Şimdi Ara

left 4 dead 2 temel versus strateji rehberi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
7.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bende edindim.Dileyen ekleyebilir.Steam ID : deathbringer_35
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

Oyunu bende edindim.Dileyen ekleyebilir.Steam ID : deathbringer_35

Hayırlı olsun arkadaşım steam ıd : XxLe0xX kabul edersen sevinirim oynarız
  • Emre eline koluna sağlıkta bu rehber ne zaman resimli olarak teta ya da gama sürümüne geçicek?
  • çok üşengeç bi zamanımdayım, antropozdayım, kısa zamanda inşallah
  • Menapozda olmada gerisi önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

çok üşengeç bi zamanımdayım, antropozdayım, kısa zamanda inşallah

Askere daha gitmemiş adam ne menepoza ne antrapoza girmemeli

Askerde ikisi birden girer vücuduna

İliklerine kadar hissedersin.

• up

hortlatmaktan çok, konular teknik bir hatadan sanırım bölüm listesinde gözükmüyor,
    onun için güncelleme amaçlı mesaj yazdım
  • realism versus modu için, göt göte gitme, birbirini gözden kaybetmeme kuralını da ekleyebiliriz.
  • Bugun son, yarın değişiyor realism versus motasyonu. =)
  • Real vs yi kaldırmaları çok saçma olur.Çok tuttu olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Real vs yi kaldırmaları çok saçma olur.Çok tuttu olay.

Kaldırsınlar :D testere ve sınırsız yakıtla zombi keselim
  • Olay mantık ya da saçmalıkla bir ilgisi yok ki. Mutasyonlar her perşembe değişecek şekilde hazırlandı. Yarın da yenisi gelicek. =)
  • hocam konuyla alakası yok ama sormam lazım:S herhangi bir servera girdiğimde message of the day kısmında ok 'e basınca oyundan direk atıyor.bunun bir çözümü var mı lütfen?
  • İlginç, ilk defa duyuyorum böyle bir sorunu... Oyunu kaldırıp baştan kurmayı dener misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnacoN

İlginç, ilk defa duyuyorum böyle bir sorunu... Oyunu kaldırıp baştan kurmayı dener misiniz?

onu denedim ama gene olmadı:S nette biraz araştırdım ama çözüm de bulamadım
  • Demek ki sorun yazılımsal değil donanımsal. Sisteminizin özellikleri ve yapıyorsunuz hız aşırtma değerleriniz neler acaba? Ayrıca konunun yeri burası değil o nedenle ayrı bir başlık açarsanız oradan devam edelim.
  • betadan öte gidemeyen rehberimin pabucu dama atıldı.
    steam 10 dolara left 4 dead 2 rehberi satıyor.
    çok ucuza paylaşmışız bilgiyi meğer
    (%50 indirimli fiyatı hem de, normalde 20dolar)
    http://store.steampowered.com/app/22825/

biri alsa da ne var anlatsa, merak ettim 10 dolarlık ne bilgi var içinde.

gelsin kingjames yapsın rehber, 8 dolardan satsın bence, steam rekabet edemez.
    valvenin bilmedikleri onda

Never be the weak link again!

* Easy Website Access: Official strategy website is fully searchable, 100% developer approved content and accessible from the in-game overlay and from your account.
    * Straight from the Source: Expert advice from the Valve development team, team interviews, concept art and more.
    * PWN Videos: Strategy videos with expert voiceover on everything from weapons to missions to top ten tips for staying alive. Indispensable.
    * Maps: Supremely-detailed maps for every Area, including choke point tactics and possible locations of every item. Also includes maps for Survival and Scavenger modes.
    * Team Tactics and Strategy: Every A.I. Director change, all the safest paths, vantage points, and key tactics to help you survive and thrive in Campaign, Realism, Versus, and Single Player.
    * Emergency Survival Training: Fully-developed Training section with advice on defeating – and playing as – Special Infected types.
    * Achievements: Learn the easiest way to unlock every single Achievement, and how to find and roam with a secret Gnome.
    * Stats and Tables: Breakdown of movement, ranged weapons, melee and healing.
    * Max Brooks: Excerpts from Max Brooks’ graphic novel, The Zombie Survival Guide: Recorded Attacks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 21 Mayıs 2010; 15:27:55 >

• Bırak emre abi ya adam en son baktığımda l4d = 1400 l4d2 = 500 saatmi ne oynamış 1 aydan fazla önceydi galiba bırakta valvaden fazla bilsin
  • O kadar oynamış ama devamlı beni molotof ile öldürüyor oyun içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnacoN

O kadar oynamış ama devamlı beni molotof ile öldürüyor oyun içinde.

Defib varsa sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.