Şimdi Ara

Left 4 Dead 2: Mutasyonlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ayrıca bir mod sayesinde şu an tüm Mutasyonları oynayabiliyormuşuz.

mod un linki http://www.l4dmods.com/index.php?option=com_joomloads2&view=package&pid=202&Itemid=32

Geçmiş ve Devam Eden Mutasyonlar

* 22-29 Nisan 2010: Realism Versus
    * 30 Nisan-05 Mayıs 2010: Bleed Out
    * 06-13 Mayıs 2010: Follow The Liter

Mutasyon Çeşitleri

* (V)Realism Versus: Campaign'in Realism versiyonundaki tüm özellikler Versus'a ekleniyor. En önemlisi outline'ın(wallhack) mevcut olmaması. Jockey'in değeri büyük ölçüde artıyor.
    * (C)Chainsaw Massacre: Campaign moduna eklenecek olan bu mutasyon Survivor'ların eline silah olarak sadece sınırsız yakıtlı birer elektrikli testere veriyor.
    * (C)Four Swordsmen: Survivorları sadece katanalarla oyuna başlıyor, common infected olmuyor, sadece special infected mevcut(smoker, boomer vb.)
    * (C)Hardcore: Herkes ölecek olursa tüm göreve en başından başlıyorsunuz, taaaa ilk haritadan.
    * (C)Headshot Only: Başlık her şeyi açıklıyor, common infected sadece kafadan ölüyor.
    * (SP)Last Man On Earth: Tek başınıza, special infectedlara karşı.
    * (SU)M60s: Elinizde bir M60(sınırlı mermi) ve bir magnum pistol bulunuyor. Mermi bitince en yakın uçurumdan atlıyoruz.
    * (SU)Max Specials: Bildiğimiz survial, ancak aynı anda sekiz special infected olabiliyor.
    * (C)Bleed Out/Temp Health: Oyuna azalan canla başlıyorsunuz, tıpkı hap aldığınızdaki gibi. Haritada medkit mevcut değil, sadece hap ve adrenalin.
    * (C/V)Protect the VIP(Gnome): Survivorlar bir cüce ile başlıyor, amaç cüceyi görevin sonuna götürmek. Cüceyi taşıyan kişi ateş edemiyor ve zombileri çekiyor.
    * (SC)Linear Scavenge: İki tank spawn oluyor, o isini kap gel, iki tane daha spawn oluyor, onları da kap gel, tekrar.
    * (V)No Health Versus: Haritada medkit, hap ya da adrenalin bulunmuyor.
    * (SU)Versus Survival: Başlık açıklamaya yetiyor.
    * (C)Madness: Normalden kat be kat fazla common infected var. Special Infected yok.
    * (V)Versus Coop: Bildiğimiz coop, ancak botlar haritayı bitirirken biz onları avlıyoruz.
    * (SC)Realism Scavenge: Scavenge, ancak realizmin ekstralarıyla.

(C): Coop, (SC): Scavenge, (SU): Survival, (SP): Singleplayer, (V): Versus, (R): Realism, (C/V): Coop ve Versus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 10 Mayıs 2010; 19:28:24 >

• oynadık, eğlenceli.
    valve bişiyi de düzgün becerse bu aralar
    hl2 ep3ten başlayabilir.

modların bazıları stabil değil ama olsun.
  • Ohh çok güzel olmuş yav? Bi yerde daha okumuştum bu mutasyon işini valla oynamak için sabırsızlanıyorum.
  • ben mod dosyasını indirdim ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

ben mod dosyasını indirdim ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

...\Steam\Steamaps\Commons\left 4 dead 2 nin içine at ama bende oyuna girdiğimde yazılar

!'^>(!'3*<23!) buna benzer şekiller çıkıyor modlarada giremedim saten
  • Oyun içine attım oyuna girdim aynen yazdığınız tarzda yazılar çıktı ama pek içime sinmedi hemen çıkıp oyunu tamir ettim orjinale döndürdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Oyun içine attım oyuna girdim aynen yazdığınız tarzda yazılar çıktı ama pek içime sinmedi hemen çıkıp oyunu tamir ettim orjinale döndürdüm.

Bende öyle yaptım nedendirki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Left 4 Dead 2 / Harita
    14 yıl önce açıldı
    Dead Space 2 (ÇIKTI)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • L4d2 her hafta bir mutasyon mu geliyor?Mesala bir kez bidonları alınca baska bidonların ortaya cıktıgını gördüm.Ama bu sefer de gnome ile ilgili birsey gelmiş.
  • Evet öyle.
  • 2. versiyonu çıkmış mod un. şimdi deneyeceğiz bakalım.

http://www.l4dmods.com/index.php?option=com_joomloads2&view=package&pid=276&Itemid=32

Installation

1. Download the mod here:
    http://www.mediafire.com/?dmyru2zyyyn orhttp://www.l4dmods.com/index.php?opt...=276&Itemid=32
    2. Open the ZIP
    3. Extract the pak01_dir.vpk into your update folder, be sure to back it up! (Mutations Mod2.0/update/)
    4. Put the vscripts folder and the gamemodex.txt into your scripts folder (Mutations Mod2.0/left4dead2/scripts/
    5. Enjoy!

mutasyon isimleri

chainsaws
    fourswordsmen
    hardcore
    headshotonly
    lastmanonearth
    linearscavenge
    m60s
    maxspecials
    nohealthversus
    realismversus
    temphealth
    ultrarealism
    versussurvival
    viptarget
    mutation3 -- Bleeding Out
    mutation9 -- Guard the Gnome
    versuscoop
    madness
    realismscavenge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 21 Mayıs 2010; 13:18:25 >

• Mutation modu birkaç mod hariç çok gereksiz bir mod.. Sadece göz boyama amacıyla çıkarıldığını düşünüyorum..
  • Versus Survival'ı aslında ben de düşünmüştüm ama diğerleri tamamıyla gereksiz geliyor bana...O Last Man On The Earth ne öyle bu hafta gelen? Tek başımıza oynamak istesek single player oyun alırız dimi? Olmamış Valve. Bari bir 2. portakal kasasını doldur şöyle iyice bir portal 2 olsun,süper bir final olarak ep3 le doldur da tekrar otur gönlümüzdeki tahta...
  • survival modu ilk çıkınca 1. oyunda, ben VS olarak 8kişi oynayacağımızı sanıyordum en çok hangi takım dayanabilecek gibi.. inince baktım coop muştu
    Güzelde olurdu aslında yapılmayacak bir şey değil.
  • Last man on Earth tamamen saçmalıktan ibaret.....
    2-3mod dışında bir çoğu gereksiz bence...
  • saool oyunu bitirdiydim ama bu konuy gördüm tekrar bitiricem saol paylaşım için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.