bıktım bu saçmalıktan. bütün legendary itemlar staff ya da bow. paladinim var warglaive yanına bow takamıyorum. warglaive of azzinoth da çok saçma aslında. kabzanın hem üstünde hem altında bıçak var savaşırken kendini kesersin. star wars da da vardı sit lordunun elinde sanki elma şekeri de sallıyolar öyle.
Çok değil 1 paket önce Axe vardı alabileceğin..WoTLK zamanında alabildin mi? Gerçi şuan bile almak için bir yerini yırtman,bir kaç hafta 25 man ICC HC farmlaman gerekiyor. Keza klasik zamanı da Thunderfurry ve Sulfuron Hammer var legendary olarak.Onlardan ne haber? Gerçi attığın postta seviyeni belli etmişte neyse.
quote:
Orijinalden alıntı: Z.K
Çok değil 1 paket önce Axe vardı alabileceğin..WoTLK zamanında alabildin mi? Gerçi şuan bile almak için bir yerini yırtman,bir kaç hafta 25 man ICC HC farmlaman gerekiyor. Keza klasik zamanı da Thunderfurry ve Sulfuron Hammer var legendary olarak.Onlardan ne haber? Gerçi attığın postta seviyeni belli etmişte neyse.
TAMAM.
ticket aç düzeltirler.
Shadowmourne'ı al yanınada bide Thunderfury güzel olur bence
hadi arkadaşların yazdığı da olmadı ulduar'dan valanyr al.
quote:
Orijinalden alıntı: ToughGui
Bulwark of Azinnoth + Thunderfury
quote:
Orijinalden alıntı: sonicstylE
quote:
Bulwark of Azinnoth + Thunderfury
buyrun benim
felreaver diye bi mob var hellfire da gm itemi düşürüyor arada bi şansını dene istersen
quote:
Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu
felreaver diye bi mob var hellfire da gm itemi düşürüyor arada bi şansını dene istersen
Nerde onun ss ı?
quote:
Alakasız olacak ama DH üyeliği olmayan bir arkadaş sizin Guild Master'a ve Legendary Staff'lı magelerinize tebriklerini iletmemi istedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme