Bildirim
Legacy Gamers Acc Ler Silindi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
acc ler silinmedi
şifreler hacklendi
www.legacygamers.net sitesinden change password linkine tıklayın bütün bilgilierinizi doldurun age kısmına gerçek yaşınızı değil 0 yazın çünkü orda fecii bi bug war!...
şifrelerinizi böylece değiştirebilirsini!!! -
saol ben oraya yaşımı yazıodum gelmiodu ama yinede olmicak sanırım deniyorum ...quote:
Orijinalden alıntı: emoricat
acc ler silinmedi
şifreler hacklendi
www.legacygamers.net sitesinden change password linkine tıklayın bütün bilgilierinizi doldurun age kısmına gerçek yaşınızı değil 0 yazın çünkü orda fecii bi bug war!...
şifrelerinizi böylece değiştirebilirsini!!! -
yanıldın emoricat sifre yine deilsmiyoquote:
Orijinalden alıntı: Turb0Fight3r
saol ben oraya yaşımı yazıodum gelmiodu ama yinede olmicak sanırım deniyorum ...
Alıntıları Göster -
benmde char gitti bu arada ersah ben oyundaki FireOxxquote:
yanıldın emoricat sifre yine deilsmiyo
Alıntıları Göster -
Slm FireOxx ya off alanlar var geri de biz nie alamıoz :S selim gelse biseler becercek ama :D sonucta ingilizcesi var alır benimkinide ama off offquote:
Orijinalden alıntı: Yirikalische
benmde char gitti bu arada ersah ben oyundaki FireOxx
Alıntıları Göster -
valla adamı delirtirler suan FireOxx2 die yeni char açtım lvl 50 ama hiçde baştan kasasım yokquote:
Slm FireOxx ya off alanlar var geri de biz nie alamıoz :S selim gelse biseler becercek ama :D sonucta ingilizcesi var alır benimkinide ama off off
Alıntıları Göster -
evet benimde hic kasasım yok valla tamda Clan War server acılmıstı çok heveslenmistim heves felan kalmadı simdiquote:
valla adamı delirtirler suan FireOxx2 die yeni char açtım lvl 50 ama hiçde baştan kasasım yok
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: emoricat
acc ler silinmedi
şifreler hacklendi
şifrelerinizi böylece değiştirebilirsini!!!quote:
Orjinalden alıntı: emoricat
acc ler silinmedi
şifreler hacklendi
şifrelerinizi böylece değiştirebilirsini!!!
kayıt olurkenki yaşını ve dogru bilgilerini girerse alır şahsen sorun cıkmadı bende
ama ben onun yaşına kaç yazdım bilmediğim için alamıyoruz
-
ya selim doğru yazıpda değiştiremiyenlerde var ayrıca artık o kdr post kasmassın heralde binbaşı olunca bırakcam diodun ben senin kdr post kassam 5k mesaj olmuştuquote:
Orijinalden alıntı: PhTx3quote:
Orjinalden alıntı: emoricat
acc ler silinmedi
şifreler hacklendi
şifrelerinizi böylece değiştirebilirsini!!!
kayıt olurkenki yaşını ve dogru bilgilerini girerse alır şahsen sorun cıkmadı bende
ama ben onun yaşına kaç yazdım bilmediğim için alamıyoruz
Alıntıları Göster
-
h3psi yardım amaçlı :Pquote:
ya selim doğru yazıpda değiştiremiyenlerde var ayrıca artık o kdr post kasmassın heralde binbaşı olunca bırakcam diodun ben senin kdr post kassam 5k mesaj olmuştu
Alıntıları Göster
ne biliim bilmiyorm can sıkıntısını alıyo mesaj atmak ... okuyupta atmayınca kendimi eksik hissediyorum
-
aynı ben okudunmu atmadan duramam bak şimdi duramadım yine attımquote:
Orijinalden alıntı: PhTx3
h3psi yardım amaçlı :P
ne biliim bilmiyorm can sıkıntısını alıyo mesaj atmak ... okuyupta atmayınca kendimi eksik hissediyorum
Alıntıları Göster
-
başlarım LG ye....quote:
aynı ben okudunmu atmadan duramam bak şimdi duramadım yine attım
Alıntıları Göster
Ijji Forever...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mince49
başlarım LG ye....
