Şimdi Ara

Legendary Rehberi (Crafting/Disenchanting) [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
5
Favori
15.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok zor bir seçim gerçekten de demon lock destesi oynayacaksanız Mal ganis bu deste için kilit kartlar dan biri ondan sonra da Jaraxxus yaparsınız. Mal ganis Imp-losion ile güzel iş yapıyor buna benzer bir deste de ben kullanıyorum ama dragon ve demon karışımı bir deste.

2 İmp Gang Boss
    2 Mistress of pain
    2 Big game hunter
    2 Deathlord
    2 Shadowflame
    2 Antique healbot
    2 Blackwing Technician
    2 Blackwing Coruptor
    2 Azure Drake
    2 Twilight Drake
    2 Faire Dragon
    2 Sludge Belcher
    Sylvanas
    Black Knight
    Emperor Thoraistan
    Chromaggus
    Mal Ganis
    Jaraxxus
  • Dün Illidan çıkmıştı bu gün Mekgineer Thermaplugg çıktı arenadan. Çok benzer kartlar constructedda kullanılmıyorlar. Disenchant me diye bağırıyorlar adeta bilemedim :D
  • RichardRose kullanıcısına yanıt
    Mekgineer bir zamanlar çok kullanıyordum her 1 mana büyü kullandığın zaman eline random mech geliyordu direk kart avantajı sağlıyor şu an meta da kullanılmıyor ama işe yarabilen bir kart Illidan ise bana şu ana kadar çıkmadı ama karşımda kullanan kişiler gördüm destelerde çok büyük iş yapmasa bile her kart başına 2/1 minion çıkıyor borad controllü için faydalı bir kart bence belki yeni gelecek expansion ile kartların değerleri artabilir ben yerinizde olsam biraz daha beklerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scropion

Mekgineer bir zamanlar çok kullanıyordum her 1 mana büyü kullandığın zaman eline random mech geliyordu direk kart avantajı sağlıyor şu an meta da kullanılmıyor ama işe yarabilen bir kart Illidan ise bana şu ana kadar çıkmadı ama karşımda kullanan kişiler gördüm destelerde çok büyük iş yapmasa bile her kart başına 2/1 minion çıkıyor borad controllü için faydalı bir kart bence belki yeni gelecek expansion ile kartların değerleri artabilir ben yerinizde olsam biraz daha beklerdim

Karıştırdın hocam o dediğin Gazlowe. Mekgineer her düşman minion öldüğünde 1 leper gnome çıkarıyor. En iyi CW'ye gider. Illidan ise Demonlock'da denenebilir. Bu kart 7-5 yerine 5-7 olsaydı aynı şekilde Mekgineer 6-9 olsaydı çok çok daha iyi olurlardı.Goblin vs Gnomes'un legendarylerinin çoğu constructedda yer almıyor zaten. Şu arenadan klasik paket alabilme özelliğini ekleseler de artık rahatlasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardRose -- 10 Temmuz 2015; 15:04:07 >

Hocam demonlock'ta bile artık kullanılmıyor illidan.Dediğiniz gibi 7-5 olduğu için bir sonraki ele canlı çıkamıyor genelde.Mekgineer'ide şu ana kadar play mode'da hiç görmedim.Pek iyi kartlar değiller sonuçta.
    Pardon sıcaktan olsa gerek beyin hafiften sulandı herhalde Her iki legend kartı benim elimde yok şu an dediğiniz gibi olsaydı daha iyi olurdu her iki kart bu statlarla big game hunter'ın range'ıne giriyor o yüzden de board da hayatta kalmaları da zor, klasik paket ve gvg paket arasında seçim olsa herkes ihtiyacına göre deckini seçerdi
  • Şimdilik yine de bir dursunlar bakalım duruma göre bakarız artık :D Illidan daha önceden de çıkmıştı disenchant etmiştim geri geldi:D
  • Arkadaslar saman desteme kelthuzad ve hoggerin yanina ragnaros craftladim ama cok iyi sinerjisi yok gibi geldi onun yerine boom veya slyv mi onerirdiniz biraz gec oldu ama :) ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dcorleone D kullanıcısına yanıt
    Hangi deste olduğuna bağlı bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardRose

Hocam aslinda kendi kafama gore gore kurdugum bir desteydi yalniz ornek alabilecegim saman destesi pek goremedim su anki metada var midir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dcorleone

quote:

Hocam aslinda kendi kafama gore gore kurdugum bir desteydi yalniz ornek alabilecegim saman destesi pek goremedim su anki metada var midir ?

