Şimdi Ara

Legacy Gamers Acc Ler Silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG de Account lar silindi Clan War Server acıldı Söyleyim dedim .

• acc ler silinmedi
    şifreler hacklendi

www.legacygamers.net sitesinden change password linkine tıklayın bütün bilgilierinizi doldurun age kısmına gerçek yaşınızı değil 0 yazın çünkü orda fecii bi bug war!...

şifrelerinizi böylece değiştirebilirsini!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: emoricat

acc ler silinmedi
    şifreler hacklendi

www.legacygamers.net sitesinden change password linkine tıklayın bütün bilgilierinizi doldurun age kısmına gerçek yaşınızı değil 0 yazın çünkü orda fecii bi bug war!...

saol ben oraya yaşımı yazıodum gelmiodu ama yinede olmicak sanırım deniyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turb0Fight3r

saol ben oraya yaşımı yazıodum gelmiodu ama yinede olmicak sanırım deniyorum ...

Alıntıları Göster
    yanıldın emoricat sifre yine deilsmiyo
  • quote:

yanıldın emoricat sifre yine deilsmiyo

Alıntıları Göster
    benmde char gitti bu arada ersah ben oyundaki FireOxx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

benmde char gitti bu arada ersah ben oyundaki FireOxx

Alıntıları Göster
    Slm FireOxx ya off alanlar var geri de biz nie alamıoz :S selim gelse biseler becercek ama :D sonucta ingilizcesi var alır benimkinide ama off off
  • quote:

Slm FireOxx ya off alanlar var geri de biz nie alamıoz :S selim gelse biseler becercek ama :D sonucta ingilizcesi var alır benimkinide ama off off

Alıntıları Göster
    valla adamı delirtirler suan FireOxx2 die yeni char açtım lvl 50 ama hiçde baştan kasasım yok
  • quote:

valla adamı delirtirler suan FireOxx2 die yeni char açtım lvl 50 ama hiçde baştan kasasım yok

Alıntıları Göster
    evet benimde hic kasasım yok valla tamda Clan War server acılmıstı çok heveslenmistim heves felan kalmadı simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: emoricat

acc ler silinmedi
    şifreler hacklendi

quote:

Orjinalden alıntı: emoricat

acc ler silinmedi
    şifreler hacklendi

kayıt olurkenki yaşını ve dogru bilgilerini girerse alır şahsen sorun cıkmadı bende
    ama ben onun yaşına kaç yazdım bilmediğim için alamıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orjinalden alıntı: emoricat

acc ler silinmedi
    şifreler hacklendi

kayıt olurkenki yaşını ve dogru bilgilerini girerse alır şahsen sorun cıkmadı bende
    ama ben onun yaşına kaç yazdım bilmediğim için alamıyoruz

Alıntıları Göster
    ya selim doğru yazıpda değiştiremiyenlerde var ayrıca artık o kdr post kasmassın heralde binbaşı olunca bırakcam diodun ben senin kdr post kassam 5k mesaj olmuştu

• quote:

ya selim doğru yazıpda değiştiremiyenlerde var ayrıca artık o kdr post kasmassın heralde binbaşı olunca bırakcam diodun ben senin kdr post kassam 5k mesaj olmuştu

Alıntıları Göster
    h3psi yardım amaçlı :P
    ne biliim bilmiyorm can sıkıntısını alıyo mesaj atmak ... okuyupta atmayınca kendimi eksik hissediyorum

• quote:

h3psi yardım amaçlı :P
    ne biliim bilmiyorm can sıkıntısını alıyo mesaj atmak ... okuyupta atmayınca kendimi eksik hissediyorum

Alıntıları Göster
    aynı ben okudunmu atmadan duramam bak şimdi duramadım yine attım

• quote:

aynı ben okudunmu atmadan duramam bak şimdi duramadım yine attım

Alıntıları Göster
    başlarım LG ye....

Ijji Forever...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mince49

başlarım LG ye....

Ijji Forever...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mince49

başlarım LG ye....

Ijji Forever...

12 dmg vuran br12 aldın mı eline öle demezsin veya.. değişik renkli massasive dash vs vs

• quote:

quote:

başlarım LG ye....

Ijji Forever...

12 dmg vuran br12 aldın mı eline öle demezsin veya.. değişik renkli massasive dash vs vs

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

quote:

başlarım LG ye....

Ijji Forever...

bu saatten sora ijjiyede çok bakamıcam lgye başlamam hiç ama bi ara başlamıştım bnce ijji daha güzel....

• quote:

Orijinalden alıntı: Mince49

quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

quote:

başlarım LG ye....

Ijji Forever...

bu saatten sora ijjiyede çok bakamıcam lgye başlamam hiç ama bi ara başlamıştım bnce ijji daha güzel....

Alıntıları Göster
    ne zaman başladığına bağlı... Lg su an cok eglenceli Cw serveri vs var... Anti hack var... hackerler vuramıyor cok komik oluyo... 3 hacker dolu bi odaya girdim vuramadıkları için bana hack diye kick attılar
    lag sorunu ijjiden daha az diyebilirim... Abdli birisini 16 kişi oda da max300~400 görüyorum... daha az kişili odalarda 300+ pek görmüyorum bile...

• quote:

ne zaman başladığına bağlı... Lg su an cok eglenceli Cw serveri vs var... Anti hack var... hackerler vuramıyor cok komik oluyo... 3 hacker dolu bi odaya girdim vuramadıkları için bana hack diye kick attılar
    lag sorunu ijjiden daha az diyebilirim... Abdli birisini 16 kişi oda da max300~400 görüyorum... daha az kişili odalarda 300+ pek görmüyorum bile...

Alıntıları Göster
    ben valla ya 150 200 fln ping görüorm yada 999 ping görüorm

• quote:

ben valla ya 150 200 fln ping görüorm yada 999 ping görüorm

Alıntıları Göster
    LG gunzda kasması kolaymı????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

LG gunzda kasması kolaymı????

Alıntıları Göster
    LGde acclar silinmedi ki eray... geri alsana accını sitedeki passwod changere bilgileri dogru girersen eriyor accını geriye... ben aldım sahsen..
    ayrıca evet lg de kasması cok daha kolay... lv 1 den 17e ilk goblin questiyle kasıyosun zaten ilk girişte o kadar oluyo yatmazsan
  • quote:

LGde acclar silinmedi ki eray... geri alsana accını sitedeki passwod changere bilgileri dogru girersen eriyor accını geriye... ben aldım sahsen..
    ayrıca evet lg de kasması cok daha kolay... lv 1 den 17e ilk goblin questiyle kasıyosun zaten ilk girişte o kadar oluyo yatmazsan

Alıntıları Göster
    ya her türlü yaşı denedim selim olmuo ztn yeni açtığım char FireOxx2 oda lvl 70 oldu deadway v5 saolsun

edit:zaten 70 lvl yetio ilk 60 super medler için önemli 70 te ben sg ve rocket kullanıorum ya 70 rocketinin hem daha çok mermisi var hem 4yerine 5 var 1 şarjorde hemde attackı daha çok 85 e kasarsam da double rocket denicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 18 Temmuz 2007; 9:22:08 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.