Şimdi Ara

Legendary Rehberi (Crafting/Disenchanting) [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
5
Favori
15.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben denk geliyorum. Warlock control hariç tüm control destekerinde var. Bazı midrangeler bile ekliyor.
    Şöyle bakalım; 9 classtan 5in de weapon var. Bu 5 class için desteye girmeyi hak ediyor. Diğer 4 class içinse 5mana 5/4 fena statlar değil ama çekmek isteyeceğiniz kartta değil gibi. Bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KKochaKK kullanıcısına yanıt
    Aslında güzel kart eski control destem de kullanırdım bu aralar warrior oynamadığım için pek kullanmıyorum gerçi controll destelerinden çok agro destesi doldu her yer yeni açıklanacak olan kartlarla agrolara karşı işe yarar bir kaç kart çıkar diye ümit ediyorum. İyi kartları en son açıklarlar diye düşünüyorum
  • arkadaşlar ragnaros ve ysera kartlarım var face hunter hoşuma gitmeye başladı 1600 dust birikti ne önerirsiniz
  • face hunterda legendary karta gerek yok ki
  • Scropion kullanıcısına yanıt
    Evet aggro desteleri artmış. Bugün hiç görmediğim kadar aggro paladin gördüm. Control destelerini hemen bitiriyorlar. Control lerin win rate'leri de düşüyor bu yüzden. S17 aggro destelerin olucak gibi.
    Anti-aggro decklere bakıyorum o yüzden. Trump'ın bu aralar oynadığı anti-aggro priest iyi gibi. Deathlord iyi iş yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 4 Ağustos 2015; 23:39:02 >
  • 05.08.2015 Liste Guncellenmistir
    Yapilan Degisiklikler :

+++++
    Malygos Tier 4 ----> Tier 3
    Mal'Ganis Tier 3 ---->Tier 2
    Archmage Antonidas Tier 3---->Tier 2

-----
    The Black Knight Tier 2----> Tier 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyzard -- 5 Ağustos 2015; 0:22:05 >
  • Lyzard kullanıcısına yanıt
    oyun hakkında pek bilgim yok hocam kusura bakmayın king krush aldım çok mu saçma bişey yaptım acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMG They Killed Kenny

oyun hakkında pek bilgim yok hocam kusura bakmayın king krush aldım çok mu saçma bişey yaptım acaba

evet ileride pişman olma ihtimaliniz yüksek
    yani almak derken craftladıysanız yanlış yapmışsınız

• aynen craftladım neyse artık yapacak bişey yok acemiliğime verdim ileride daha mantıklı craftlar yaparım inşallah
  • bisey olmaz dostum ben de ilk basladigimda ysera cikmisti bu ne sacma kart diyip dustlamistim. 1 bucuk yil gecti aradan ve bir daha cikmadi, inat yaptim craftlamiyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMG They Killed Kenny

Face hunter ile genelde 9 manaya kadar oyun sürmüyor. Agresif bir deck olduğu için King Krush'ı atman gerektiği an zaten yüksek ihtimal kaybettin demektir. Manası çok fazla kartın, daha çok Grom gibi bir finisher. Ama late gamede Face Hunter ile boardu kontrol edemeyeceğinden King Krush'ı verimli kullanabileceğin bir yer yok. Onun yerine Leeroy Jenkins alsan çok daha iyi olurdu dostum. Olsun tecrübe olur daha nice legendarylerin olacak. Sana önerim midrange huntera yönelip orada kullanman Krush'ı. Midrange de daha verimli olacağını düşünüyorum. Ben de 2 aydır oynuyorum tabii, daha iyi bilen/açıklayan elbet vardır.

• Sizce Dr. boom dan sonra hangi legendary craftlanmalı? Ben arkadaşa slyvannas önerdim o da craftladı ama yanlış da yönlendirmiş olmyayayım ragnaros da iyi. Gerçi olan oldu ama. Oynadığı desteler genelde tempo mage combo druid ramp druid face hunter falan oluyor. Warrior Paladin Priest Warlock bunlarla da pek oynamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Sizce Dr. boom dan sonra hangi legendary craftlanmalı? Ben arkadaşa slyvannas önerdim o da craftladı ama yanlış da yönlendirmiş olmyayayım ragnaros da iyi. Gerçi olan oldu ama. Oynadığı desteler genelde tempo mage combo druid ramp druid face hunter falan oluyor. Warrior Paladin Priest Warlock bunlarla da pek oynamıyor.

