Şimdi Ara

Legal ve uygun fiyatlı anime izleme/indirme siteleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet bir kere başlamıştım (Attack on Titan) animeye baya hoşuma gitti uzun süre izledim fakat artık legal olmayan herşeyi çıkarıyorum hayatımdan, program film oyun vs. ubuntuyu da denedim ücretsiz diye :)

Sizden isteğim, varsa uygun fiyatlı anime izleme sitesi tavsiye etmeniz. Hayırlı forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yasal ve Uygun Fiyatlı Anime İzleme ve İndirme Siteleri

Anime severler için yasal ve uygun fiyatlı anime izleme ve indirme siteleri bulmak, günümüzde çok önemli bir ihtiyaç haline geldi. Bu siteler, favori animelerini kaliteli ve güvenilir bir şekilde izleme ve arşivleme imkanı sunarlar.

Anime İzleme Siteleri

Anime izlemek için tercih edebileceğin bazı yasal siteler şunlardır:

• Crunchyroll: Geniş bir anime kataloğu ve günlük yeni bölüm eklemeleriyle anime izlemek için ideal bir platform.
    • Funimation: Popüler anime serilerini ve filmlerini İngilizce altyazılı veya seslendirmesiyle sunar.
    • Netflix: Orijinal anime içeriklerinin yanı sıra popüler anime serilerine de ev sahipliği yapar.

Anime İndirme Siteleri

Anime indirmek istiyorsan, yasal ve uygun fiyatlı aşağıdaki siteleri göz önünde bulundurabilirsin:

• Amazon Prime Video: Prime üyeliğinle birlikte sınırlı sayıda anime indirebilirsin.
    • Google Play Store: Çeşitli anime filmlerini ve dizilerini satın alabilir ve indirebilirsin.
    • Apple iTunes Store: Benzer şekilde, iTunes Store üzerinden de anime içerikleri satın alarak indirebilirsin.

Anime Nereden İzlenir?

Yasal olarak anime izlemek için yukarıda belirtilen siteleri kullanabilirsin. Bu siteler, lisanslı ve telif hakkına uygun içerikler sunarlar, böylece hem içerik oluşturucuları destekler hem de yasalara uygun davranırsın.

Uygun Fiyatlı Anime İzleme/İndirme

Uygun fiyatlı anime izleme ve indirme seçenekleri arıyorsan, aylık abonelik ücretleri sunan Crunchyroll veya Funimation gibi platformları tercih edebilirsin. Ayrıca, tek seferlik ödemelerle anime satın almak istiyorsan Amazon Prime Video, Google Play Store veya Apple iTunes Store'dan yararlanabilirsin.

Anime izleme ve indirme ihtiyaçların için bu yasal ve uygun fiyatlı siteleri göz önünde bulundurarak keyifli ve güvenli bir anime deneyimi yaşayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kesinlikle crunchyroll

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.crunchyroll.com/ güzele benziyor, android uygulaması da varmış. Teşekkürler yorumlar için.

• Amazon Prime ile dizi/film izleyebiliyoruz. Animeler de var mı Amazon'da?

High School DXD'yi izlemeyi çok istiyorum ama sizin verdiğiniz sitelerde yok malesef
  • kirgizmustafa17 kullanıcısına yanıt
    Her türlü animeyi legal stream bulman imkansız. Crunchyroll gibi siteler yapımcı yayımcı şirketlerden telif hakkı alıp yayınlıyorlar. Bu yüzden çoğu animeleri yayınlamaları da mümkün olmuyor.

Ama şöyle bir şey de var ki ülkende lisansı olmadığı satılmadığı sürece torrentten indirdiğin anime illegal olmayacaktır. Ki Türkiyede lisanslanmış anime sayısı da baya azdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirgizmustafa17

Amazon Prime ile dizi/film izleyebiliyoruz. Animeler de var mı Amazon'da?

High School DXD'yi izlemeyi çok istiyorum ama sizin verdiğiniz sitelerde yok malesef

Amazonda vardı Dediğin anime

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Egehanß kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de lisansı olmayan veya satılmayan bir animeyi indirmek illegal olmasa bile sonuçta verilen emeği karşılıksız almış oluyorum. Legal derken resmi olarak değil de hak yememek açısından soruyorum.
  • Amazonda diskleri satılıyor bildiğim kadarıyla, Blu-ray diskleri var baya pahalı ama :)
  • quote:

Amazonda diskleri satılıyor bildiğim kadarıyla, Blu-ray diskleri var baya pahalı ama :)

Amazon insant video Bölümü'ne baktınız mı

• quote:

Türkiye'de lisansı olmayan veya satılmayan bir animeyi indirmek illegal olmasa bile sonuçta verilen emeği karşılıksız almış oluyorum. Legal derken resmi olarak değil de hak yememek açısından soruyorum.

Şöyle yapabilirsin. Bulabildiğin animeleri crunchyroll dan izlersin. Bulamadığın animelerin torrentten TV versiyonlarını indirirsin, DVD BD versiyonları yerine. Sonuçta burada TV de yayınlanmıyor sen de orada TV den kaydedip izlemiş gibi olursun.

• Egehanß kullanıcısına yanıt
    Mantıklı aslında, üyelik istemeden yayın yapan kanallarda (Digitürk vs olmayan) yayınlanan diziler veya animeler zaten paylaşılmış. Teşekkürler :)

• gereksiz bir girişim olmuş azr talep döngüsünü bozan birşey yapmıyorsun hatta aksine animeyi yapan kişinin lehine birşey yapmış oluyorsun A animesini izlemek istiyorsun ama izleyemiyorsun diyelim anime yapımcısı bu durumda hiçbir şey kazanmaz ama A animesini korsan yollarla izlersen anime yapımcısı ün kazanmış olur yeteri kadar üne ulaşırsa A animesi telif haklarını satması daha kolay hale gelecek daha fazla pahallıya satabilecek bir yapımcı olarak dünyaya adını duyurabilecek bu mükemmel bir kazanç doğrusu ülkemizde de bazı anime kanalları oldu ve yaıynlanan animelere telif hakkı verildi ama kimse etik değil diye anime izlemeseydi bu kadar aniem fan kitlesi olmazdı dolayısıyla da bu animeler telif hakkı kazanamazdı aynı şey oyun sektörü için de geçerli bilgisayarda korsan oyunların büyük bir sektör haline gelmesiyle beraber steam açıldı ve oyunların satışı katlandı ama korsan mantığı hiç olmasaydı bilgisayarda oyun oynayan bir kitle de olmazdı ve steam ps ile rekabet edemezdi kendimden de bir örnek vereyim küçükken Minecraft oyununu korsan oynamıştım ama şimdi satın aldım eskiden korsan oynamasaydım şuanda satın alır mıydım bilmiyorum ama bildiğim şey bu oyunun bu kadar ünlü olmayacağıydı fazla uzatmaya gerek yok çabanı takdir ediyorum gayet erdemli bir hareket ama anlamsız

• TV de yayınlanıyor diye izlemek ahlakı değil çünkü TV kanalları anime lisanslarına para veriyor ve reklam izlemen karşılığında sana bir hizmet sunuyor o zaman reklamları da izleyeyim diye bir düşünceye kapılabilirsin ama o reklamlar sana yönelik olmadığı için kanallarda yayınlanıyor diye dayandırarak oluşturduğun etik algın doğru değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.