Şimdi Ara

Legendary Rehberi (Crafting/Disenchanting) [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
5
Favori
15.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cenarius craftlamanı hiç tavsiye etmem. Manasını hak eden bir kart değil. Combo druidin finishi bellidir; Force of nature ve savage roar. Cenarius gereksiz kalır.
    Freeze mage oynaması nasıl bilmem ama izlemesi çok sıkıcı
    Legendleri dustla gitsin. Craft için acele etme hele şu tgt kartlarının açıklanması bir tamamlansın.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpe Vita -- 6 Ağustos 2015; 23:04:57 >
  • Kıyamıyorum ya 4 tane craftlayınca anca 1 legendary etmesi kötü bişi :D Illidan reyize çok ayıp olur D:
  • selamlar ben de bir aydır falan oynuyorum.

elimde cenarius, millhouse manastorm ve king mukla var. ayrıca 15 tane falan epic card mevcut. sizce dustlayıp dr. boom falan gibi birşey mi yapmalıyım yoksa bu şekilde devam mı edeyim, oyunda bir yerden sonra sıkmaya başladı, ilk başladığım zamanki heycan yok nası geri gelir :)

genelde oynadığım hunter destesi de bu şekilde, önerileriniz nelerdir:

Legendary Rehberi (Crafting/Disenchanting) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 7 Ağustos 2015; 23:25:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 34

selamlar ben de bir aydır falan oynuyorum.

elimde cenarius, millhouse manastorm ve king mukla var. ayrıca 15 tane falan epic card mevcut. sizce dustlayıp dr. boom falan gibi birşey mi yapmalıyım yoksa bu şekilde devam mı edeyim, oyunda bir yerden sonra sıkmaya başladı, ilk başladığım zamanki heycan yok nası geri gelir :)

genelde oynadığım hunter destesi de bu şekilde, önerileriniz nelerdir:

Legendary Rehberi (Crafting/Disenchanting) [ANA KONU]

Millhouse u direk dustla bence. Gerçi yeni expansion dan sonra oynanır mı bilmiyorum ama %1 gibi bi ihtimal o kartın metaya girecek olması. Riske atmam dersen sen bilirsin. Cenarius iyidir o kalsın. King Mukla da arada kullanılıyor hem de mill destelerinde baya güçlü ben olsam asla dustlamazdım ama gerçekten çok lazım olduğunda üzerinde çok iyi düşünerek dustlayabilirsin sanırım. Epicler hakkında yorum yapmam için hangileri olduğunu bilmem gerekir.

• LePortaBim kullanıcısına yanıt
    önerilerin için teşekkürler,

epic kartlarımdan destelerde kullanmadıklarım ve dustlamayı düşündüklerim:

force of nature
    pyroblast
    preparation
    far sight

bu kadar legendary ve epic card sadece bir dr boom'a falan değer mi diye düşünüyorum sadece.

ve hunter desteye de yorum yapabilirsen çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34

önerilerin için teşekkürler,

epic kartlarımdan destelerde kullanmadıklarım ve dustlamayı düşündüklerim:

force of nature
    pyroblast
    preparation
    far sight

bu kadar legendary ve epic card sadece bir dr boom'a falan değer mi diye düşünüyorum sadece.

ve hunter desteye de yorum yapabilirsen çok sevinirim.

Force of Nature Druid için çok önemli bir kart sakın dustlama. Preparation olmadan rogue oynanmıyor zaten o da aynı şekilde kalsın. Pyroblast da ara ara mage destelerinde bulunabiliyor hem de iyi bir bitirici bence. Far sight pek de önemli değil yeni metadan sonra nolur bilmem ama şuan 100 toz için verilebilir gibime geliyor.
    Deste içinse, Tracking Stonetusk boar timber wolf millhouse manastorm deadly shot ironfur grizzly multi shot bomb lobber ve faceless manipulator ı atabilirsin. Glaviezooka dan bir tane alıp secretlardan da koymayı unutma. Haunted creeper dan 2 tane al mad scientist varsa 2 tane kesinlikle al. Kill command den de 2. yi alman iyi olur gibi. Ama diğer kartlarını göremiyorum sonuçta. Bence internette hunter decklerini aratıp eksik kartların aynı mana ve benzer görevlere sahip kartlarından koyup oynamak daha iyi olur.

• Arkadaşlar tavernden altın Gruul çıktı tozlanır mı yoksa ne gibi destelerde kullanılır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcorleone

Arkadaşlar tavernden altın Gruul çıktı tozlanır mı yoksa ne gibi destelerde kullanılır ?

Dr. Boom craftlamak için kullanılabilir.
  • dcorleone D kullanıcısına yanıt
    Dustlayabilirsin rahatlıkla. İstediğin elinde olmayan bir leg craftlarsın. Boom, Sylvanas, Rag, Alex ya da class leglerinden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcorleone

Arkadaşlar tavernden altın Gruul çıktı tozlanır mı yoksa ne gibi destelerde kullanılır ?

Düşünme bile
  • Teşekkürler, dustlayacağım heralde ama 24ünü bekleyeyim belki varian rhonin craftlartım.
  • Trion ve Deathwing var elimde kullanmadığım. İkisini de dustlamayı düşünüyorum. Trion iyi kart ama Paladin kullanmıyorum, sonradan pişman olur muyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Trion ve Deathwing var elimde kullanmadığım. İkisini de dustlamayı düşünüyorum. Trion iyi kart ama Paladin kullanmıyorum, sonradan pişman olur muyum ?

Bence olursun. Deathwing muhtemelen hiçbir zaman metaya giremeyecek onu disenchantla gitsin.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Trion kalsın çok iyi bir kart zamanın da çok oyun kazandırmıştı bana ileride paladin oynamaya karar verirseniz yokluğunu bayağı bir hissedersiniz
  • dcorleone D kullanıcısına yanıt
    Bencede 24'ünü beklemekte fayda var Varian çok sağlam bir legendary olmuş
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Şu Gruul bir bana çıkmadı inatla, iş inada bindi bende craftlamıyorum bir gün çıkacak bana da
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    ben olsam bırakırdım, ben de hiç paladin oynamıyordum biraz aggro oynayayım dedim hoşuma gittim şimdi midrange oynamak istiyorum ama tek eksiğim tirion.
  • Çok da kötü bir kart değil bence Emperor ile beraber kullanabilirsiniz ileride finisher olarak ama craftlanacak ilk legendary de değil orası ayrı ama oyuna başladığımız da hepimizin başına böyle şeyler geldi kafanızı takmayın Bende ilk başladığımda legendary yapacağım diye bütün class kartlarını dustlamıştım toplayana kadar canım çıktı sonra
  • Gruulu çok seviyorum, ben de dustlamadım. :\
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Bir de bana çıksa arkadaşım 3 tane buldu aramızda arkadaşlarla Gruul adını koyduk ona
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.