Şimdi Ara

Legendary Rehberi (Crafting/Disenchanting) [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
5
Favori
15.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anubarak neden disenchant klasmanına konmuş. Çok mu işlevsiz. Bana baya iyi gibi gelmişti. Rogueumun tek eksiği olduğundan craftlamak üzereydim yerine malygos yaptım. İyiki craftlamamışım.
    Ama neden işlevsiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anub'arak hem cok zayif, hem de rogue ile hicbir alakasi olmayan bir class karti. Bu haliyle hicbir rogue destesine de giremez tier 5 olmasi cok dogal...
  • Sizce voljin mi palatress mi daha iyi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar 1600 dustım var. Tek legend kartım The Mistcaller. Sizce tek leg mi craftlayayım yoksa parça kartlara mı yöneliyim. Knife Juggler gibi
  • Dr.Boom craftlayabilirsiniz. Her desteye gidiyor nasil olsa
  • yaklasik 1000 dust im var.bir de deathwing im.dust yapip dr. boom craftlamak verimli olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Batgyro

yaklasik 1000 dust im var.bir de deathwing im.dust yapip dr. boom craftlamak verimli olur mu?

kesinlikle olur dr boom her desteye gider
  • Batgyro kullanıcısına yanıt
    Olur hem de çok güzel olur.
  • teşekkürler arkadaşlar.
  • Chillmaw keske craftlamasaydim.neredeyse hic bir zaman verimli kullanilamiyor. Patron kombosunda yariyordu o da gidici

• Justicar hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim? Paladin ağırlıklı oynuyorum ama sanki çok verim alabileceğimi düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Justicar hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim? Paladin ağırlıklı oynuyorum ama sanki çok verim alabileceğimi düşünmüyorum.

Bence paladinde pek ise yaramaz ama priest oynarken gercekten ise yariyor

• Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Desteye 2 tane quartermaster koyduğunuzda işe yarıyor

• 3 tgt açtım ve ilkinden anub arak 2.den bolf ramshieldramshield ve dreadsted dustu dustlanmalimi?

• SLOWDIVE kullanıcısına yanıt
    Güzel bir kart üzerine divine shield atarak kullanıldığında Maligos gibi etkisi oluyor karşı tarafa kullanabilirsiniz
  • MentosKola M kullanıcısına yanıt
    Geçende Palatress yüzünden oyunu kaybettim summonladığı kart Nozdurmu yerde çok minion'ım vardı oynayamadım hepsini göz göre göre verdik oyunu adama
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Çok güzel faydalı bir kart ama paladin'de nasıl olur bilemedim warrior priest ve druid de hakkını veriyor ama 6.turnden sonra 2'ser silverhand cağırmak ne kadar faydalı olur onu düşünmek lazım ama yine de denemeye değer kullanıp yorumlarınızı bizimle paylaşırsınız artık
  • Scropion kullanıcısına yanıt
    acidmaw ve bikac kartla sikinti cikariyor. voljin daha tercih edilesi holy novayla combo da oluyor

• Ancient of lore GOLDEN, Bane of Doom GOLDEN, Tirion Fordring, Edwin VanCleef, Hogger ve Sylvanas kartlarından hangileri işe yarar sizce? Patron warrior nerfinden sonra ufaktan CW ye geçeyim diyorum. Biliyorum çoğu class kartı ama Tirion,Edwin ve Sylvanas'ı dust etmekte kararsızım. Grommash dahil çoğu leg yok henüz, önce dr.boom enchantlayıp classic kart açmaya devam mı edeyim?
  • MetalPWN kullanıcısına yanıt
    Sylvanas ı dustlarsan ilerde kafanı çok duvarlara vurursun. Ancient of lore druid için çok önemli bir epic onu da dustlamanı önermem, druid oyamak istersen tekrar craftlaman gerekecek çünkü. Hogger ı dustlayabilirsin. Edwin i dustlayıp dustlamamak sana kalmış. Tirion en güzel class leglerinden dustalama onu da. Bane of doom u zoo destelerde kullanabilirsin ama kilit bir kart değil. Yani o da sana kalmış.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.