Şimdi Ara

Legendary Staff Almak Neden Gold İster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş 8k gold gerekiyor sands of time'a zaten 8k gold paramız var fakirmi kalalım yani fuuuuuuuuuu

• açlıktan nefesin kokuyoken legendary mi alıcaksın. hatta keşke 100k gold falan olsa da herkes alamasa. her hafta 2 tane drake görmekten gına geldi. heroic boss kesemeyen adamlar legendary alıyo.
  • Peki, bir iki saniye beklerseniz sizi müşteri hizmetlerine bağlıyorum. Dını dını dın, dını dını dın, dını dını dını dını dını dını dın, dın dın dın dın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

açlıktan nefesin kokuyoken legendary mi alıcaksın. hatta keşke 100k gold falan olsa da herkes alamasa. her hafta 2 tane drake görmekten gına geldi. heroic boss kesemeyen adamlar legendary alıyo.

ptrdeki dagger bundan daha kolay main versiyonu :)
    ha bu arada konu şaka amaçlı açılmıştır ciddi alan arkadaşlara söyliyeyim şimdidende tartışma çıkmasın boşuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louni -- 1 Kasım 2011; 2:24:05 >
  • 12 haftadir warglaive farmliyorum hale tek bi drop alamadim 12 haftadir fireland yapan bi spell dps legendary staff alir be bence legendary dedigin daha zor olmali %0.25 gibi bir ihtimalle ragnaros hc den dusmeli yada sadece hc bosslardan cikmali eternal ember cok kolay cunku normal modda fireland yapan bir spelldps aliyor cok rahatlikla silvermoonda sw de drakeleri görmekden biktim artik ragnarosdan cıkan pureblood fire hawk bile daha az legendary itemden ffs blizz bu hafta bende alicam iste legendary weapon 3 tane eksik su zımbırtıdan bu kadar kolay olmamalı efsane itemler alt chara aliyorum birde orasida war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_GodFather. -- 1 Kasım 2011; 5:00:40 >
  • beyler uzun bi süredir oyuna uzak kaldım legendary drobunu hangi boss veriyor ya da questi nedir biri link atabilirmi teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

beyler uzun bi süredir oyuna uzak kaldım legendary drobunu hangi boss veriyor ya da questi nedir biri link atabilirmi teşekkür ederim.

Firelands'ta ilk mobu öldürdüğün vakit staff kullanabiliyorsan(yani castersan) oto-quest geliyor.(bknz:http://www.wowhead.com/quest=29452)

Sonra quest seni Caverns of Time'a yolluyor.Oradan tekrar firelands'a gidiyorsun 25 tane boss kesip Eternal Ember ve 3 adet (sanırım) Sands of Time almanı istiyor.(bknz:http://www.wowhead.com/item=65893)

Bundan sonrasını tahmini olarak yönlendiricem.Nexus'a gidiyorsun oradan tekrar Firelands'ta bir event bitiriyorsun(378 staff ödüllü).Sonra tekrar firelands'ta senden materyal istiyor 1000 adet (http://www.wowhead.com/item=69815) bir bosstan 25 adet civarı düşüyor.

Geriside getir götür questleri olması gerek.Tam bilmediğim için yanlışsam düzeltirler bilen arkadaşlar.
    Yani staff'ı almak için haftalık FL temizleyen bir guildde caster/healer spotuna sahip olman yeterli.heroic boss kesmene,özel drop beklemene gerek yok.

• sen legendary'e 8k gold veremiyorsan bırak bence oyunu ben catanın geldiği zamanlar soul blade için 12 k ödedim şimdi çöp olmuştur hem oyunda gold sıkıntısı da yok. zevkini çıkar bence ver goldu yine kasarsın görevdi meslekti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkantaber

Arkadaş 8k gold gerekiyor sands of time'a zaten 8k gold paramız var fakirmi kalalım yani fuuuuuuuuuu

Blizzard'ın realmdeki altını azaltma uğraşıdır. ingilizcesi gold sink olarak bilinir.Yani blizzard oyuncuların hesaplarında 100binlerce altına sahip olmasını istemez dolayısıyla elinden geldiğince altınları harcamaya zorlar bu yüzden dolayı o quest 8k altın gerektirmektedir.
  • 8k en son item alirken mi veriliyor?
  • Yok ilk başta bi 25x eternal ember ve 3x sands of time alıyorsun (eternal ember'ler bossdan , sands of time ramhakenden alınıyor 8k kusür tutuyor işte ) sonra bi yerden bi yere yolluyor seni sonra quest zinciri , tarecgosa ile eski bi dungeon nexus du sanırsam adı şimdi tam hatırlayamadım o dunga girip bir boss u kesiyorsun sadece tek başına yapılabiliyor quest daha sonra 1000x Seething Cinder topluyorsun bu sefer 391ilvl bir staff geliyor stage 2 hali daha sonra ragnarosdan heart of flame alıyorsun daha sonra questi veriyorsun ana şehrinde, sonra legendary i alıyorsun ve belli bir süre iluzyonun oluşuyor şehrinde tarecgosanın üstünde.

Birde heroic den düşme şansı daha yüksek seething cinder'lerin ama normal mod keserekte yapanlar var bizim realmde 1 hafta önce bi kişi daha aldı normal yaparak sadece.

4.3 ile bufflanabilir diyorlardı son durum ne bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louni -- 1 Kasım 2011; 20:36:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.