Sro Loader ile oyuna girmeye caliştigimda fatal error hatası veriyor.Bu hatayı nasil düzeltebilirim.Acil cevap verirseniz sevirinirim.Kafe işletmecisiyim de Saygılar
Loaderin yeni versiyonu hemen çıktı mı ki ?
eski loaderla giriyosanız tabi hata alirsiniz sonucta oyunun versiyonu degişti ve ona uygun bi loader yapılması gerekiyor en faz 24 saat içinde loaderlar güncellenir.
Kafedeki çocuklar 24 saat içinde beni başımı yemezlerse problem yok Not:Arkadaşımın forum id si ile yazdığım için tüm sorumluluk bana aittir.
Valla benle alaksı yok.
quote:
Orjinalden alıntı: aLiM KaFKeF
eski loaderla giriyosanız tabi hata alirsiniz sonucta oyunun versiyonu degişti ve ona uygun bi loader yapılması gerekiyor en faz 24 saat içinde loaderlar güncellenir.
arkadaşın dediği loader ve benim kullandığım aynı büyük ihtimal, bahsettiğimiz loader şuana kadar hiç bir update den etkilenmedi. ilkdefa sorun çıkarıyor. 1,5 yıldır kullanıyorum bu loaderi
quote:
Orjinalden alıntı: düş_man
Sro Loader ile oyuna girmeye caliştigimda fatal error hatası veriyor.Bu hatayı nasil düzeltebilirim.Acil cevap verirseniz sevirinirim.Kafe işletmecisiyim de Saygılar
Hatanın sebebi oyunun clienti değişmesi yüzünden. Yeni loaderlar en geç 1-2 gün içinde yeni sürüme uyarlanır. Googleden taratırsanız yeni sürüme uygun loaderı indirebilirsiniz.
dostum eğer aynı hatadan bahsediyor isek şu aşağıdaki linkleri kontrol etmeni tavsiye ederim. ekteki resimde görüldüğü üzre ben aynı problemle autoCAD 2002,2004,2008 de karşılaştım ve programı kurup iki kez hiç sorunsuz bir şekilde çalıştırabildim ama üçüncüde fatal error hatası verdi.Eğer çözümü bulabilirsen burada vermeni de rica ederim.