Ijji Forever...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: mince49
başlarım LG ye....
Ijji Forever...
12 dmg vuran br12 aldın mı eline öle demezsin veya.. değişik renkli massasive dash vs vs
-
quote:
Orijinalden alıntı: PhTx3quote:
başlarım LG ye....
Ijji Forever...
12 dmg vuran br12 aldın mı eline öle demezsin veya.. değişik renkli massasive dash vs vs
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: TheKinQ
quote:
başlarım LG ye....
Ijji Forever...
bu saatten sora ijjiyede çok bakamıcam lgye başlamam hiç ama bi ara başlamıştım bnce ijji daha güzel....
-
ne zaman başladığına bağlı... Lg su an cok eglenceli Cw serveri vs var... Anti hack var... hackerler vuramıyor cok komik oluyo... 3 hacker dolu bi odaya girdim vuramadıkları için bana hack diye kick attılarquote:
Orijinalden alıntı: Mince49quote:
Orjinalden alıntı: TheKinQ
quote:
başlarım LG ye....
Ijji Forever...
bu saatten sora ijjiyede çok bakamıcam lgye başlamam hiç ama bi ara başlamıştım bnce ijji daha güzel....
Alıntıları Göster
lag sorunu ijjiden daha az diyebilirim... Abdli birisini 16 kişi oda da max300~400 görüyorum... daha az kişili odalarda 300+ pek görmüyorum bile...
-
ben valla ya 150 200 fln ping görüorm yada 999 ping görüormquote:
ne zaman başladığına bağlı... Lg su an cok eglenceli Cw serveri vs var... Anti hack var... hackerler vuramıyor cok komik oluyo... 3 hacker dolu bi odaya girdim vuramadıkları için bana hack diye kick attılar
lag sorunu ijjiden daha az diyebilirim... Abdli birisini 16 kişi oda da max300~400 görüyorum... daha az kişili odalarda 300+ pek görmüyorum bile...
Alıntıları Göster
-
LG gunzda kasması kolaymı????quote:
ben valla ya 150 200 fln ping görüorm yada 999 ping görüorm
Alıntıları Göster -
LGde acclar silinmedi ki eray... geri alsana accını sitedeki passwod changere bilgileri dogru girersen eriyor accını geriye... ben aldım sahsen..quote:
Orijinalden alıntı: Wirm
LG gunzda kasması kolaymı????
Alıntıları Göster
ayrıca evet lg de kasması cok daha kolay... lv 1 den 17e ilk goblin questiyle kasıyosun zaten ilk girişte o kadar oluyo yatmazsan -
ya her türlü yaşı denedim selim olmuo ztn yeni açtığım char FireOxx2 oda lvl 70 oldu deadway v5 saolsunquote:
LGde acclar silinmedi ki eray... geri alsana accını sitedeki passwod changere bilgileri dogru girersen eriyor accını geriye... ben aldım sahsen..
ayrıca evet lg de kasması cok daha kolay... lv 1 den 17e ilk goblin questiyle kasıyosun zaten ilk girişte o kadar oluyo yatmazsan
Alıntıları Göster
edit:zaten 70 lvl yetio ilk 60 super medler için önemli 70 te ben sg ve rocket kullanıorum ya 70 rocketinin hem daha çok mermisi var hem 4yerine 5 var 1 şarjorde hemde attackı daha çok 85 e kasarsam da double rocket denicem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 18 Temmuz 2007; 9:22:08 >
Benzer içerikler
- 3 harfli nickler
- ikv forum
- throne and liberty türk guild
- wintrader ne demek
- wow private servers
- mmorpg oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X