Şimdi Ara

Legion'da bir güç dengesizliği mi var yoksa bosslar mı basit?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wowprogress'dan bakıyorum, daha mitik seviyesi US'a dün geldi EU'ya bugün geldi adamlar çoktan 9/11m. Yani bu bosslar mı kolay yoksa güç dengesizliği mi var artifact ve legendaryler sebebiyle anlayamadım.. Böyle yarışın hiç bi heyecanı yok ki cidden.. Hani 9 bossu çoktan kesmek daha 1 gün dolmadı bile. Hala daha deniyorlardır eminim..

• her zaman böyleydi.
  • bildiğim kadarıyla bunlar ptr da da uğraşıyorlar
    diğer yandan robot gibi oynuyorlar, onun için top 20 ye bakılmaz bence
    değerlendirme için top 100'e bakmak daha doğru olur, 2/11 o da.

11/11 ne kadar sürecek merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 6 Aralık 2017; 22:40:17 >
  • PTR faktörü var elbette.
    adamlar raidi daha güncel versiyona gelmeden önce zaten ezberliyorlar.
    bir de bunlar bizim gibi günde 2-3 saat raid değil, günde 130 deneme yapıyorlar neredeyse. (bir videoda görmüştüm)
    hardcore-profesyonel oyuncular artık ilk 15-20 raid neredeyse.
    bunların sebebi var.
    normal-sıradan oyuncular-guildler ise mythic full bitirmesi aylar sürüyor.
  • normal ya. önceki raidlerde böyleydi. adamların olanakları normal oyunculara göre oldukça iyi . bence yapamazlarsa şaşırmak lazım.
  • son content bu kadar kolay olmamalı bence, 1 ayda filan kesilmeli bosslar. Sonrada nerfliyolar zaten herkez kesiyo. ya da mitik+ raidi gibi bişe olmalı meraklısına.
  • xyro kullanıcısına yanıt
    neye göre kolay kime göre kolay
    adamlar kısa sürede kesince biz kesmiş gibi oluyoruz,sonra da aaa bak çok kolaymış moduna girişiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyro

son content bu kadar kolay olmamalı bence, 1 ayda filan kesilmeli bosslar. Sonrada nerfliyolar zaten herkez kesiyo. ya da mitik+ raidi gibi bişe olmalı meraklısına.

sen 1 ayda bitirsene contenti
  • Normalde kestim hepsini yeterde artar
  • cok kolay bosslar tabiki mythic kj den sonra cok agladılar yahu bu nasıl boss cok zor dıye blizzard yapmıs gene yapacagını
  • 11/11 method, bu kadar hızlı kesilen ilk mitik son bossu oldu herhalde, ek pakedin son bosunu zor yap bari millet biraz ugrassın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyro -- 13 Aralık 2017; 19:45:33 >
  • Xavius'u ilk resette kestiler. Hayır KJ daha zordu millet ona da şikayet etti bu Blizzard size yaranamaz
  • 3 zorlukta Raid var bildiğiniz gibi.
    mythic seviyesini evet profesyonel guild'ler kısa sürede kesiyor doğru.
    ama normal seviye bir oyuncu mythic ne zaman full bitirebiliyor?
    oyuncuların yüzde kaçı heroic full run bitirebiliyor?
    böyle düşünmek lazım.
    profesyonel guildler ile kıyas yanlış bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.