Şimdi Ara

Legendary Rehberi (Crafting/Disenchanting) [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
5
Favori
15.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1600 duat birikti dr. Boom yada ysera yapmak iatiyorum ama cogunlukla warlock oynadigim icin wilfred fizzlebang daha yararli olir gibi geliyor tavsiye verebilirmisiniz ikilemde kaldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1600 tozum var ve elimde sadece patron warrior destesi var hangi legendary i craftlamamı önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123321123321

1600 duat birikti dr. Boom yada ysera yapmak iatiyorum ama cogunlukla warlock oynadigim icin wilfred fizzlebang daha yararli olir gibi geliyor tavsiye verebilirmisiniz ikilemde kaldim

Jaraxxus veya malganis daha iyi olur sanki elinde yoksa ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakazul

quote:

Orijinalden alıntı: 123321123321

1600 duat birikti dr. Boom yada ysera yapmak iatiyorum ama cogunlukla warlock oynadigim icin wilfred fizzlebang daha yararli olir gibi geliyor tavsiye verebilirmisiniz ikilemde kaldim

Jaraxxus veya malganis daha iyi olur sanki elinde yoksa ...

Mal ganis var elimde jaraxxus yok :/

• 805 gold olmuş. 8 tane classic pack alıp açtım. İkincisinden Alexstrasza düştü. Geri kalan 6 pack biraz çöp. 300 dust + Alexstrasza + 2-3 usefull rare + Shield Slam çıktı. Zaten Alexstrasza'yı içimden geçirerek classic pack'lerden aldım. Çok iyi oldu. 6400 dust ihtiyacım vardı CW için. 4000 kaldı
  • beyler az önce golden trion cıktı bende normal trion vardı dustlayacagım 1600 dust verdiği için elimdeki legendary : slyvanas,raggy,dr.boom sizce hangi legendary kartı craftlamam bana fayda verir paladin ve shaman harici oynamıyorum ara sıra rog ve mage face hunter birde
  • ysera olabilir bu ara cok populer

• quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

beyler az önce golden trion cıktı bende normal trion vardı dustlayacagım 1600 dust verdiği için elimdeki legendary : slyvanas,raggy,dr.boom sizce hangi legendary kartı craftlamam bana fayda verir paladin ve shaman harici oynamıyorum ara sıra rog ve mage face hunter birde

Banada packten ysera çıktı kullandığım kadariyla muhtesem bor kart bence ysera craftla pisman olmazsin

• Arkadaşlar 1600 dustım var hangi legendaryi craftlasam diye arada kaldım. Sizin seçiminiz ne olurdu diye merak ettim.

Seçenekler:

Tirion Fordring
    Vol'jin
    Confessor Paletress
    Rhonin

Destelerde yer alıp da elimde olmayan bu legendaryler var sadece. Diğer kullanılan legendaryler mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spectrum7

Arkadaşlar 1600 dustım var hangi legendaryi craftlasam diye arada kaldım. Sizin seçiminiz ne olurdu diye merak ettim.

Seçenekler:

Tirion Fordring
    Vol'jin
    Confessor Paletress
    Rhonin

Destelerde yer alıp da elimde olmayan bu legendaryler var sadece. Diğer kullanılan legendaryler mevcut.

Önce bi paladin mi mage mi priest mi oynadığını veya oynayacağını veya oynamayı düşündüğünü söylesen ona göre yorum yapayım
  • Apakk kullanıcısına yanıt
    Hepsini oynadım seviyorum aslında bunun seçimini yaptırmak istedim dolaylı olarak. Hangisi şu anki metada daha çok iş görür vs.
  • Bolf Ramshield nasıl beyler dustlayım mı?
  • Spectrum7 S kullanıcısına yanıt
    Secret midrange paladin destesinde tirion fordring var ve baya iş yapıyor tabi loatheb ve dr boom da lazım

• Spectrum7 S kullanıcısına yanıt
    tirion diyorum o zaman hem midrange destesinde hem de şu anın en popi destelerinden secret'ta da var güzel karttır. Vol'jin priest destelerinin vazgeçilmezi. Paletress fazla kullanan görmedim şahsen kötü bi kart değil ama süper de değil. Rhonin de aynı şekilde kullanan baya az ve sadece tempo'da yeri var şu an. En mantıklısı tirion bence.
  • kperson35 kullanıcısına yanıt
    Mevcut hocam diğer legendaryler. Tirion en mantıklı seçim gerçekten. Daha önce craftlamalıydım hatta
  • Apakk kullanıcısına yanıt
    Paladin kanserini ben de yayıcam artık sanırım
  • malygosa kadar çoğu legendary var eksiklerim hep saçma minionlar blingtron gibi ama metada kullanılanlardan rhoninle paletress kaldı sadece hangisini craftlasam acaba.Tempo mage popüler iyi bi mana curve yakalarsa tarayabiliyor rakibini,paletress iyi bir kart ama backfire şansı çok fazla cho,majordomo gibi kötü kartlar da çıkarabilir bilemiyorum gerçekten
  • 4 minion olunca 4dmg vuran Leg var dustlayayim mi

• 15.08.2015 guncelleme

Rehbere the Grand Tournament kartlarini da ekledim. 2-3 aylik surecte gordugumuz kadari ile bu patch de bir `Dr. Boom` yok. O yuzden tier 1 e erisebilen bir kart da yok, hatta bircok legendary kart sadece tek bir destede is yapiyor ve bu yuzden de kartlarin genelini dusuk derecelendirdim, ilk mesaj guncellenmistir, bununla birlikte eski listede yaptigim birkac degisiklik de oldu. guncellemenin tamami asagidadir:

update

Ysera tier 3 --> tier 2
    Trade Prince Gallywix tier 3 --> tier 4

The Grand Tournament derecelendirmeleri :

Tier 2
    Justicar Trueheart

Tier 3
    -Eydis Darkbane
    -Fjola Lightbane
    -Gormok the Impaler
    -Nexus-Champion Saraad
    -Chillmaw
    -Aviana
    -Rhonin
    -Confessor Paletress
    -The Mistcaller
    -Willfred Fizzlebang
    -Varian Wrynn

Tier 4
    -The Skeleton Knight
    -Dreadscale
    -Acidmaw

Tier 5
    -Eadric the Pure
    -Anub'arak
    -Skycap'n Kragg
    -Icehowl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyzard -- 9 Ekim 2015; 12:18:23 >

• Anub arak tier5 dusuk geldi bana.( Evet bende var :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.