Bildirim
Legend IX Arabian Nights
Caprisun Safari (Portakallı, Ananaslı, Mandalinalı) (200 ml x 20 Adet) : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWW3SBZ?th=1
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yeni Skil yeni silahlar da geliyor yani ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ELiTTurK
Yeni Skil yeni silahlar da geliyor yani ?
Evet -
arap ırkı geldiya sonunda şaka makaquote:
Orijinalden alıntı: BluePs3quote:
Orijinalden alıntı: ELiTTurK
Yeni Skil yeni silahlar da geliyor yani ?
Evet
Alıntıları Göster -
Öyle bir şey yok. Eklenen şehir bir Arap şehri olduğundan, legend'ın adını bu şekilde yapıyorlar. Bu ölü oyun için yeni bir ırkla, yeni skill'lerle, yeni item'lerle, yeni görevlerle uğraşmazlar.
D14 ile birlikte bu oyunun tam anlamıyla biteceğini düşünüyorum. D12'yi D13 yap, D13'ü D14 yap. Yok ya! Job sistemi ölü, PvP sistemi ölü, unique tat vermiyor, lag desen almış başını gidiyor... R.I.P. Silkroad Online! -
aynen bende ilk okuduğumda oyun için daha uraşıyorlar vayy be demiştim
kesin mi ırkın gelmiyeceği peki ? -
kSRO'ya gelmedi, buna da gelmez. -
Bende ilk gördüğümde Arap ırkı geliyor sanmıştım. Tam bir hayal kırıklığı oldu yinequote:
Orijinalden alıntı: Nikki Sixx
kSRO'ya gelmedi, buna da gelmez. -
2007 oynayan oynadı çok güzeldi. gerçi sadece çinliler varken daha iyi diyorlar ama stuff - cross favorilerim. en sahane yapılandırma bard-cleric ( ozan papazquote:
Orijinalden alıntı: hatemon
Bende ilk gördüğümde Arap ırkı geliyor sanmıştım. Tam bir hayal kırıklığı oldu yine
Alıntıları Göster
) :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemissaaa -- 16 Ocak 2015; 16:31:05 > -
14 d. Gelecegine emin misiniz -
Kesin gelir, paragöz Joymax! Sanırım bu update'i ikiye bölmüşler. İlk chapter'da gelmese bile, ikinci chapter'da kesinlikle gelir. -
quote:
Orijinalden alıntı: SixSixSix
Kesin gelir, paragöz Joymax! Sanırım bu update'i ikiye bölmüşler. İlk chapter'da gelmese bile, ikinci chapter'da kesinlikle gelir.
Sagolasin -
Adamlar oyuncu database'ini koruyamıyor milletin şifrelerini çaldırıyolar.Yıllarca millet soyula soyula bıraktı sonunda.İlk açıldığından beri oynadım deli gibi 3-4 senedir bıraktım ustune oyun yoktu ama bozdular.Daha oyuncuların şifrelerini bilgilerini koruyamıyolar.asdjknjfasfnkw2165 gibi bir şifrem olmasına rağmen yazın çara girmişler paraları göturmuşler.Bende bi bakıyım diye girdim haberim oldu.Bilgilerimi koruyabilselerdi tekrar oynardım ama çarları koruyamayan oyuna zaman para yatırılmaz.quote:
Orijinalden alıntı: Anthropomancyquote:
Orijinalden alıntı: SixSixSix
Kesin gelir, paragöz Joymax! Sanırım bu update'i ikiye bölmüşler. İlk chapter'da gelmese bile, ikinci chapter'da kesinlikle gelir.
Sagolasin
Alıntıları Göster
Bu arada eskiden legend geldiğinde buralar kaynardı 4-5 gundur 13 yorum zor atılmış.Yıllardır ne para kaldırdılar adam gibi silkroad 2 diye bir oyun geliştiremediler guncel oyunlar gibi çar soydurmayacak modern bir oyun yapamadılar.
-
Millet private server'larda her şeyi seneler önce gördüğü için, şu anda bu yeni cap heyecan uyandırmıyor. -
Oyunun 2 chapter halinde geleceği kesinleşti. İlk Update'de olacak olanlar;quote:
Orijinalden alıntı: Nikki Sixx
Millet private server'larda her şeyi seneler önce gördüğü için, şu anda bu yeni cap heyecan uyandırmıyor.
125 Cap ve yeni harita, yeni şehir. İtemlerin değişeceğini sanmıyorum.
İkinci update'de ise 130 cap ve 14 degree itemler, düşük bir ihtimal de olsa yeni bir ırk, daha pahalı proof stoneler. Daha da zor item basmalar hele hele daha da zor exp kasmalar.
Oyunun eski sistemi çok iyiydi. Cılkını çıkardılar oyunun. Paraya döktüler herşeyi. Eskiden sohbet muhabbet arkadaşlar varken makara gırgır iyiydi. Tatlı bir rekabet vardı. Zaten pahalı olmasına rağmen arkadaşlarımız arasındaki bu tatlı rekabet bizi oyuna para harcamaya itiyordu işin doğrusu. Şimdi oynayan arkadaşların çoğu bıraktı.
Eski sisteme şöyle bir bakacak olursak;
İtem basmanın derdi riski maliyeti yoktu. Millet 100 cap varken, 90 level sun weapon düşürdüğünde deliye dönüyordu. Hele ki o weapon'a immo astral basıp +10 falan yapınca işler iyice zıvanadan çıkıyordu. Sun item yokluğu vardı o dönemler ama yine de zevki vardı oyunun.
Joblar daha bir eğlenceli, daha bir aksiyonluydu. 5* Kervanlar çeker 3-4 tane arkadaşı yanımıza alır yola çıkardık. Pot basmaktan anamız ağlardı, hele ki meşhur donwhang'la hotan arasındaki köprülerde pusan thief'lerin kopardığı çatırtılar. Thief hunter kapışmaları. O kadar söyledik aptal heriflere, Job sistemi getiriyorsanız bu sistemin itemlisini getirin diye. Dinlemediler, oyuncu kaybettiler.
Unique kesme diye birşey kalmadı zaten. Adam partide uniq beklese bir dert, beklemese başka bir dert. Ezik olursun, %50 yapayım da öyle here diyim dersin kızarlar, hemen here sağlam charlar reverseyle yanına ışınlanır uniqi alırlar bu sefer sen söversin. Partisiz beklesen hiç kesemezsin. Bu olayın en canlı örneğini Ch Str ile Sağlam Wizard'ın Lord veya Demon beklediğini söylesem daha iyi anlarsınız sanırım.
Sonra vay efendim biz oyuncu kaybettik. Kaybedersin tabi. Kimse 140'a kadar char kasmakla uğraşmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fortunesv
Oyunun 2 chapter halinde geleceği kesinleşti. İlk Update'de olacak olanlar;
İkinci update'de ise 130 cap ve 14 degree itemler, düşük bir ihtimal de olsa yeni bir ırk, daha pahalı proof stoneler. Daha da zor item basmalar hele hele daha da zor exp kasmalar.
kaynak ? -
quote:
Orijinalden alıntı: sisefsane41
quote:
kaynak ?
Hocam 125 Capta gelecek olanların sadece harita ve şehirle sınırlı olmasının sebebi öncelikle Legend 13 update'i olacağından dolayı 14 degree'nin beklenmiyor olması. Bu bilgiyi de yabancı forumlardan edindim. Ayrıca şöyle de bir durum var. Genelde Uptadeler 10 level ve yeni bir degree item grubu şeklinde geldiğinden dolayı esas update'den önce ön hazırlık olabileceği konusunda hemfikir olan çok fazla insan var. 130'da asıl update'nin, yeni bir server, yeni bir ırk, 14 degree itemler olarak geleceği de söyleniyor.
Zira yeni bir server ve yeni bir ırk gelirse gemileri yakar oyuna yeni ırkla başlarım. Paraya da acımam.(Diğer herkesin yapacağı gibi)
-
quote:
quote:
quote:
kaynak ?
Hocam 125 Capta gelecek olanların sadece harita ve şehirle sınırlı olmasının sebebi öncelikle Legend 13 update'i olacağından dolayı 14 degree'nin beklenmiyor olması. Bu bilgiyi de yabancı forumlardan edindim. Ayrıca şöyle de bir durum var. Genelde Uptadeler 10 level ve yeni bir degree item grubu şeklinde geldiğinden dolayı esas update'den önce ön hazırlık olabileceği konusunda hemfikir olan çok fazla insan var. 130'da asıl update'nin, yeni bir server, yeni bir ırk, 14 degree itemler olarak geleceği de söyleniyor.
Zira yeni bir server ve yeni bir ırk gelirse gemileri yakar oyuna yeni ırkla başlarım. Paraya da acımam.(Diğer herkesin yapacağı gibi)
kesinlikle yeni bir ırk gelirse oyuna yeniden dönüşler başlar bundan eminim şuanda oynuyorum fakat pvp yok job ölü herkes bota bırakıp afk oluyor. Yeni ırk gelirse büyük patlama olur diye düşünüyorum :)
-
Ben 7 yıl önce bırakırken gelecekti hala gelecekquote:
Orijinalden alıntı: sisefsane41quote:
quote:
quote:
kaynak ?
kesinlikle yeni bir ırk gelirse oyuna yeniden dönüşler başlar bundan eminim şuanda oynuyorum fakat pvp yok job ölü herkes bota bırakıp afk oluyor. Yeni ırk gelirse büyük patlama olur diye düşünüyorum :)
Alıntıları Göster
-
valla yeni sw gelsin bizm grup vs vs tüm herkez yenii sw ye akın edecekquote:
Orijinalden alıntı: GrandTiger
Ben 7 yıl önce bırakırken gelecekti hala gelecek
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- teamspeak sesli konuşma
- an unknown error occured while checking for a mbot update
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X