bu kdr sürede nasıl kastınız :S ben ijjide 1 hafta oynadım anca 15 olmuştum sonra baydı bende bıraktım ve lg güzlese başlayabilirim
daha az kota yiyor, daha çok item, daha çok map, daha çok event, daha çok level
ya selim sen bunları söliceine hack+deadway V5 desen?
ben 74-75e kadar questsiz kastım... -.- ayrıca deadwayv5deki yaratıklara tek atıyorum hacke gerek yok büyük pembe olanlarada 2
istersen tek vuruşta iki tane ölsün o canavarlar anında öldürüo block yapsan bile damage gelio
o canavarlar roket atıyor... ve AE alırsan yanına sana vurmak gibi bi zahmete girmiyorlar...
zaten accountlar gerçekten silindi bu sefr
nası yani charlar bi dahamı silindi ? ben tam şimdi gircektm noluo bi bakim
ben yeni başlıorm burdakigunonline rehberinin olduu yerden indiriorm oyun buglımı hiç başlamimmi nedir anlamadım ki :S
yaw bzm zmnımızda lg neydi be...bf yapınca bu ne diolardı..nereden nereye...Lg her yönden bence en iyi gunz server ı olmaya aday hatta en iyisi diyebilirim..pc düzgün olsa bende gelirdim Lg'e daha zevkli olurdu
@eray geçen silindi herkes yeniden basladı
@Shadow rehberdeki global serverdir en kral server o hiç bug yok desem yeridir...
@mami öle tabe :D DR boşunamı gümletmeye ugrastı LGi
banane ya bi dahada oynamam FireOxx gitti FireOxx2 gitti FireOxx3 mü aççam bide banane ya bide halada 350 kişi onlinedı hiç anlamadım
hyr FireOxx açıcan yeni account alıp...
ijjiyi yeniden yükledim hem artık oyunu daha iyi öğrendim hiç swap yapmadan banlanmadan kascam
BEYLER ACELE 25 LWL YYDA ÜSTÜ OYNAMADIGINIZ CHAR VARSA ŞİFRESİNİ VERİRMİSİNİZ YHA PLSSSS NOLURRRRR ALLAH RIZASI İÇİN
kardeş burası acc dilenme topic'i değil.Biraz çaba göstersen gayet kolay kasabilirsin.Lg'de 25'e kasamıyorsan başka serverlarda nasıl kasıcaksın anlamadım...ilk msj'ın acc dilenemek olmuş.yazık.
Gir quest yap ol 25 bukdr kolay gelip buraya acc isteyerek kendini kçk duruma sokmakdan iyidir. üstelik alt tarafı bir oyun oyunda birşey için Allah Rızası diyorsun.gerçekden yazık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme