Şimdi Ara

Legendary Rehberi (Crafting/Disenchanting) [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
5
Favori
15.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler arkadaşlar. Trion dursun bakalım. Ben Paladin class'ını sevmediğimden bir kaç kere biçtim hep kartlarını. Artık dokunmuyorum. Yavaş yavaş biriksin bakalım.

Bu arada Gruul baya kötü kart hangi destede kullanacaksınız ki ? Cost'una göre özelliği çok kötü. Bana da çıktı ben de dustladım. Umarım bir daha çıkmaz
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Tirion bana göre oyunun açık ara en iyi kartıdır bence dustlamayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, Deathwing geldi geçen, ne işe yarar bu ejder? mid range hunter oynuyorum genelde, 400 dust da az geldi gibi, turn 10'a midrange ile pek gelmiyorum.

dursun mu haşmetlimiz? harcayalım mı yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Tirion bana göre oyunun açık ara en iyi kartıdır bence dustlamayın

Bıraktım hocam dursun bakalım. İlerde şu an oynadığım Class'lardan sıkılınca geçerim muhakkak Paladin'e. En iyi class kartı diyor arkadaşlarım da .

@berggalen ;

Deathwing şu anda sadece Control destelerinde görülüyor. Ben hep Control Warrior da görüyorum. Artık bütün güçlü minionları kıracak kartları karşı taraf attığında, oyunun sonu geldiğinde atıyorlar. BGH'ler, Polymorph'lar, Shadow Word: Death'ler elden çıktıysa atıyorlar. Sonra surata surata güm güm. Bütün board'u da temizlemesi ezildiyseniz late game'i çevirebiliyor. Ben Patron Warrior desteme attım. Berserker'lerim falan bitince kazanacak şansım kalmayınca atıyorum oyun sonu

• Elimde olmayanlar aşağıda, sice hangisi craft edilmeli,

Malorne,
    Hunter istemiyorum.
    Eadric, Bolvar
    Anub'arak
    Mistcaller
    Vol'Jin, Paletress, Velen
    Fizzlebang
    Juggernaut
    Chillmaw, Eydis, Fjola, Skeleton Knight,
    Leeroy, Cairne, Gazlove, Hogger, İllidan, Baron Geddon, Toshley, DeathWing, Nozdormu, IceHowl

Vol'jin veya Chillmaw fena durmuyor, Priest pek oynanmıyor,Vol'jin' i de Sjow' un yaptığı dragon priest için istiyorum aslında ama Chillmaw daha iyi gibi sanki.

çok gereksiz leg. var onlar yazmadım artık, yukarıda gereksizler var.
  • Meta tam oturana dek bir sey soylemek zor. Ama voljin her daim priestte kullanilir gibi duruyor

• Lyzard kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam,
    Voljin iyi güzel hoş lakin Priest bir türlü oynanacak seviye gelmediği için şüphelerim var, gerçi dragon priest iyi duruyor.

Dragon' da voljin kullananda var, Chillmaw kullananda, elimde olmadığından keyfine Troggzor oynamıştım, iş de yapıyordu.
  • en çok kullanılan legendaryler
    1. Dr. Boom
    2. Sylvanas Windrunner
    3. Loatheb
    4. Ragnaros the Firelord
    5. The Black Knight
    6. Kel'Thuzad
    7. Bloodmage Thalnos(çok iyi statlı bi kart değil ama loot hoarder'ın daha güçlü hali gibi birşey)
    8. Harrison Jones
    9. Alexstrazsa
    10. Sneed's Old Shredder
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Priest legendaryleri,Chillmaw,Eydis güzel diğerleri iş yapmaz.Control Warrior için Baron Geddon craftlanabilir.
  • Wilfred Fizzlebang düştü arkadaşlar. Ne yapayım ? Dust'a çevrilir mi ?

10 TGT 1 Classic pack actim 1 legendary geldi. 6-7 rare 6-7 epic çıktı. Golden Doomhammer geldi bir de o iyi oldu. İstedigim kartlar gelmedi ama genel olarak fena bir pack açma olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Wilfred Fizzlebang düştü arkadaşlar. Ne yapayım ? Dust'a çevrilir mi ?

10 TGT 1 Classic pack actim 1 legendary geldi. 6-7 rare 6-7 epic çıktı. Golden Doomhammer geldi bir de o iyi oldu. İstedigim kartlar gelmedi ama genel olarak fena bir pack açma olmadı.

http://www.hearthpwn.com/decks/307976-phil-champs-fizzlelock

Fikir verir.
  • portatifparçacık kullanıcısına yanıt
    Baktim hocam da pek kararli yorumlar yok.

• Dün trade prince bugün de malygos açtım çok acayip şekilde. Aylardır legendary alamıyordum. Elimde ayrıca golden kidnapper ve golden astral communion var. Golden epicler ve trade prince'i dustlamalımıyım sizce? 5 aydır cairne bekletiyorum elimde ayrıca. Metaya giremeyecek sanırım.

• Arkadaşlar TGT ile gelen legendary lerin güçleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. Yakın zamanda onları da listeye ekleyeceğim, şimdilik yeni gelenlerin hiçbirini toza çevirmemenizde fayda var
  • 3 legendary craftlayacak dust var.

Bloodmage Thalnos yaparsam freeze mage ve oil rogue gelecek
    Al'akir yaparsam totem shaman
    Vol'jin yaparsam dragon priest
    Black Knight yaparsam Taunt warriorlarda çok güzel etkisi oluyor

Ne yapacağım karar veremedim. 3 tane craftlasam mı hemen ne yapsam? Bu destelerden sizce en çok hangisi iş yapar ?
  • TGT ile auto include bir leg gelmedi sanki?
  • RichardRose kullanıcısına yanıt
    Sanki gördüğüm kadarı ile shaman biraz daha ön plana çıktı gibi sanki ama craftlamak ve dustlamak için ben biraz daha bekliyorum herşey iyicene bir yerli yerine otursun sonra dan pişman olmak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

TGT ile auto include bir leg gelmedi sanki?

justicar midrange paladin ve cw'ye auto include olmasa da girmesi iyi oluyor. Varian da warr için vazgeçilmez olmasa da iyi gidiyor. Ama bi boom'u aratan yok dediğin gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

TGT ile auto include bir leg gelmedi sanki?

justicar midrange paladin ve cw'ye auto include olmasa da girmesi iyi oluyor. Varian da warr için vazgeçilmez olmasa da iyi gidiyor. Ama bi boom'u aratan yok dediğin gibi.

blizzard boom ile yaptı bir hata daha aynı hataya düşmez
  • 2 tane legendary craftlayacağım ama çok kararsızım allasen fikir verin. Aklınıza gelecek çoğu core legendary var utility önerebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.