Şimdi Ara

Legendary Item Düşürme Hakkında (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
23.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oray

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: v1gor

% 125 MF varken İnferno ACT1 de goblin den 111dex veren legend belt düşürdüm.
    Diğer gün %15 MF varken butcher dan legend bracer düştü.
    Pek inanmıyorum açıkcası MF ye. Ama Nephalem Valor un işe yaradığı kesin...

Nephalem Valor nedır?

troll sorusu gibi oldu bu

troll ne alaka.oyunu daha yenı ogrenmek trollukmu oluyor?

bu soruyu soracagina bi google`a yaziverseydin yeni basladiysan, hatta aynisini yazsaydin karsina turkce aciklamasiyla cevabini alirdin... Trollemiyorsan bence her aklini geleni sormak gibi bi sikintin oldugunu dusunicem...

biliyorsun diye bu kadar gaddar olma dostum. bu kadar laf söyleyeceğine bi cevap versen ölmezdin. bilmemek gayet normal. ben wow a başladığımda dungeonun ne olduğunu bilmiyordum, sora sora öğrendim. biraz empati yani

nephalem valor içinde şu linke bakabilirsin dostum:http://forum.donanimhaber.com/m_59117051/tm.htm

• LVL58-59 legendary itemleri salvage yapın, brimstone olarak satın 85-95k arası gidiyor kesin. Bazı arkadaşların 30-40k'ya sattım diyince yazayım dedim
  • her gun legend dusuruyorum hep cop

bare 63 level legend da çıkarsalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanbozan

LVL58-59 legendary itemleri salvage yapın, brimstone olarak satın 85-95k arası gidiyor kesin. Bazı arkadaşların 30-40k'ya sattım diyince yazayım dedim

sadece 60+ legendry lerde oluyo o
  • Hell Act IV 'de düşmüştü bana. Çok şaşırmıştım.Çok ezik bir şeydi ama.
  • Tesadüf müdür bilmiyorum ama uzun süredir oynamadığım bir acte geçtiğimde hep legendary düştü bana. Act 1 farmlamaktan sıkıldım geçen gün, hell act 4'e girdim (en az 1 aydır girmiyordum) kestiğim ilk 2 yaratığın ikisinden de legendary düştü (Çöp tabi ki). İnferno act 2'de ağzımı burnumu kırıyorlar diye oynamıyordum. Uygun fiyatlı 2-3 itemle dps yükselttim "dur bi deneyeyim" diye girdim vault of the assassinsten 2 legendary düştü. Biri "Skorn" diye 2H axe, diğeri de "visage of giuya" isimli witch doctor için helm. Helmi öylesine AH'ye koydum, şu anda 1.2M olmuş bid. Ben çöp zannetmiştim ama gideri varmış sanırım.

Kısacası, "bir bölümü uzun süre oynamayınca legendary düşme olasılığı artıyor" diye sallama bir teori ortaya atıp hızla uzaklaşıyorum buradan.

• quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

quote:

Orijinalden alıntı: morgentern

arkadaşlar özellikle bir resim atacağım size kasanın olduğu yeri.. bu akşam karşıma gelecek yine.. çıkar veya çıkmaz orasını bilemem fakat ben bu kasanın büyüklüğünde o kadar map leri gezmeme rağmen üst üste yani.. görmedim kısmete yakaladım yolup duruyorum tavuğu işte :)

dostum act 2 nın kacuncı bolumunde onu sen soyle hele bulurum ben :D

Sanırım Resplendent chest'i kastediyor. Bir çok dungeonda bulunuyor aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okhay

Kısacası, "bir bölümü uzun süre oynamayınca legendary düşme olasılığı artıyor" diye sallama bir teori ortaya atıp hızla uzaklaşıyorum buradan.

katılıyorum +1

oyuna belli süre ara verenlerede aynı şey oluyor. benim amcam oynuyor. haftada 1 kere oda hafta sonları girer. ben bir dünya yer gezip hatta sıfırdan act1 baştan başa farmladığımda en iyimser tahmin 63 lwl item olarak 1 adet çoğu zaman hiç düşmezken onda hem legandry hemde 1-2 tane 63 rare düşürüyor.

mf vede Nephalem Valor un çok önemli olmadığı açık. bir kere her daim elite kesiyoruz, zaten devamlı nephalem valor var ancak bir an geliyorkiiii üfff dioruz 4 sarı attı beş mavi attı... ahanda 1 tane 63 rare amanın iyi çıkacak bu falan filan. yürü ya kulum dercesine bıktırana kadar item düşüyor. el mecbur yorulup yatıyorsun, sabah yine aynı düzenek mf aynı ee elitede kestik valorda geldi nedie zar zor kesilen elitelerden yada skeleton veya butcherden ne die az sayıda item düşüyor? ve ne die 63 lwl kıymetli rare item düşmüyor?

tamam oyun bir wow değil okadar çok şey istemezük. amma yinede şu loot sistemi çok zayıf ne düştüğünü bile anlamıyorsun, legandry düştüğünde nasıl karakterin çok öldürdüğünde şöle bir nara atıyor sana zevk veriyorsa böle item düştündede seni örneğin achi yapmış gibi uyarması daha güzel olurdu, düşen itemi bazen ess geçip gidiyoz geri dolaşırken bi bakıyorsun geçende başıma geldi legandry başlık

herkese bol şans

• quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

quote:

Orijinalden alıntı: okhay

katılıyorum +1

oyuna belli süre ara verenlerede aynı şey oluyor. benim amcam oynuyor. haftada 1 kere oda hafta sonları girer. ben bir dünya yer gezip hatta sıfırdan act1 baştan başa farmladığımda en iyimser tahmin 63 lwl item olarak 1 adet çoğu zaman hiç düşmezken onda hem legandry hemde 1-2 tane 63 rare düşürüyor.

