Şimdi Ara

Legendary Rehberi (Crafting/Disenchanting) [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
5
Favori
15.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ragnarosla sylvanas arasında kaldım ne yapsam acaba
  • asiladam123 kullanıcısına yanıt
    Sneeds gibi ragnarosun alternatifi olabilen bir kartınız varsa kesinlikle sylvanas. Olmasa da sylvanas daha iyi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiladam123

Ragnarosla sylvanas arasında kaldım ne yapsam acaba

Ben de o durumdaydım rag yaptım ama slyvanas bence
  • asiladam123 kullanıcısına yanıt
    Bence de doğru kullanıldığında sylvannas çok efektif bir kart. Şu an boom ile ikisi biraz öndeler diğer legendarylere göre.

• Nat pagle dustu tier 5te görünce moralim bozuldu. 900 toz var dr.boom yapmayi dusunuyorum. Karar veremedim insana zorla leg dusunce toz yapasi gelmiyor acikcasi :(

• qLhF Q kullanıcısına yanıt
    Nat pagle malesef nerften sonra kullanilmaz hale geldi. Bir daha da degisecegini hic sanmam. Dr boom yapabiliyorsaniz dustlayin gitsin. Loot hoarder bile daha iyidir nat pagle dan

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

Nat pagle malesef nerften sonra kullanilmaz hale geldi. Bir daha da degisecegini hic sanmam. Dr boom yapabiliyorsaniz dustlayin gitsin. Loot hoarder bile daha iyidir nat pagle dan

955 toz var hocam. Ekstradan priest hic oynamiyorum. Golden shadowform,golden mass dispel, golden holy fire var. Ve normal kartlardan golden ligtwarden var. Dr.boom icin toz tamamlamak problem degilde, acikcasi ne kirsam bilemiyorum. Nat pagle hic ise yaramaz dediniz coktum burda :d Psikolojim bozuldu :D Bu dedigim kartlarida bane of doom falan yapmak icin aslinda dr.boom ile birlikte kirmayi dusunuyorum. Sizin fikriniz nedir ? Warlock destesi tamamlayabilir.De.boom ile birlikte 3~4 tane eksigim var sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

955 toz var hocam. Ekstradan priest hic oynamiyorum. Golden shadowform,golden mass dispel, golden holy fire var. Ve normal kartlardan golden ligtwarden var. Dr.boom icin toz tamamlamak problem degilde, acikcasi ne kirsam bilemiyorum. Nat pagle hic ise yaramaz dediniz coktum burda :d Psikolojim bozuldu :D Bu dedigim kartlarida bane of doom falan yapmak icin aslinda dr.boom ile birlikte kirmayi dusunuyorum. Sizin fikriniz nedir ? Warlock destesi tamamlayabilir.De.boom ile birlikte 3~4 tane eksigim var sadece.

saydığınız kartlar priest'te iş yapıyor bence gold olsalar bile dustlamayın(BENCE)
    nat pagle çok gereksiz dustlayın gitsin. biraz daha dust bulup dr.boom yaparsınız.

• qLhF Q kullanıcısına yanıt
    Bence butun golden epicler dustlanabilir cunku normal bir legendery kadar toz veriyor. Ancak oynayacaginiz classin epiclerini dustlamayin. Bane of doomdan once yapilacak kartlar var eger sizde mevcutsa 1 tane bane of doom yapabilirsiniz. 1 tanesi her turlu demon destesine gider bence

• Yapmak istediğim warlock destesi icin. Dr.boom 2x dire wolf alpha, 1 Imp-iosion ve 1 adet bane of doom eksik. Onun disinda hepsi var. Nat pagle buyuk ihtimal toz yaparim.Bur ise yarayacak gibi durmuyor. Bu kartlar disinda sizin oncelik verdiginiz kartlar nelerdir ? Aslinda cogu kartim var. Eksik olan sayisi azaliyor. Golden priest kartlari konusundada kararsizim. Warlock hic oynamazdim butun kartlar ona cikardi. Simdide priest hic oynamiyorum ona cikiyor :D Ayrica naxx ve brm acik.

• quote:

Yapmak istediğim warlock destesi icin. Dr.boom 2x dire wolf alpha, 1 Imp-iosion ve 1 adet bane of doom eksik. Onun disinda hepsi var. Nat pagle buyuk ihtimal toz yaparim.Bur ise yarayacak gibi durmuyor. Bu kartlar disinda sizin oncelik verdiginiz kartlar nelerdir ? Aslinda cogu kartim var. Eksik olan sayisi azaliyor. Golden priest kartlari konusundada kararsizim. Warlock hic oynamazdim butun kartlar ona cikardi. Simdide priest hic oynamiyorum ona cikiyor :D Ayrica naxx ve brm acik.

Önceliği dr.booma vermelisin sonrasında dire wolf ve imp losion craft costu düşük kartlar onları yapıp sonra bane of doom yapabilirsin bence, önceliğin dr. boomda olması şu metada freeze mage harici neredeyse tüm destelerde yerini alması.
  • quote:

Yapmak istediğim warlock destesi icin. Dr.boom 2x dire wolf alpha, 1 Imp-iosion ve 1 adet bane of doom eksik. Onun disinda hepsi var. Nat pagle buyuk ihtimal toz yaparim.Bur ise yarayacak gibi durmuyor. Bu kartlar disinda sizin oncelik verdiginiz kartlar nelerdir ? Aslinda cogu kartim var. Eksik olan sayisi azaliyor. Golden priest kartlari konusundada kararsizim. Warlock hic oynamazdim butun kartlar ona cikardi. Simdide priest hic oynamiyorum ona cikiyor :D Ayrica naxx ve brm acik.

dr.boom neredeyse her deste için mühim bir kart o yüzden dr. boom'a öncelik verilmeli. implosion ve dire wolf zaten ucuz kartlar, yukarıdaki arkadaş açklamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlespyro

murlock warlock için jenkis craftlamalımıyım olmasafa olurmu? :/

reckless rocketeer koyabilirsin leeroy yerine
  • Ben sizin yerinizde olsam gold kartlarımı bozmazdım.
  • Druid için en iyi leg hangisidir ? Mid range druid oynuyorum genelde. Ragnaros, Dr. Boom, Ysera aklımda olanlar. Dr Boom hemen hemen her destede var. Ragnaros ise biraz riskli gibi geliyor. Cenarius un da manasının hakkını verdiğini düşünmüyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    dr. boom

• Craftladım Dr. Boom'u. İnş hayırlı olur . Sırada Sly var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Craftladım Dr. Boom'u. İnş hayırlı olur . Sırada Sly var.

pişman olmazsınız,neredeyse bütün decklere koyabileceğiniz decki rahatlatan bir kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Craftladım Dr. Boom'u. İnş hayırlı olur . Sırada Sly var.

pişman olmazsınız,neredeyse bütün decklere koyabileceğiniz decki rahatlatan bir kart.

Çok doğru bir seçim olmuş güle güle kullanın
  • 1600 Dust oldu.Malygos mu Trade Prince Gallywix mi? Hangisi Rogue destelerinde daha çok iş yapar? Ayrıca bilgili arkadaşlar beni Gallywix'in iş yaptığı desteler hakkında bilgilendirebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKnatas -- 3 Temmuz 2015; 18:51:59 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.