Şimdi Ara

Legend IX Arabian Nights (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4 oyucu bırakıp diğerlerinin hepsini silin diyor en başta. İp limit mi gelecek acaba?
  • ciddili C kullanıcısına yanıt
    Bir hesabın server'da en fazla 4 char'ı olur. Server'lar birleşince bu sayı arttı, 10 Mart 2015'e kadar en fazla 4'e indirmeli kullanıcı. Yoksa sistem otomatik olarak siler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Bir hesabın server'da en fazla 4 char'ı olur. Server'lar birleşince bu sayı arttı, 10 Mart 2015'e kadar en fazla 4'e indirmeli kullanıcı. Yoksa sistem otomatik olarak siler.

Anldadım sağol hep tek serverdeydim zaten. Bir şey yapmama gerek yok o zaman.
  • ciddili C kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz.

• quote:

Sıkıntı olmaz.

dostum ben 90-100 cap zamanında oynuyordum bırakmıştım şimdi tekrardan başladım. şuanda farklı ıdlerde 3 çarım var bişey yapmam gerekiyormu onu tam anlamadım ?
  • sisefsane41 S kullanıcısına yanıt
    Bak dostum, şöyle anlatayım. Eridanus ve Lepus birleşti mesela. Aynı ID-PW ile hem Eridanus'ta 4 char'ın vardı, hem de Lepus server'ında 2 char'ın vardı. İki server birleşip Oceanus oldu ve o hesapta toplam 6 char'ın oldu. Bunlardan ikisi şutlanmak zorunda. Çünkü bir hesabın o server'da maksimum 4 char'ı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 25 Şubat 2015; 23:35:42 >
  • quote:

Bak dostum, şöyle anlatayım. Eridanus ve Lepus birleşti mesela. Aynı ID-PW ile hem Eridanus'ta 4 char'ın vardı, hem de Lepus server'ında 2 char'ın vardı. İki server birleşip Oceanus oldu ve o hesapta toplam 6 char'ın oldu. Bunlardan ikisi şutlanmak zorunda. Çünkü bir hesabın o server'da maksimum 4 char'ı olabilir.

anladım çok sağolasın
    listeye benıde yazın bende kesin acarım 1 parti yeni swye
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent232

listeye benıde yazın bende kesin acarım 1 parti yeni swye

125 le birlikte gelicek falan diyorlardı ama gelmedi artık gelirmi bilmiyorum.
    Yeni server falan gelmez bu ölü oyuna. Hiç boşuna beklememek gerek bence.

• quote:

Yeni server falan gelmez bu ölü oyuna. Hiç boşuna beklememek gerek bence.

haklısın oyunda bi eğlencede kalmamış arkadaşla gold işine girmeyi düşünüyoruz bizde hiç yoktan bot beleşe gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisefsane41 -- 28 Şubat 2015; 1:30:51 >
  • Oyuna girer 2-3 gün takılırım piyasaya bakarım. Baktım düştü 13dg legend falan almaya çalışırım ama bir anlamı olacağını sanmıyorum. Sonuçta 13dg varken 12dg'nin hiçbir işe yaramadığını düşünecek olursak sağlamlık açısından çok faydasız bir durum.
    Yeni server falan da gelmez bu oyuna. Ölmüş oyun demek istemiyorum ama kemikleşmiş, bırakamayan oyuncular dışında kimse kalmadı.
    Hala proff stone'lerde ısrar ediyorlar. Onlara uyup sistemlerinin bir oyuncağı olmayacağım.
  • D12 set ile rahatlıkla 122'lerde kasabiliyor. Burada eninde sonunda 125 yaparım bunları, ki 122 oldular bile. D14 stone da düşmeye başlıyor. Str'nin tanesi 300M'den gidiyor. Bu şekilde gold kasıp char'larımdan birine D14 silah çeker unique falan takılırım en fazla. Zaten oyuna hiç para vermiyorum uzun zamandır, aksine o bana para veriyor.
  • Aslında yeni server açsalar canlilik gelebilir oyuna, yeni serverin acılmasıni bekleyen 2000 ciddi oyuncu olsa zaten sunucunun masraflarını rahatça çıkarırlar belki geri dönme bile yasanir cünkü yeni serverda her zaman tatlı bir rekabet ortami oluyor ve bunu bekleyen insanlar olduğunu düsünüyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.