Şimdi Ara

I/O error 103 nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımı download için acık bırakmıştım geldigimde her dakka başı bu hata cıkmaya basladı.baktıgımda bilgisayarda yer kalmamıstı acaba hatanın bunla bir ilgisi warmıdır yoksa neden olabilir nasıl çözebilirim şimdiden teşekkurler...

• dostum hata kodu anakarta ait. ama anakartta ne sorun var bilemem.
  • yazma hatasıymış çok önemli sayılmaz..
  • 100 disk hatalarıdır sanırım işlemi yapılacağı disk açık değil anlamına geliyor
    hdd ve diğer sürücü kablolarını sök tak muhtemelen halledersin
  • zaten mesajda yer kalmamış harddiskimde diyor o yüzden ciddi değil dedim ben zaten.

arkadaşım sende bizim gibi google den aratıp bakabilirsin
  • fikir beyan eden arkadaslara tesekkur ederimacaba sorunu komutsal olarak halledebilmemin olanagı war mıdır yoksa kablo cıkarmak tek caremidir ?
  • büyük bir ihtimalle kullandığın program bad data yazdığı için I/O Error 103 hatası alıyorsun bunun için kullandığın programın yeni versiyonunu yada yamalarını yüklemen lazım.donanımla beraber kullandığın yazılımdan kaynaklanıyor.bunun için şüphelendiğin donanımın yazılımlarını deneyerek yükle...

yada eğer bu hatayı her sistem açılışında alıyor isen

windows kurulurken BIOS'tan USB'yi kapamadığım için hata veriyor olması en muhtemel seçenektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.8 in aslı nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bad version bi yazılım yok olsa bile son 1 aydır deişik bir program yuklemedim eger ole bi uyarı cıksaydı 1 ay once cıkardı die düşünüyorum
  • yaa arkadaşlar bu I/O error 103 neyse bendede çıkıyo ve devamlı çıkıp duruyo bi hata mesajı 1 dk da bir cıldırmak uzereyım bı yardımcı olursanız çok sevinicem
  • arkadaslar lütfen hiç anlayan yok mu bu sorundan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.