Şimdi Ara

Legendary Item Düşürme Hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
23.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya seviye meviye hikaye "naphalem valor hariç" girin tüm itemlere bakın lvl7 legendy item var o ne zaman düşecek madem?
    tamamen şans bu yaa ayrıca MFnin de bi boka yaradığına inanmıyorum zira arkadaşla beraber oynuyoruz sürekli, helldeyiz ona benim 2katım rare item düştü ama benim MFm daha yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla arkadaşlar benden size bi tüyo.. legandry ve set helm armor düşürmek istiyorsanız.. inferno ACT2 de Last and blood olarak isimlendirilmiş olan bölümde gizli geçit var orayı bulun ve ilerleyin.. devasa bir kasa çıkıyor daha önce görülmemiş bir kasa yani. (oynamış olduğumuz karakter boyutunda bişi) ortalama aynı yeri 3 veya 4 kere oynadığımda rast geliyorum. fakat kasaya gidene kadar 3 tane elit kesmek zorunda kalıyorsunuz ki.. daracık tünellerde bu çok zor oluyor.. daha 11.07.2012 tarhinde set helm düşürdüm.. ve bir çok legandry. bu tüneli bulduğum anda ilk önce map teki herşeyi temizliyorum en son olarak tünele giriyorum. bu sayede bi hayli magic % dem artmış oluyor. başarılar..
  • morgentern#2228
  • blood and sand olmasın o
  • Tamamen şans işi, bana düşen legend sayısı 10 civarıdır ama 10 legendden kazandığım toplam para 2.5M
  • quote:

Orijinalden alıntı: morgentern

valla arkadaşlar benden size bi tüyo.. legandry ve set helm armor düşürmek istiyorsanız.. inferno ACT2 de Last and blood olarak isimlendirilmiş olan bölümde gizli geçit var orayı bulun ve ilerleyin.. devasa bir kasa çıkıyor daha önce görülmemiş bir kasa yani. (oynamış olduğumuz karakter boyutunda bişi) ortalama aynı yeri 3 veya 4 kere oynadığımda rast geliyorum. fakat kasaya gidene kadar 3 tane elit kesmek zorunda kalıyorsunuz ki.. daracık tünellerde bu çok zor oluyor.. daha 11.07.2012 tarhinde set helm düşürdüm.. ve bir çok legandry. bu tüneli bulduğum anda ilk önce map teki herşeyi temizliyorum en son olarak tünele giriyorum. bu sayede bi hayli magic % dem artmış oluyor. başarılar..

şu gizli geçidin tam adını ve çıktığı bölgenin resmini vermeniz mümkünmü bir bakalım neymiş.

• bana 10 dan fazla dustu ama yarısı coptu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

quote:

valla arkadaşlar benden size bi tüyo.. legandry ve set helm armor düşürmek istiyorsanız.. inferno ACT2 de Last and blood olarak isimlendirilmiş olan bölümde gizli geçit var orayı bulun ve ilerleyin.. devasa bir kasa çıkıyor daha önce görülmemiş bir kasa yani. (oynamış olduğumuz karakter boyutunda bişi) ortalama aynı yeri 3 veya 4 kere oynadığımda rast geliyorum. fakat kasaya gidene kadar 3 tane elit kesmek zorunda kalıyorsunuz ki.. daracık tünellerde bu çok zor oluyor.. daha 11.07.2012 tarhinde set helm düşürdüm.. ve bir çok legandry. bu tüneli bulduğum anda ilk önce map teki herşeyi temizliyorum en son olarak tünele giriyorum. bu sayede bi hayli magic % dem artmış oluyor. başarılar..

şu gizli geçidin tam adını ve çıktığı bölgenin resmini vermeniz mümkünmü bir bakalım neymiş.

aynen arkadasım neresıymıs bır goster bakalım .. :D

• aynen arkadaşım düzeltmekte yara var.. blood and sand olacaktı.. ben bu kasadan 17-18 tane legandry aldım iki tanede set helm armor aldım.. beraber yaparız sizde görmüş olursunuz gerekirse..
  • arkadaşlar özellikle bir resim atacağım size kasanın olduğu yeri.. bu akşam karşıma gelecek yine.. çıkar veya çıkmaz orasını bilemem fakat ben bu kasanın büyüklüğünde o kadar map leri gezmeme rağmen üst üste yani.. görmedim kısmete yakaladım yolup duruyorum tavuğu işte :)
  • quote:

arkadaşlar özellikle bir resim atacağım size kasanın olduğu yeri.. bu akşam karşıma gelecek yine.. çıkar veya çıkmaz orasını bilemem fakat ben bu kasanın büyüklüğünde o kadar map leri gezmeme rağmen üst üste yani.. görmedim kısmete yakaladım yolup duruyorum tavuğu işte :)

dostum act 2 nın kacuncı bolumunde onu sen soyle hele bulurum ben :D
  • quote:

bayadır act 2 belial farm yapıyorum o dediğin yerle hiç karşılaşmadım bulursan ss atarmısın bide detaylı tarif

• fake kokuyor sanki ama bekliyorum. takip..
  • http://www.youtube.com/watch?v=51WJBCPaaME

arkadaşın dediği yerle ilgili bi video.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzer11

http://www.youtube.com/watch?v=51WJBCPaaME

hee burayı biliyorum da hiç bana legendary düşmedi 10dan fazla girmişimdir buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whiskey In The Jar

quote:

hee burayı biliyorum da hiç bana legendary düşmedi 10dan fazla girmişimdir buraya

oha az önce dediğimi yutmak zorundayım videodan farklı bir tünel buldum ve GEM planı düştü perfect star !

ssler:

burası giriş:
     Legendary Item Düşürme Hakkında
    harita:

sandık:

ganimet:

• quote:

Ben bu video'daki eleman kadar çöpçüsünü görmedim. mobun günahı düşse yere utanmadan alacak.
  • hevesini kırmak istemem ama o perfect star topaz en kolay düşen plan. flavless bile daha zor bulunuyor, gerçi bende ikiside var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

hevesini kırmak istemem ama o perfect star topaz en kolay düşen plan. flavless bile daha zor bulunuyor, gerçi bende ikiside var.

bana çok az böyle şeler düştüğü için
  • valla ne kadar kolay düşüyor olsa bile 800k dan gidiyor bol bol düşsün yani kısacası :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.