Şimdi Ara

Legendary Rehberi (Crafting/Disenchanting) [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
5
Favori
15.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HKnatas

1600 Dust oldu.Malygos mu Trade Prince Gallywix mi? Hangisi Rogue destelerinde daha çok iş yapar? Ayrıca bilgili arkadaşlar beni Gallywix'in iş yaptığı desteler hakkında bilgilendirebilir mi?

İkisi de kullanılmıyor ama malygosun için özel yapılmış bazı desteler var. Gallywixi de ben şahsen çok seviyorum ama rogue için fazla uygun değil gibi warriorda falan olsa o kart daha manyak olurdu.

Miracle rogue için vancleef yapabilirsiniz.
  • The Beast her türlü tozlanır dimi.
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Vancleef , Bloodmage Thalnos , Dr.Boom , Loatheb , Emperor Thaurissan , Maexxna bunlar zaten elimde mevcut olan legendary kartlar.Galiba Malygos yapacağım Thaurissan ve Malygos ile iyi bir deck yapılabilir gibi.Fakat şuan araştırdım Gallwix'in kullanıldığı bi Control Rogue destesine rastladım fakat o deste de Ragnarosta mevcut.Ragnaros Rogue destelerinde iş yapabilir mi peki? Gerçi her classta işe yarayabileceğini biliyorum fakat craftladığım bir kartında deste dışı kalmasını istemiyorum.Bazı Rogue decklerimde Vancleef bile deste dışı kalabiliyor.
  • quote:

Vancleef , Bloodmage Thalnos , Dr.Boom , Loatheb , Emperor Thaurissan , Maexxna bunlar zaten elimde mevcut olan legendary kartlar.Galiba Malygos yapacağım Thaurissan ve Malygos ile iyi bir deck yapılabilir gibi.Fakat şuan araştırdım Gallwix'in kullanıldığı bi Control Rogue destesine rastladım fakat o deste de Ragnarosta mevcut.Ragnaros Rogue destelerinde iş yapabilir mi peki? Gerçi her classta işe yarayabileceğini biliyorum fakat craftladığım bir kartında deste dışı kalmasını istemiyorum.Bazı Rogue decklerimde Vancleef bile deste dışı kalabiliyor.

oil rogue dışında viable rogue destesi olduğunu düşünmüyorum şuan. vancleef,thalnos,loatheb fazlasıyla yeterli rogue için. malygos warlockta kullanılıyor şuan. onun dışında bir destede yok metada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet ragnaros yoksa öncelikle onu öneriririm bir çok rogue destesinde iyi olabilir. Diğer destelerde de çok işe yarar ayrıca slyvanas da yapabilirsin.
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Malygos yapıcam galiba Ragnaros bir dahakine artık çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemgec

Selamlar.. Harrison, Vol'jin ve Tirion arasındayım bu aralar.. Aslında Priest'e yakınım Paladine göre ama Tirion da sağlam kart şimdi.. Öte yandan Harrison da aradan çıkarsam faydasını görürüm gibi geliyor..
    Ne dersiniz?

Hafta sonu Brawl'dan gelen desteden Al'Akir çıktı, pek mutlu oldum. Açıkçası ona dust ayıramayacaktım.
    Yalnız önceki sorum geçerli..

• Bende vol jin var hiç priets oynamiyorum bozsammi ?

• Voljin priest kartları içinde iyibir kart eğer ileride priest oynamayacağım diyorsanız bozun ama yeni gelecek expansion ile meta değişecek kart bozmadan yada craflamadan bu aralar beklemenizi öneririm belki bozacağınız kart iyi iş yapan bir kart halinde dönebilir ama yinede karar sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.İmmortal

Bende vol jin var hiç priets oynamiyorum bozsammi ?

Vol'jin gayet etkili bir legendary.. Bence ezmeyin, yazık edersiniz..

• Golden Edwin çıktı brawl packinden sizce duslayıp Mal Ganis yapsam mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mares626

Golden Edwin çıktı brawl packinden sizce duslayıp Mal Ganis yapsam mı

Hangi legendary'ler var elinde?
  • RichardRose kullanıcısına yanıt
    antonidias,tirion,al akir,slyvanas,DR.BOOM,rag naxın tamamı ve blackrockdan 2 wing açık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mares626

antonidias,tirion,al akir,slyvanas,DR.BOOM,rag naxın tamamı ve blackrockdan 2 wing açık

Neutrallardan önemli olanlara neredeyse sahipsin. Bazı tech kartlar yok harrison ve black knight gibi. Ama Black Knight şu sıralar metada pek yer almamakta. Harrison yine craftlanabilir. Yine aynı şekilde Alextrasza'yı da craftlayabilirsin. Freeze mage ve control warrior'da yer almakta. Class based olarak istiyorsan, Grommash, Jaraxxus, priest oynamayı seviyorsan Vol'jin'i craftlayabilirsin. Mal'Ganis zoo ve demonlocklarda çok revaçta.Bunların arasından en çok kullanacak olduğun, oynamayı sevdiğin kartı craftlayabilirsin. Edwin'e gelince, miracle rogue'a nerf atıldıktan sonra kart neredeyse kullanılmamaya başlandı. Ayrıca artık desteler çok fazla removal kullanmaya başladılar bu yüzden çok bir tehdit oluşturmuyor. Oil rogue destelerinde de yer aldığını artık pek görmedim.

Sözün özü: Harrison, Black Knight, Alextrasza
    Class based: Jaraxxus, Grommash, Vol'jin, Mal'Ganis

Seçim senin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardRose -- 9 Temmuz 2015; 2:37:49 >

• neptulon çıktı dustlamayı düşnüyorum

• Bana da çıkmıştı ben de dustlamıştım , iyi bir seçim olur.
  • Neptulon yapmayı düşünüyordum bende bir ara ama kararsız kaldım şu an için askıda ama sormadan edemedim çok işe yaramayan bir kart mı acaba Shaman destesinde iş yapmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scropion

Neptulon yapmayı düşünüyordum bende bir ara ama kararsız kaldım şu an için askıda ama sormadan edemedim çok işe yaramayan bir kart mı acaba Shaman destesinde iş yapmaz mı?

Murloc Shamanda vs iş yapıyor ancak Neutral Leg'leriniz henüz yoksa onlara yönelmeniz daha iyi seçim olur.Arkadaşın dediği gibi Shaman şuanki metada oldukça zayıf.Twitch'dede pek görmüyoruz.Wr,Mage ve Warlock şu sıra öne çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik bekleyeyim o zaman yakın bir zaman da kart craftlamayı düşünmüyorum ama craflamadan önce mutlaka sizin yorumlarınızı alacam
  • Merhaba arkadaşlar. Bu aralar Demon lock destesi dizmeye çalışıyorum. Uğraştığım destenin costu yüksek ve yavaş yavaş tamamlıyorum. Şimdi sormak istediğim ilk acaba Mal Ganis mi craftlasam yoksa Sylvanas mı? Sylvanas'ı çoğu destede kullanırım diye düşünüyorum ama Mal ganis'te warlockun vazgeçilmez kartı. Karar veremedim. Yapmaya çalıştığım demon locku'u da atayım şuraya. 1 epic, 3 legendary eksiğim kaldı. (Big Game Hunter, Mal ganis, Jaraxxus, Slyvanas)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 10 Temmuz 2015; 6:42:36 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.