Şimdi Ara

Legendary Rehberi (Crafting/Disenchanting) [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
5
Favori
15.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Apakk

quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

TGT ile auto include bir leg gelmedi sanki?

justicar midrange paladin ve cw'ye auto include olmasa da girmesi iyi oluyor. Varian da warr için vazgeçilmez olmasa da iyi gidiyor. Ama bi boom'u aratan yok dediğin gibi.

Justicar CW için güzel. Varian için ona özel bir deck kurmak lazım. Açıkçası ben pek beklediğimi bulamadım. Oyun sonunda oynarsan Fatigue'e oynamış oluyorsun. Başlarda oynarsan brawl-lightbomb sorunsalı var. Şu anda oynamıyorum kendisini.
  • Arkadaşlar,

Justicar kartı craftlamaya değer mi ne dersiniz, şu aralar karşıma gelen herkes de hemen hemen bu kartı görüyorum özellikle warriorlar da adam deli gibi armor basıyor bu kartla indir indirebilirsen kart boarda düştü mü yandın ne dersiniz?
  • Oyuna başlayalı 1 hafta oldu enpara saolsun biraz pack açtım altın nozdormu(?) dustladım onun yerine ne craftlayayım? Class kartı olmaması tercihimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam en para sağolsun derken nasıl yani açıklar mısınız. Yeniysen Ragnaros ve Dr boom gayet iyidir her decke uyar bende ilk bunları yaptım. hiç pişman olmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

Oyuna başlayalı 1 hafta oldu enpara saolsun biraz pack açtım altın nozdormu(?) dustladım onun yerine ne craftlayayım? Class kartı olmaması tercihimdir.

Legendary yapabilecek dust varsa Dr Boom, Sylvanas yapabilirsin. Bu ikisi neredeyse her desteye giriyor. Oyuna başlayalı 1 hafta olmuş, paket açmak yerine Solo Adventure'ları alman daha iyi olacaktır. Naxxaramas'ın tamamını ve Black Rock Mountain'ın ilkini açman lazım en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

Oyuna başlayalı 1 hafta oldu enpara saolsun biraz pack açtım altın nozdormu(?) dustladım onun yerine ne craftlayayım? Class kartı olmaması tercihimdir.

Legendary yapabilecek dust varsa Dr Boom, Sylvanas yapabilirsin. Bu ikisi neredeyse her desteye giriyor. Oyuna başlayalı 1 hafta olmuş, paket açmak yerine Solo Adventure'ları alman daha iyi olacaktır. Naxxaramas'ın tamamını ve Black Rock Mountain'ın ilkini açman lazım en azından.

Tavsiyeniz için teşekkürler öyle yapayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Scropion

Arkadaşlar,

Justicar kartı craftlamaya değer mi ne dersiniz, şu aralar karşıma gelen herkes de hemen hemen bu kartı görüyorum özellikle warriorlar da adam deli gibi armor basıyor bu kartla indir indirebilirsen kart boarda düştü mü yandın ne dersiniz?

değiyor evet
  • Apakk kullanıcısına yanıt
    Mayıs ayından beri biriktirdiğim tüm goldu Tgt kartlarına yatırdım ama daha packleri açmadım eğer packlerden çıkmazsa craftlayacağım ilk legendary bu kart olacak
  • Beyler elimde ragnaros ,dr boom ,sylvanas,grommash ve justicar var ve dragon legendaryleri var bunlarla dragon warrior yapabilirmiyim

• kperson35 kullanıcısına yanıt
    çok anlamsız bir soru
    kartlara sahipsen yapabilirsin sahip degilsen yapamazsın ?
  • Merhaba bende
    - Naxx 4 wing
    - Brm 2 wing
    - Edwin, Alex, Dr.Boom, Sylvanas mevcut. 2.2k Dust birikti elimde hangi legendary açmamı önerirsiniz ?
  • ragnaros yapabilirsin
  • Ragnaros oyuna yeni başladığım zamanlarda bana pack'ten çıkmıştı. Kendisi ilk çıkan işe yarar leg oldu, baya mutlu etmişti beni.
    Yalnız bu aralar biraz mesafeliyim kendisine.. Rng faktörü sayesinde tam lazım olan anlarda gidip squire falan vurabiliyor. Onun yerine Ysera tercih ettiğim deste çok. Nette de gördüğüm destelerde böyle eğilim var sanki.
    Yani kesinlikle Tier 1 kart ama öncelikli olarak craft edilmeli mi bilemedim??

• quote:

Orijinalden alıntı: fberkin

Merhaba bende
    - Naxx 4 wing
    - Brm 2 wing
    - Edwin, Alex, Dr.Boom, Sylvanas mevcut. 2.2k Dust birikti elimde hangi legendary açmamı önerirsiniz ?

Hangi classları oynamak istediğine bağlı bu.
  • Belli bir hero tercihim yok açıkçası bi ara çok Rogue oynadım fakat pek ilerleyemedim. Shaman, Priest dışında hepsiyle oynayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fberkin

Belli bir hero tercihim yok açıkçası bi ara çok Rogue oynadım fakat pek ilerleyemedim. Shaman, Priest dışında hepsiyle oynayabilirim.

Epic kartlarına göre karar ver bence. Malganis craftlayıp Mid-Zoo oynayabilirsin, ya da Tirion craftlayıp Midrange Paladin oynayabilirsin.
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Midrange Paladin yapmak istiyordum fakat Quartermaster, Equality gibi kartlarım yok ne yazık ki :( Zoo destem var Malganis yerine Sylvanas koymuştum. Malganis yapmayı düşünmüştümde biraz sıkılmıştım zoodan pişman olmayayım diye vazgeçmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fberkin -- 15 Eylül 2015; 15:16:45 >
  • Ysera ve cenariusu üst üste dustlayan tek enayi benimdir herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MücahidAdam

Ysera ve cenariusu üst üste dustlayan tek enayi benimdir herhalde

Sen naptın ya.
  • 1600 duat birikti dr. Boom yada ysera yapmak iatiyorum ama cogunlukla warlock oynadigim icin wilfred fizzlebang daha yararli olir gibi geliyor tavsiye verebilirmisiniz ikilemde kaldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.