Şimdi Ara

Legend IX Arabian Nights (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

valla yeni sw gelsin bizm grup vs vs tüm herkez yenii sw ye akın edecek

eğer yeni sw ile bile birlikte arap ırkıda gelirse kesinlikle ordayım :)
  • sisefsane41 S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bizlerde öyle :) Bu ölü oyunu canlandırmanın başka çaresi varmı ? Ayrıca bi yabancı forumda millet arap ırkı kesinleşti geliyor gibi yorumlarda bulunmuşlar. Neye dayanarak söylüyorlar bir fikrim yok ama umarım gelir. Gerçi arkadaşların dediği gibi kaç senedir arap ırkı gelecek deniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseramy

Kesinlikle bizlerde öyle :) Bu ölü oyunu canlandırmanın başka çaresi varmı ? Ayrıca bi yabancı forumda millet arap ırkı kesinleşti geliyor gibi yorumlarda bulunmuşlar. Neye dayanarak söylüyorlar bir fikrim yok ama umarım gelir. Gerçi arkadaşların dediği gibi kaç senedir arap ırkı gelecek deniyor

her ne kadar kesinliği olmasada arap ırkının gerçekten heycanlandırıyor oyunun canlanma işine gelirsek joymaxın bu tutumunu değiştirmesi gerekiyor yoksa bu ölü oyun asla ve asla canlanmaz :) etrafta free silk serverlar herkes privatelere yöneldi.
  • yeni bir ırk gelmese bile sorunsuz 130 lvl ch skillerini ve sorunsuz bağdat mapını merak ediyorum açıkçası ch eu dengesi belki tam anlamıyla belli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni ırk gelse ne olacak yine aynı şeyler afk bot farm , 130 mu 140mı ne levelse bot yine , guildde herkes açık muhabbet yok çünkü oyunda gerçekte kimse yok herkes afk , hala ne zevk alırlar anlamam 2 haftada 1 fortress var onun dışında birşey kalmamış fortress içinde bu oyuna eşek yüküyle para yatırılmaz
  • 2014 Mayısta Ksroya 125 cap gelmişti. Part 2 de geldi mi gelmedi mi bilmiyorum.. 2-3 ay önce yerel sitesinde ss lere baktığımda 14d itemleri gördüm. Arap ırkı yine yok...
    14D, 12 ve 13D yle aynı sisteme sahip... KSro da eskiden olduğu gibi +6 da upgrade yapılıyor bizde +7 yle devam edecek. Proof stone lar orada magic-rare-legend 32 silk, bizde sırasıyla 8-16-32 silk devam edecek..

Bir ihtimal 130 level de gelebilir, bize 110 cap gelirken onlara önce 105, bizle aynı anda 110 cap getirmişlerdi. Geçen seneki tanıtım sayfasını kopyala yapıştır yaptıklarından level bölümüyle oynamamış olabilirler, kesin gözüyle bakmayın.. Aynı şekilde Part 1 - 2 muhabbeti de olmayabilir.. Zaten bunlar olmazsa yeni item, yeni ırk muhabbetine gerek kalmaz
  • Evet millet bugün oyuna girdim. Gelen herhangi birşey yok. Server, Irk, Skill, İtem(D14) vesaire. Dümdüz bir upgrade olmuş. Kötü olmuş. Sadece Şehir gelmesine bozuldum açıkçası. Öte yandan Irk gelse bile mutlaka yeni server ile birlikte geleceğini düşünüyorum. Çünkü kimse 120 level karakteri varken aynı server'da yeni bir ırk olsa da yeni bir char açıp kasmaya başlamaz. Çok saçma olur. Ayrıca çok değersiz olur.
  • EU'lara yeni skill serileri eklenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunesv

Evet millet bugün oyuna girdim. Gelen herhangi birşey yok. Server, Irk, Skill, İtem(D14) vesaire. Dümdüz bir upgrade olmuş. Kötü olmuş. Sadece Şehir gelmesine bozuldum açıkçası. Öte yandan Irk gelse bile mutlaka yeni server ile birlikte geleceğini düşünüyorum. Çünkü kimse 120 level karakteri varken aynı server'da yeni bir ırk olsa da yeni bir char açıp kasmaya başlamaz. Çok saçma olur. Ayrıca çok değersiz olur.

