Şimdi Ara

Legendary Rehberi (Crafting/Disenchanting) [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
5
Favori
15.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de aynı soruyu Druid için soracaktım. Bir-iki sezon önce Ragnaros kullanılıyordu daha çok şimdi ise Syl kullanmaya başlamışlar. Bende kararsız kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Sylvanas Ragnaros kadar etkili bence.Ragnaros board controlü yoksa YOLO.Ama Sylvanas tam kontrol kartı.Priest için harika bir kart zaten.Free 5/5+mind control gibi ayrıca 2 turn önceden atabiliyorsun Sylvanası.Ben önce Ragnaros yaptım ama pişmanım.
  • Abi ben indirmeye calisiom 905 hatasi veriyor.

• Scropion kullanıcısına yanıt
    Gayet hoş deste. Meta dışına çıkıp orjinal deste yapmayı hep desteklerim.
    Bugün Mal ganis craftladım. Bir süre sonra da Slyvanas'ı craftlarım artık.

• Arkadaşlar geçenlerde aşağıda gördüğünüz üzere Golden Malorne çıkartmıştım:

quote:

Orijinalden alıntı: Butt3rs

Benimde tam 3 dakika önce başıma böyle bir olay geldi galiba kötü geçen bir arena sonrası açılan packin iyi sonuçlar doğurma şansı daha fazla oluyor, işte 2-3 lük arena sonrası açtığım pack:  Legendary Rehberi (Crafting/Disenchanting) [ANA KONU]
    Golden Malorne çıktı. Paylaşmak istedim mutluluğumu

Ancak Dr.Boom Eksiğimden dolayı Malorne'u tozlayıp Dr.Boom craftladım ama 2 dakika önce çok üzücü bişey oldu Legendary düştü, ben sevinç içinde ekrana bakarken ne göreyim yine Dr.Boom! 2 tane oldular şimdi ne yapacağım ben bu Boomları bekleyeyim mi sizce toz yapmak için? Ne olur ne biter oyun konusunda biraz tecrübesizim 400 dust hiç bir işime yaramaz ki benim. İleride nerf gelirse 1600 verir diye bekletebilirim diye düşündüm bi tek bu aklıma geldi benim, bi fikir verebilir misiniz

• quote:

Arkadaşlar geçenlerde aşağıda gördüğünüz üzere Golden Malorne çıkartmıştım:

quote:

Benimde tam 3 dakika önce başıma böyle bir olay geldi galiba kötü geçen bir arena sonrası açılan packin iyi sonuçlar doğurma şansı daha fazla oluyor, işte 2-3 lük arena sonrası açtığım pack:  Legendary Rehberi (Crafting/Disenchanting) [ANA KONU]
    Golden Malorne çıktı. Paylaşmak istedim mutluluğumu

Ancak Dr.Boom Eksiğimden dolayı Malorne'u tozlayıp Dr.Boom craftladım ama 2 dakika önce çok üzücü bişey oldu Legendary düştü, ben sevinç içinde ekrana bakarken ne göreyim yine Dr.Boom! 2 tane oldular şimdi ne yapacağım ben bu Boomları bekleyeyim mi sizce toz yapmak için? Ne olur ne biter oyun konusunda biraz tecrübesizim 400 dust hiç bir işime yaramaz ki benim. İleride nerf gelirse 1600 verir diye bekletebilirim diye düşündüm bi tek bu aklıma geldi benim, bi fikir verebilir misiniz

Dr. Boom' a NERF gelmesi için bir neden yok, herkes tarafından sevilen, oynanan bir kart, gelirmi gelmezmi kimse bilemez, ister bekle ister sat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 18 Temmuz 2015; 13:57:09 >

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde forumda birisi bahsetmişti, her deck için uygun bir legendary alma konusunda sıkıntı yaşayan ve Boom'a nerf gelmesinden korkan bir arkadaşa ''Ragnaros yerine Boom al hem çoğu deckte işini görür hemde söylediğin gibi ileride nerf gelme olasılığı yüksek legendarylerden bir tanesi, çok revaçta ve blizzardın bişeyler yapabilmesi beklenebilir bir legendary, birşey olursa dustlar Ragnaros alırsın'' demişti o yüzden sordum, 22'sine kadar bekleyeceğim sanırım, yabancı forumlarda bir 22 Temmuzdur gidiyor, bi şansımı deneyeyim teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butt3rs -- 18 Temmuz 2015; 14:26:40 >
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün Deathwing çıktı. Malygos için dust biriktiriyordum ve 1400dustum var. Malylock için tek Malygos eksik.
    Sizce DW!yi disenchantlayıp, Malygos craftlasam mı yoksa biraz daha bekleyip DW'yi elimde mi tutsam bilemedim. Sizce DW saklanmaya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Merhaba arkadaşlar. Bugün Deathwing çıktı. Malygos için dust biriktiriyordum ve 1400dustum var. Malylock için tek Malygos eksik.
    Sizce DW!yi disenchantlayıp, Malygos craftlasam mı yoksa biraz daha bekleyip DW'yi elimde mi tutsam bilemedim. Sizce DW saklanmaya değer mi?

Bence degmez. Evet hepimiz cok seviyoruz, o bir deathwing gelmis gecmis en baba ejderha ama malesef bu oyunda efekti cok zayif ve buyuk ihtimal de boyle kalacak. Hele ki deste icin tek eksiginiz malygos ise dustlayin gitsin

• quote:

Merhaba arkadaşlar. Bugün Deathwing çıktı. Malygos için dust biriktiriyordum ve 1400dustum var. Malylock için tek Malygos eksik.

Ben saklayın derim şu an bile bazı control warrior destelerinde kullanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

Ben saklayın derim şu an bile bazı control warrior destelerinde kullanılıyor

Ben de saklamanızı öneririm. Deathwing aynen arkadaşın dediği gibi CW destelerinde metaya göre destelere girebilen bir kart.

• KKochaKK kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
    Bence elinizde kalsın 200 dust biriktirirsiniz nasılsa Deathwing güzel bir kart late game'lerde çok işe yarıyor rakip bütün gücüyle board kontrolünü ele almışken deathwing oynayınca concede eden bile çok oluyor
  • Pekala DW kalsın şimdilik.

• Ben minyon ağırlıklı warrior deste yaptım karşıma spell ağırlıklı priest yada mage geldiği zaman oyun başında gayet kolay kitliyorum bence lorewalker cho sanıldığı kadar kötü bir legend değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne demiş atalarımız epic alma dr.boom al
  • malygos candır
  • Beyler rag craftladım. Ne diyorsunuz

Edit beyler troggzoru priest ile oynuyorum su an. Cok iyi oluyor. Huntard sikinti bir tek. Karsida freeze mage varsa agliyor. Arti 2 can verince fireball rangeinden de cikiyor. Meta yavaslarsa girer mi sizce metayav?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 1 Ağustos 2015; 22:18:41 >
  • Arkadaşlar biraz dustum oldu da Harrison Jones mu yapsam diyorum. Control destelerinde hep var gibi.
    Bu aralar pek Harrison Jones kullanana denk gelmedim eski den daha çok kullanılıyordu ama yine de craflayabilirsiniz ilk düşürdüğüm legendary karttı o yüzden bende yeri ayrı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.