oynanılan decklere bağlı. oil rogue ise thalnos, face hunter ise leeroy (ben kullanıyorum, bence gerekli ama tartışılır tabi) , freeze mage için antonidas/alex/thalnos , zoo için malganis , handlock için jaraxxus vb. böyle uzar gider. genel olarak "şunu craftla" demek çok sağlıklı değil (dr. boom hariç)

• quote:

Orijinalden alıntı: Edwin van der Sar

quote:

Sizce Dr. boom dan sonra hangi legendary craftlanmalı? Ben arkadaşa slyvannas önerdim o da craftladı ama yanlış da yönlendirmiş olmyayayım ragnaros da iyi. Gerçi olan oldu ama. Oynadığı desteler genelde tempo mage combo druid ramp druid face hunter falan oluyor. Warrior Paladin Priest Warlock bunlarla da pek oynamıyor.

oynanılan decklere bağlı. oil rogue ise thalnos, face hunter ise leeroy (ben kullanıyorum, bence gerekli ama tartışılır tabi) , freeze mage için antonidas/alex/thalnos , zoo için malganis , handlock için jaraxxus vb. böyle uzar gider. genel olarak "şunu craftla" demek çok sağlıklı değil (dr. boom hariç)

Doğru diyorsun da o dediğin decklerden sadece face hunter ı kullanıyor ki onun için de leeroy craftlamaz çünkü sadece face hunter da oynanmaz sonuçta. İleriye dönük genel olarak hangisi iyidir diye sormuştum. Ragnaros ya da Slyvannas diye sormuştu bana zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Edwin van der Sar

quote:

Doğru diyorsun da o dediğin decklerden sadece face hunter ı kullanıyor ki onun için de leeroy craftlamaz çünkü sadece face hunter da oynanmaz sonuçta. İleriye dönük genel olarak hangisi iyidir diye sormuştum. Ragnaros ya da Slyvannas diye sormuştu bana zaten.

arkadaşın için değil de genel konuştum ben. sylvanas pişman olunacak bir tercih değil

• Aklımda meta dışı bi Midrange Rogue decki var bunun için Leeroy craftlamam gerekiyor sizin düşünceleriniz neler? ben Leeroy'un iş yapabileceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKnatas -- 5 Ağustos 2015; 17:38:17 >
  • teşekkürler arkadaşlar şans ya demin bi pack açtım king krush çıktı :(
  • Arkadaşlar elimde King Krush, Illidan, Onyxia, Mekgineer Thermaplug gibi kanser legendary'ler var disenchant etme konusunda kararsızım ne diyorsunuz?

Ayrıca 2400 dust var elimde. İki seçeneğim var. Birincisi BloodMage Thalnos + 1 Ice block yaparak Freeze Mage'i tamamlayabilir ve oil rogue/shaman destelerimdeki tek eksikliği kapatabilirim. İkinci tercihim ise Cenarius + 2 Ancient of Lore yapıp Ramp druid / Combo Druid destemi tamamlayabilirim. Hangisini önerirsiniz karasız kaldım. Freeze Mage bu metada iş yapabiliyor mu

Ya da TGT'den sonraya sakla dustları mı dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardRose -- 6 Ağustos 2015; 21:30:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardRose

Arkadaşlar elimde King Krush, Illidan, Onyxia, Mekgineer Thermaplug gibi kanser legendary'ler var disenchant etme konusunda kararsızım ne diyorsunuz?

Ayrıca 2400 dust var elimde. İki seçeneğim var. Birincisi BloodMage Thalnos + 1 Ice block yaparak Freeze Mage'i tamamlayabilir ve oil rogue/shaman destelerimdeki tek eksikliği kapatabilirim. İkinci tercihim ise Cenarius + 2 Ancient of Lore yapıp Ramp druid / Combo Druid destemi tamamlayabilirim. Hangisini önerirsiniz karasız kaldım. Freeze Mage bu metada iş yapabiliyor mu

Ya da TGT'den sonraya sakla dustları mı dersiniz?

TGT'yi bekle,saydığın tüm legendaryleri gönül rahatlığıyla dustlayabilirsin
  • RichardRose kullanıcısına yanıt
    Combo Druid için class legendary çok şart değil bence. Ama craftliycam dersen de yeni çıkanları beklemek mantıklı..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.