Şu anda metada kullanılan çok fazla shaman destesi yok zaten. En popüleri yine metaya ayak uydurabilen mech shaman. Ama bazen milletin legenda çıktığı farklı decklerde olabiliyor onlara internetten bakarsın.
  • quote:

quote:

quote:

Şu anda metada kullanılan çok fazla shaman destesi yok zaten. En popüleri yine metaya ayak uydurabilen mech shaman. Ama bazen milletin legenda çıktığı farklı decklerde olabiliyor onlara internetten bakarsın.

Sagolun hocam. Mechlerden sikilsam da en iyisi onlar sanki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sagolun hocam. Mechlerden sikilsam da en iyisi onlar sanki.

Önemli değil. Ragnaros her zaman metada yer alacaktır zaten. Dr Boom şu aralar daha popüler ama Ragnaros craftlamanın da hatalı olduğunu söyleyemem.

• arkadaşlar bana da var mı tavsiyeniz acaba?
    genel olarak freeze ve mech mage oynuyorum ama ikisinde de legendary'ler tam
    misal olarak, alexstrazsa, bloodmage thalnos, archmage antonidas, emperor; mech için de boom'um var zaten.
    1600 birikti şimdi var mı diğer mage deckleri için de kullanılabilecek?
    Aklımda Slyvanas ve Raggy var. Warlock da oynamak istiyorum ama Malganis ve giantlarım yok netsem bilemedim. Siz yine alternatifleri yazarsanız ben bi düşüneyim.

ekleme: 1600 dust ile illa legendary mi craflanmalı onun yerine 4 tane epic craftlansa ziyan mı olur bir de düşüncelerinizi merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apakk -- 11 Temmuz 2015; 22:38:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

arkadaşlar bana da var mı tavsiyeniz acaba?
    genel olarak freeze ve mech mage oynuyorum ama ikisinde de legendary'ler tam
    misal olarak, alexstrazsa, bloodmage thalnos, archmage antonidas, emperor; mech için de boom'um var zaten.
    1600 birikti şimdi var mı diğer mage deckleri için de kullanılabilecek?
    Aklımda Slyvanas ve Raggy var. Warlock da oynamak istiyorum ama Malganis ve giantlarım yok netsem bilemedim. Siz yine alternatifleri yazarsanız ben bi düşüneyim.

ekleme: 1600 dust ile illa legendary mi craflanmalı onun yerine 4 tane epic craftlansa ziyan mı olur bir de düşüncelerinizi merak ediyorum

Legendary craftlamanı öneririm. Craft olarak da ilk başta class-based olarak gitme. Sylvanas veya Ragnaros craftlamanı öneririm.Birini tercih et ihtiyacına göre. Bu legendarylerin ikisine de eninde sonun sahip olman gerek zaten.

yok zaten boom ve alex dışında craftlamadım kendileri çıktı şansıma, ragnaros slyvanas'tan daha işlevli gözüküyor nedense bana. Bi çılgınlık yapıp saçma sapan bi legendary craftlamak istiyorum aslında ama yemez herhalde
  • quote:

yok zaten boom ve alex dışında craftlamadım kendileri çıktı şansıma, ragnaros slyvanas'tan daha işlevli gözüküyor nedense bana. Bi çılgınlık yapıp saçma sapan bi legendary craftlamak istiyorum aslında ama yemez herhalde

Oyunu hangi amaçla oynadığınıza bağlı. Rekabetçi bir şekilde oynarım diyorsanız sylvanas veya rag craftlamanız gerek. Yoksa zevk için craftlanacak bir çok kart var :D
    yok tabiki şaka yapıyorum, ragnaros daha makul duruyor sanki ya. Hatta bence slyvanas biraz overrated gibi. Ortada kart olmayınca çok tırt kaçıyor bence nadir durumlarda oyun aldırır. Ragnaros daha garanti diye düşünüyorum
  • quote:

yok tabiki şaka yapıyorum, ragnaros daha makul duruyor sanki ya. Hatta bence slyvanas biraz overrated gibi. Ortada kart olmayınca çok tırt kaçıyor bence nadir durumlarda oyun aldırır. Ragnaros daha garanti diye düşünüyorum

Ben de aynı düşünüyordum aynı ikilemde kaldım ve ragnarosu daha önce yaptım, bir priest oyuncusu olarak. Slyvanasın eksikliğini ne kadar çektim anlatamam açıkcası, ama mage için rag daha makul görünüyor yine de.
  • quote:

Overrated diyemeyiz ama Ragnaros'u oynadığınızda çok büyük ihtimal value alıyorsunuz. Sylvanas'ta durum böyle değil.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.