|
Left 4 Dead 2: Arkadaşlarınla LAN'da Multiplayer Nasıl Oynanır?
Left 4 Dead 2, arkadaşlarla LAN üzerinden keyifli bir şekilde oynanabilen çok oyunculu bir oyundur. İşte size LAN üzerinden multiplayer oynayabilmeniz için adım adım bir kılavuz:
Adım 1: Oyunu Başlat Left 4 Dead 2'yi tüm oyuncuların bilgisayarlarına yükleyin ve başlatın.
Adım 2: LAN Oyunu Oluştur Ana menüden "Oyunlar" seçeneğine tıklayın ve ardından "LAN Oyunu Oluştur"u seçin.
Adım 3: Oyun Ayarlarını Yapılandırın Oyun modunu, haritayı ve zorluk seviyesini ayarlamak için "Oyun Ayarları" sekmesini kullanın. Ayrıca oyun için bir şifre belirleyebilirsiniz.
Adım 4: Bir Sunucu Adı Girin "Sunucu Adı" alanına, diğer oyuncuların sunucunuzu bulmasını kolaylaştıracak bir ad girin.
Adım 5: Oyunu Başlatın "Oyunu Başlat" düğmesine tıklayın.
Adım 6: Diğer Oyuncuların Katılmasını Sağlayın Diğer oyuncular da "Oyunlar" menüsüne gidip "LAN Oyunu"nu seçmelidir. Ardından, sunucunuzun adını "Sunucu Tarayıcısı" alanına girerek sunucunuzu bulup katılabilirler.
Adım 7: Keyfini Çıkarın! Sunucuya katılan tüm oyuncular, Left 4 Dead 2'nin heyecan verici çok oyunculu modunda birlikte oynamaya başlayabilir.
İpuçları:
- Tüm oyuncuların aynı LAN ağında olduğundan emin olun.
- Güvenlik duvarı ve virüsten koruma yazılımının Left 4 Dead 2'nin sunucuya bağlanmasına izin verdiğinden emin olun.
- İnternet kafelerde arkadaşlarınızla oynamak için, yöneticiye sunucuyu oluşturmanıza izin verip vermeyeceğini sorun.