Şimdi Ara

Legendary düşünce çok sevindirik oluyom!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

RoS çıkana kadar bayağı bildiğin bırakmıştım oyunu; bilgisayardan silmeyi bile düşünmüştüm.

Son 4-5 gündür tekrar oynamaya başladım. Az bounty yapıp sonra rift yapmaya başladım. Tek başıma oynuyorum.

Özellikle riftin leg. drop'u yüksek olmasindan, "çın" sesini çok duyar oldum. Hele bazen ard arda çın çın etmesi yok mu; içim bir hoş oluyor.

Tamam, gene işe yaramaz leg. item düşüyor; ama enchanting sebebiyle onların varlığı da güzel. Hatta çoğu zaman "oh be, kırdırabileceğim bir leg. düştü" diye seviniyorum.

Sadece dün akşam 30 forgotten soul, birkaç plan ve birkaç işe yarar leg. edindim.
    Eskiden bu rakamlara bu sürede ulaşmak imkansızdı nerdeyse.

Monk karakterimle oynuyorum. Leg. itemlerdeki değişik değişik özellikler sayesinde "cookie cuter" dışında buildlerle oynamak çok zevkli; "benim monk da böyle, şu şu skill kombinasyonunu kullanıyorum seninkinden farklı olarak; ben monk'umla mutluyum!" diye düşünebiliyorum artık.

Neyse, oyundan ve oyunu oynayanlardan uzun süredir uzak kalınca içimde birikmiş; oyun muhabbetini özlemişim. Bir mesaj verdiğim falan yok.

Hadi iyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıkılınca ara vermek en iyisi yada farklı karakterler denemek uzun süredir light monk oynuyordum fire başka bi monk yaptım ayrı bi tat verdi bana yüksek tordan ziyade artık en keyifli build hangisi olur düşüncesindeyim
  • Diablo 3'e yeni başladım ama e-Asprin mahlaslı arkadaşın dediği doğru. Sadece Diablo için de geçerli değil. Çok sevdiğimiz bir oyunu çözdükten sonra bir nebze heyecanını yitiriyor, hedeflere de yavaş yavaş ulaşıldıkça monotonlaşabiliyor. Bunun önüne geçebilmek o alışkanlığa biraz ara vermekte olsa gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.