mf vede Nephalem Valor un çok önemli olmadığı açık. bir kere her daim elite kesiyoruz, zaten devamlı nephalem valor var ancak bir an geliyorkiiii üfff dioruz 4 sarı attı beş mavi attı... ahanda 1 tane 63 rare amanın iyi çıkacak bu falan filan. yürü ya kulum dercesine bıktırana kadar item düşüyor. el mecbur yorulup yatıyorsun, sabah yine aynı düzenek mf aynı ee elitede kestik valorda geldi nedie zar zor kesilen elitelerden yada skeleton veya butcherden ne die az sayıda item düşüyor? ve ne die 63 lwl kıymetli rare item düşmüyor?

tamam oyun bir wow değil okadar çok şey istemezük. amma yinede şu loot sistemi çok zayıf ne düştüğünü bile anlamıyorsun, legandry düştüğünde nasıl karakterin çok öldürdüğünde şöle bir nara atıyor sana zevk veriyorsa böle item düştündede seni örneğin achi yapmış gibi uyarması daha güzel olurdu, düşen itemi bazen ess geçip gidiyoz geri dolaşırken bi bakıyorsun geçende başıma geldi legandry başlık

herkese bol şans

Aynisi bendede oluyor... Dusurdugum 6 legendery item oyuna 2 gun girmeyince, oyunu actiktan cok kisa bir sure icerisinde dustu..(2 gunde 1 tane ) hepsi inferno da dustu.her aksam oynarim hic dusmuyor.. (bendeki magic find 40 ve 70 arasi dustu hepsi (toplam 4 kisi oynarken digerlerinin magic find bilmiyorum ),resimler bir onceki yazimda vardir )
    Her aksam oynarim hic birsey yok nedense biraz ara verince dusuyor...sans isi birazta ama arkadas oyuna belli süre ara verenlerede aynı şey oluyor yazinca bende yorumumu eklemek istedim ...her yerden dustu goblinden ,normal mob vs..bir tek boss tan dusmemisti. oyuna 2 gun girmemistim. Bugun act 1 boss tan dustu ...bu sefer tek oynarken ...toplam 200 saatten fazla oynamisligim vardir...

Bende oyunun iki versiyonu da var.Collector edition u enistem icin almistim.isleri yogun oldugundan hic oynayamadi. collector editionda wings olayi var.collector ile standar edition arasinda item dusurme farki varmi bilemem ama (collector editionla cok az oynadim )
    17 saatte 37 levelde bunu dusurdum..ama yinede tamamem sans isi ...Dusenlerin bir cogu millet kesiyor, ben hic dokunmadim bile :)

Legendary Item Düşürme Hakkında

• Banada genelde mağaralardan düşüyor.
  • beyler konuyla alakasız ama magic item salvage ederken hiç fiery brimstone çıkan oldu mu? az önce ilk defa başıma geldi şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

beyler konuyla alakasız ama magic item salvage ederken hiç fiery brimstone çıkan oldu mu? az önce ilk defa başıma geldi şaşırdım

Artık çıkmıyordu benim bildiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

beyler konuyla alakasız ama magic item salvage ederken hiç fiery brimstone çıkan oldu mu? az önce ilk defa başıma geldi şaşırdım

%1 olasilikla cikiyor hep zaten...
  • Magic mi Rare item mi ?
  • mesajı bir daha okursan magic mi rare mi oldugunu görebilirsin.

benim başıma ilkdefa geldi, ki bugune kadar binlerce magic salvage yaptım, kendi gloves craft malzememi cıkartmak için. şaşırdım demekki oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 30 Temmuz 2012; 0:55:56 >
  • Yav he he
  • Bide su var arkadaslar genelde yeni bi karkter kasarken 10 lvl e gelmeden hep bi tane legendary dusuyo, bence bu kesin blizzard oyuna isinmanizi istiyo bence. Dusmuyo diyosanizda dusmustur fakat siz onu crude itemlardan sanmisinizdir cunku o gri o koyu turuncu zeminle birlesince bazen ayni oluyor, 2 kere oldu bana ilk anda gormedim sonra tesaduf ayni yerden gecerken gordum daha kimbilir gormediklerimizde vardir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

Ya seviye meviye hikaye "naphalem valor hariç" girin tüm itemlere bakın lvl7 legendy item var o ne zaman düşecek madem?
    tamamen şans bu yaa ayrıca MFnin de bi boka yaradığına inanmıyorum zira arkadaşla beraber oynuyoruz sürekli, helldeyiz ona benim 2katım rare item düştü ama benim MFm daha yüksek

mf gruba eşit dağıtılır
  • Bugün act 1'de legendary düştü. 2 gündür girmiyordum. Yine çöp tabi ki ama bu kadarı da rastlantı olamaz sanırım.
  • Konu hakkında direkt sabit fikirli kara cahil moduna girmiş bulunuyorum :)

düşürdüğüm legendary'ler bildiğiniz sikko moblardan çıktı :D act1 den bi bok gelmez demeye başlamıştım, durduk yere mobun biri blackthorn set item verdi. öyle imba bişey değildi ama sonuçta geldi.

mf candır canandır diyen çok arkadaş var, eminim ekmeğini yemişlerdir ama mf dediğimiz olay bildiğin ömür törpüsü, bunca çöp dropu kaldırsalar oyunda binde bir item drop alırız herhalde.

yine de heyecanımıza değer diye düşünüyorum yaw. yük hayvanı gibi vendora eşya taşımaktan kurtulurduk en azından.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.