Kumlanma neredeyse sifir ve cok keskin. Google camera imx298 sensorun hakkini veriyor ki bence hala daha da iyi olabilir ince ayarlar ile

• quote:

Tekrar yükleme yaptım omni romu kurdum kerneli kurmadım şimdilik iyi gibi sanki düzeldi süre yaklaşık 3 gün veriyor bakalım ne kadar gidecek.Bu arada parmak izini kullanınca ayrıca şifre istiyor direk parmak iziyle açılmasını nasıl sağlıyoruz acaba

Onniromun yaraticisi darkobas, guvenlik seviyesini asagi cekecegi gerekcesiyle sadece parmak iziyle ekran uyandirma ozelligini eklemeyecegini ve ilerde de eklenmeyecegini aciklamisti. Eger senin icin olmazsa olmaz bir ozellik ise baska romlara bakabilirsin. AICP de bu ozellik ekli diye hatirliyorum. Paranoidte de olabilir. Ben parmak izi sensorunu hic kullanmiyorum o yuzden dikkat etmemistim daha once. Her romun artilari eksileri var, mukemmel bir rom yok malesef :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 30 Ekim 2017; 16:3:9 >
  • quote:

Arkadaslar teelfon sessizdd degil ama biri arayinca titresim cikiyor ses calmiyor hoporler normal calismaaina ragmen bi ayarimi var nasil duzeltebilirim

Zil sesini değiştirin hocam sessizde olmadığından emin olun tekrar bir bakın hocam .
  • Herseyi denedim sessizde degil cift hoporler calisiyor ama titresimde caliyor

• quote:

Herseyi denedim sessizde degil cift hoporler calisiyor ama titresimde caliyor

Hocam titreşimi kapatmayı deneyin sonra bir restart yapın tekrar deneyin.
  • Fabrika ayarlarina donsem imei ve uzerindeki grosso rom silinirmi

• quote:

Fabrika ayarlarina donsem imei ve uzerindeki grosso rom silinirmi

İmei silinmedi benim hiç hocam onu söyleyeyim birçok kez rom değiştirdim imei hala üzerinde bence başka bir rom'a geç Grosshop rom iyi değil eski ve güncellenmiyor artık
  • Fabrika ayarlarina dondum duzeldi

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.