Ya arkadaşlar bu legend Iv plus geldi serverlar dahada doldu eskiden en fazla 2 saate girerdim sabah 5 den beri deniyorum olmuyor nedir bu
quote:Orijinalden alıntı: BIizZarD premium al tek tıkta giriyo Dün aldım 26 gün kafam rahat valla. Yoksa sinir hastası olıcakdım.
quote:Orijinalden alıntı: King Nothing quote:Orijinalden alıntı: BIizZarD premium al tek tıkta giriyo Dün aldım 26 gün kafam rahat valla. Yoksa sinir hastası olıcakdım. malazgirti bıraktın mı?
quote:Orijinalden alıntı: BIizZarD premium al tek tıkta giriyo geçen gün premiumum vardı ama denedi almadı
quote:Orijinalden alıntı: KiLLMeOrDie___ quote:Orijinalden alıntı: BIizZarD premium al tek tıkta giriyo geçen gün premiumum vardı ama denedi almadı Valla ozman git bi abdest al
quote:Orijinalden alıntı: BIizZarD quote:Orijinalden alıntı: KiLLMeOrDie___ quote:Orijinalden alıntı: BIizZarD premium al tek tıkta giriyo geçen gün premiumum vardı ama denedi almadı Valla ozman git bi abdest al +1 Bazen oluyo öle buglar..
quote:Orijinalden alıntı: BIizZarD quote:Orijinalden alıntı: KiLLMeOrDie___ quote:Orijinalden alıntı: BIizZarD premium al tek tıkta giriyo geçen gün premiumum vardı ama denedi almadı Valla ozman git bi abdest al git bi oto yıkamacıya(şafak sezer misali)