hayır Türkçe dil seçeneği var ama çalışmıyo yeni legendla oda olcak tabi jm yapacağını yapmassa
nereye eklenmis acaba clientemi
oyunda starta basmadan optionsa tıklarsan görürsün
quote:
Orjinalden alıntı: tr_caner_tr
quote:
Orjinalden alıntı: Næccm
quote:
Orjinalden alıntı: tr_caner_tr
quote:
Orjinalden alıntı: Næccm
arkadaslar su anda oyun turkcemi???
hayır Türkçe dil seçeneği var ama çalışmıyo yeni legendla oda olcak tabi jm yapacağını yapmassa
nereye eklenmis acaba clientemi
oyunda starta basmadan optionsa tıklarsan görürsün
o zaten vardiki legand2yle geldi ama calismiodu
quote:
Orjinalden alıntı: carterr
ALLah bilir Türkçenin iÇine Etmişlerdir görün bak bu joymax'a güvenilmes
siteye girip çevirilere bir baksan nekadar kaliteli bir iş çıkarıldığını görürsün...
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
quote:
Orjinalden alıntı: carterr
ALLah bilir Türkçenin iÇine Etmişlerdir görün bak bu joymax'a güvenilmes
siteye girip çevirilere bir baksan nekadar kaliteli bir iş çıkarıldığını görürsün...
Allah allah ; ben Turkey(Türkiye) bölmesine basıyorum ancak lisanda bir değişme olmuyor..Acaba Mozilla nın takalığından mıdır acep?
beyler gelmedımı yoksa ben gedı dıye actım konutu vaybe ben sro bıraktım tam oldumu bılmıom oky tam bılgım yok ben joymax ın yalancısıyım
quote:
Özellikler Avrupa Soyluların Özellikleri
Avrupa’da uzun yıllar boyunca birçok karakter ortaya çıkmıştır, bunlar arasında Avrupa’da en yaygın kullanılan altı sınıf Savaşçı, Büyücü, Cadı, Dolandırıcı, Ozan ve Şifacıdır. Bu sınıflar birbirinden farklıdır ve toplumun her kesiminde güçlü bir konuma sahiptirler. Kendi alanlarında rakipsizdirler. Çarpışma sırasında bir takım oluşturup birbirlerini tamamladıkları zaman çok daha güçlü olurlar ve normalde kendilerinden kat kat güçlü bir düşmanı alt edebilirler.
Düzen
Yetenek yapıları birçok ustalık öğrendikten sonra dahi yeterince sinerji yaratmadığı için, takım oyunu sayesinde zayıflıklarını telafi edebileceklerinden, Avrupalılar grup olduklarında başarılıdırlar. Her biri kendine özgüdür ve roller net olarak ayrılmıştır.
Karakterlerin Özelleştirilmesi
SilkRoad, kullanıcılara bir karakterin boyunu, vücut ölçülerini ve diğer özelliklerini değiştirme ve kendi zevklerine en uygun görünümü belirleme olanağı sağlayarak, incelikli özelleştirmeyi destekler.
Avrupa Soyluların Özellikleri
Avrupa soyu için 30 saniye içinde tekrar kullanılabilen bir iksir ve 10 saniye içinde tekrar kullanılabilen bir hap vardır. Düzey yükseldikçe, Avrupa soyluların toplam yetenek ustalığı da artar.
Hakkaten güzel yapmışlar.aslında bütün siteyi türkçe yapsalarmış daha etkileyici olurmuş...ama buda bizi keser anca Türk milleti olarak bizi anca bu paklar ama en güzel olan o sıralamada Turkey yazısının olması tabikide
eyvah oyun amele kaynıycak
quote:
Orjinalden alıntı: CaptainIvy
eyvah oyun amele kaynıycak
kimseyi tanımadan neden 'amele' gibi bir tanım yapıyorsun belkıde bende sana amele demek istiyorum fakat demiyorum ve bunun türkçe geldi diye bu kadar amele cogalcagını sanma oyun yine eskısı gibi
ARKADASLAR GALİBA SKİLLERİN İSİMLERİ BIRAZ SACMA EGER OLEYSE BI MESAJ ATIN