O kadar oynamış ama devamlı beni molotof ile öldürüyor oyun içinde.
Defib varsa sorun yok
Doğru... Pipe, Healt Pack, pills ben öldükten sonra kapışılıyor ve dımdızlak kalıyorum. Bunların önemi yok dimi?
quote:
Orijinalden alıntı: AnacoN
quote:
Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR
quote:
Orijinalden alıntı: AnacoN
O kadar oynamış ama devamlı beni molotof ile öldürüyor oyun içinde.
Defib varsa sorun yok
Doğru... Pipe, Healt Pack, pills ben öldükten sonra kapışılıyor ve dımdızlak kalıyorum. Bunların önemi yok dimi?
Onu bırak, oyunda incendiary ammo bile kurmaya korkuyosun. Hemen çalıyorlar first aid'i
O konuda sıkıntım yok, o mermiler ile anında down ediyorum alan kişiyi Ondan alamazlar benim aid'i.
Hahaha güzelmiş.. Bende denerim bir ara
Bende denemede yapmam öyle ama siyah beyazsam yaparım
boomer iken birine kustum.sonra baska birisinin yanında patladım.2side aynı derecede mi etkileniyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Magical Zero
boomer iken birine kustum.sonra baska birisinin yanında patladım.2side aynı derecede mi etkileniyor?
Evet.
quote:
Orijinalden alıntı: Magical Zero
Aynı derecede etkilenirler ama sonradan kusmuk olan daha sonra geçer kusmuğu
evet leo güzel tespitte bulunmuşsun kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: zurrani
betadan öte gidemeyen rehberimin pabucu dama atıldı. steam 10 dolara left 4 dead 2 rehberi satıyor. çok ucuza paylaşmışız bilgiyi meğer (%50 indirimli fiyatı hem de, normalde 20dolar) http://store.steampowered.com/app/22825/
biri alsa da ne var anlatsa, merak ettim 10 dolarlık ne bilgi var içinde.
* Easy Website Access: Official strategy website is fully searchable, 100% developer approved content and accessible from the in-game overlay and from your account. * Straight from the Source: Expert advice from the Valve development team, team interviews, concept art and more. * PWN Videos: Strategy videos with expert voiceover on everything from weapons to missions to top ten tips for staying alive. Indispensable. * Maps: Supremely-detailed maps for every Area, including choke point tactics and possible locations of every item. Also includes maps for Survival and Scavenger modes. * Team Tactics and Strategy: Every A.I. Director change, all the safest paths, vantage points, and key tactics to help you survive and thrive in Campaign, Realism, Versus, and Single Player. * Emergency Survival Training: Fully-developed Training section with advice on defeating – and playing as – Special Infected types. * Achievements: Learn the easiest way to unlock every single Achievement, and how to find and roam with a secret Gnome. * Stats and Tables: Breakdown of movement, ranged weapons, melee and healing. * Max Brooks: Excerpts from Max Brooks’ graphic novel, The Zombie Survival Guide: Recorded Attacks
Emre Ben edindim bu Guide'yi istersen gönderem bonus olarak bi çizgiroman gibi bişey var ama bizim elemanlar yok romanda. Merak etmeyin yani...
mareze düşmüştür o rehber para vermeyin boşa
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
mareze düşmüştür o rehber para vermeyin boşa
Rahat ol zaris kıçı kırık bir PDF ye o parayı bayılmam ben
Rehbere baya göz attım, kendimce bir inceleme yaptım, valvenin beni yanıltmasını isterdim ama yanıltmadı
bizim siteye koydum isteyenler bakabilir, hoş rehber düştü rapide ama ingilizce çoğu kişi sıkılabilir okurken.
baktım da rs de bulamadım l4d 1 in guide i var. Çok newbieler için tasarlanmıs bısey. En guzel yanı harıta krokisi olmasıdır onun dısında gozle gorulur bısey yok. 2$ belki veririm belki vermem
Harita krokileri hiç dert değil, kendiniz bile haritaların krokilerini çıkartabilirsiniz. Hatta nette birçok kroki mevcut. =)
usta zaten en iyi rahber bu oyunda oynamak :D her şeyde olduğu gibi.
kesinlikle bi lobiden neden belirtmeden çıkıp, başka lobiye girmeyin, millet çizer üzerinizi. anlamadım?
yani "rage quit yapmayın" özü o lafın. neden sunmadan 7 adamı bırakmak oyunda. ama yukarıda yazdığımı yapanlar da var, öyle adamlar ismi çabuk çıkıyor.
rageciler çok piyasada :D
son l4d2 alanların yaş ortalaması baya düştü indirimler ve zamanla kazanılan popülarite dolayısı ile. şimdi elemanlar ben yemeğe kaçıyorum diye dahi çıkıyor, en azından söylüyor, özür diliyor. millet de hoşgörüyle karşılıyor zaten. diğerlerinden de yapanlar var sonuçta. özellikle ilk oyunda ve ikinci oyunda uzun süre yemeğe katılmamışımdır lobiden çıkıp da, oyunu bitirmişimdir hep. (iyi bir şey mi? çok da iyi bir şey değil aslında)
en başlarda (oyun çok yaygınlaştıktan sonra) yenilip kaçan vardı, sıkılıp gidiyorum ben deyip kaçan vardı, sürtüşüp kaçan vardı, vardı da vardı... ama çok azaldı şimdi, demek ki genel oyuncu kitlesinin mahalle baskısı arıza tipleri yola sokuyor, ya da onların arasına çok giremiyor ve görmüyoruz.