katılıyorum ama bence ne olursa olsun bu arap ırkı gelmeyecek oyun ölü şuanda böyle bi oyun için uğraşacaklarını düşünmüyorum.Eğerki getirirseler eski oyuncu kitlesini yakalarmı o bile tartışılır.
  • hocam ben ona yemek arasında bakabildim. Şu an kontrol edebildiğim sadece Ch charlarda öyle gözle görülür bir farklılık yok. Eu charlar için yeni skill serileri eklendiğinden bahsediyorlardı. Akşam inceleme fırsatım olacak. Detaylı anlatırım.
  • ben artık bu oyundan umut beklemiyorum arkadaşlar bu düzen böyle devam eder yakında 14 dgde gelir onada profla + basılır job sistemide bu şekilde devam eder en sonundada toptan kapatırlar oyunu bi efsanede böyle biter.
    Dostum inanır mısın 2 tane 120 level (1Eu - 1Ch) char var elimde aynı SW'de elim ermiyor toparlayıp düzüp oyuna devam etmeye. Geçen +12 legend sordum birine Weapon. 250 lira demesin mi. Bu oyun hakikaten oynanmaz. 120 level char yapıyorsun yıllarını verip 50 liraya 100 liraya satıyorsun. Böyle bir sistem varmı allah aşkına
    Eski oyuncu kitlesini yakalasa bile, o kadar oyuncuyu oynatabilecek server bile yok adamlarda. Silkroad'da 35.000, Silkroad-R'de 10.500 kapasite var. Eskiden 48 server'dı, 168.000 kapasite vardı.
  • bir oyun düşünün ki güncellemeleri privatelerden daha geç getiriyorlar

baktım moblar yine aynı, belli ki bu adamlar bu oyunun temelini yazan kodlarını yazan programcıları kaybetmişler.
    eğer üstüne konulup devam edilseydi ne bileyim wow gibi lol gibi ilgi gösterilseydi düzgün bir şekilde bu oyun şu an muthiş yerlerde olabilirdi..
  • Bu oyun düzelmez bu mantıkla
    Geliyoruz 120 130 level'a(max lvl artık kaç onu bilmiyorum) hala 80 level wizard skillerini kullanıyoruz insan elbet bırakır

• TriLi T kullanıcısına yanıt
    125 oldu.

• Şuan oyuna başlamak için hiç bir neden yok , işim gücüm yok 0dan başlayıp 130a kadar kasacağımı mı düşünüyo gaymax?6-7 ay rahat alır galiba .
    Bende oyuna 80de başlayıp , 110da bırakmıştım , çok güzeldi ozamanlar
    Şimdi private serverlerede başlayasım gelmiyo , çok soğudum oyundan , 1yıldır hiçbir servere başlamadım

Edit: Bu oyun düzelmez , Silkroad 2 diye bir oyun yapmaları lazım .Görüntüleri daha iyi , skill atarken hareketler filan gayet güzel olur .
    Ch-Eu-Arap ırkları dengelenmiş olsa.
    Birde knighttaki sistem gelsede güzel olabilir. Mavilerin ülkesi ve kırmızıların ülkesi olsa , 2 haftada 1 savaşsalar belki oyuna heycan katar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaalp -- 3 Şubat 2015; 23:57:25 >
  • oyuna girdim arkadaşın karakteri vasıtasıyla cidden yeni skiller gelmiş falan, sonra dikkatle inceledim bildiğin yıllar önce privatelere gelmiş olan europe skilleri. işin komedi tarafı ise; yıllar önce privateler bu skilleri getirdiklerinde bu ne lan dedim bildiğin 2 skili bir araya getirmişler yeni skill oluşturmuşlar diye güldüm.. cidden 80 lik warrior skili ile yere yatıran skilli birleştirmişler yani inanılmaz ucuz bir şey. işin daha rezil tarafı bugün silkroad bu skili getiriyor

ya arkadaş koskoca oyuna sahipsiniz tamam programcılarınız kaçmış olabilir hiç mi para bulup şu oyuna yeni şeyler yaptıramıyorsunuz? bildiğin midem bulandı inanamadım bu oyunu hala nasıl oynuyorlar... serverlar birleşmişti zamanında rome olsun olimpus olsun hepsi yalan olmuştu şimdi dikkat ettim bir kere daha birleştirmişler, olacak iş değil.

yani şu oyunu oynamak cidden normal bir davranış değil. anladığım kadarıyla bu oyunu şu an oynayan kitle -öyle olması lazım aksi mantık işi değil- 110 levelden sonra falan başlamış kitledir, mümkünatı yok 70 80 cap oynamış birinin bu ucube oyunu oynaması. ya ben eziktim büzüktüm dw önünde yüksek levelleri izliyorduk pvp yapıyorlardı ondan dahi aldığım hazzı unutamam birde bugün ki oyunun rezilliğine bak..

• Nightwing kullanıcısına yanıt
    Tam aksine, şu anda oyunda bulunan kişilerin büyük çoğunluğu eski oyunculardan oluşuyor. Yeni başlayanlar oyunu çözemeden bırakıp gidiyor. Zaten server'ların birleşme nedeni de bu. Joymax'ın açtığı son server'ların boş olması yüzünden durum böyleydi. Old school server'ların hepsi belirli bir nüfusa sahipti zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Tam aksine, şu anda oyunda bulunan kişilerin büyük çoğunluğu eski oyunculardan oluşuyor. Yeni başlayanlar oyunu çözemeden bırakıp gidiyor. Zaten server'ların birleşme nedeni de bu. Joymax'ın açtığı son server'ların boş olması yüzünden durum böyleydi. Old school server'ların hepsi belirli bir nüfusa sahipti zaten.

rev6 da bir tane eski isim bir tane eski guild göremedim rome ve olympus serverı için söylüyorum ama birtane göremedim..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.