O fiyatlara alabilmek çok güzel olur tabi ürün temizse, güzel tavsiye. Ben almadan önce acaba fiyat daha da düşer mi, bir iki ay daha beklesem mi diyordum ki aksine daha fiyat yükselttiler. Tek çıkıştan 100 watt ve üzeri güç verebilen Çin işi bir şarj cihazı aldım, Cyberpunk ve Mafia ile test ettim ve şimdilik pilden hafif hafif yeme olayı bitmiş gibi görünüyor, umarım yanıltmaz. Anker'in şarj cihazlarını inceliyordum ama fiyatı çok daha ucuz olunca yorumlara kanıp aldık bakalım. Uzun ömürlü olur mu bilmem ama alet şimdilik iyi, testler sırasında aşırı ısınma görmedim, LED ekranı da faydalı oldu anlık güç çekişini izlemek için. |
Legion GO (ANA KONU) (47. sayfa)
-
-
hiç güncelleme olmuyor amfm2 yi bile kendimiz yaptık...Performansı arttıracak yeni yöntem bulan var mı...paylaşırsak yararlanırız
-
Valla beklemekten başka çare de yok. Lenovo en son grafik sürücüsünü 7. ay da vermiş galiba ? belki 2025 başında verir her halde ? yada güncelleme takvimleri 3 aydan 3 aya ise bu aralar da verebilir ? yani görüyorum alan çoğunluk bu durumu firmaya iletmekten şikayet etmektense oturuyor modlamasıyla bilmemneyle uğraşıyor. Redditte ki grubuna bakıyorum adam update gelmiyor lenovoyo mail atalım twitterdan yazalım diyor herife altında ya böyle böyle videoyu izle modlu driver kur ddu ile sil yap et öyle böyle uğraş diyorlar. İnsanlarda garip. Bizde hani bir heves aldık aslında ama uğraşıyoruz kullanıyoruz vs. ama yani bu böyle olmaz.
-
Walla ben de bıktım cihazdan artık. AFMF2 düzgün çalışmıyor, genel hızı düşük. Steam deck bundan daha yavaş bir alet ama daha çok zaman geçirdim ve geçiriyorum. Dışarı dışacak olsam önce deck'e gidiyor elim...
-
Frame generation teknolojileri hangi cihazda düzgün çalışıyor ki ? Bedava fps diye birşey yoktur. 15W'da loseless scaling açınca cihaz 20W güç çekmeye başlıyor ben cihazımı 20W'a çeksem zaten o fps'i alırım neden ghosting yada input lag'la uğraşayım.
Ordan 3 fps alayım burdan 5 fps alayım cihazı 30w'a canını çıkartayımda azıcık rdr2 oynayayım diyen adam gitsin kasa toplasın 30 bin liraya çok güzel gaming kasa toplanır. Bu cihazın soğutma kapasitesi 20w üzeri için uygun değil ve güncellemelerle bu gerçek değişmeyecek.
Ben cihazımı 18W'da çalıştırıyorum fifa 18 oynuyorum. 1000p çözünürlükte 60 fps sabit verebiliyor hiç modifiyesiz derece 66'yı geçmiyor ve aşırı memnunum. Gidipte AAA oyun oynayacaksanız bu cihazı almayın ızdıraba dönüşür.
-
Hocam AFMF2, Asus Rog Ally'de gayet iyi çalışıyor. Asus arkasında duruyor cihazının, keşke Lenovo da aynısını yapsa... AAA oyunlar sadece masa üstünde oynanır diye bir kural yok ki, ayrıca 30K TL'ye gidin kasa toplayın demişsiniz, evimde 2 tane Gaming PC var zaten, onları sırtlayıp dışarı gidemiyorum ki? =) Ben Legion'u, steamdeckin zorlandığı AAA oyunları dışarıda oynayabileyim diye aldım. Türkiye'de ilk alanlardan biriyim ve birçok içerik ürettim YouTube kanalımda. External grafik kartı ile bile içerik yaptım. çantama atayım, motorumla araziye gittiğimde açıp oynayım istiyorum ama kasıyorda kasıyor. =)
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnacoN -- 23 Kasım 2024; 18:24:3 > -
Herkese merhaba bende cihazı yeni alarak aranıza katıldım. İlk hevesle gamepass den bir oyun indirdim daha en başta şöyle bir problemle karşılaştım ve sizlere danışmak istedim. Ori nin ilk oyununu indirdim ancak oyunu her acisimda ekran ters dönüyor. Bütün ekran döndürme seçeneklerini windows un ayarlar kısmında yapmama rağmen her seferinde oyunu açınca ekran ters yönde oluyor. Bunu nasıl çözebilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. O oyunla ilgili tecrübem yok ama genel olarak sorun çıkaran oyunları Windowed/Pencere modunda oynayın, Exclusive Full Screen/Tam Ekran olmasın. Eğer oyunun Borderless Window/Çerçevesiz pencere desteği yoksa, Borderless Gaming veya benzeri bir uygulama ile Borderless Fullscreen olarak oynayabilirsiniz ve büyük ihtimal ekranın ters dönme sorununu çözecektir.
-
Hocam iyi günler bende aldığımda ilk oynadığım oyun ori olmuştu :D aynı sıkıntıyla bende karşılaştım. Gamepass kaynaklı bu tarz sıkıntılar çıkabildiğini okudum bazı yabancı kaynaklarda. Ben çözümü başka yollardan ;) indirerek buldum. Bi sıkıntıda çıkmadı. Oynadım bitirdim sildim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullanan arkadaşlar memnun musunuz cihazdan? Keşke bunun yerine Rog Ally alsaydım diyeniniz var mı?
-
Rog ally den legion go ya geçtim hiç ama hiç pişman değilim verdiğim en güzel kararlardan :)
Hayırlı olsun :) Kontrolcü ergonomisi hakkında ne söylersiniz? Bir de oyunlardaki performans ve yazılım desteğini kıyaslarsanız?
Açıkcası normal Ally değil de Ally Z1X düşünüyordum. Go'nun kontrolcülerinin ön yüzünün ve yanlarının düz olması bana Switch joy-conları anımsattı ve ellerim de büyük olduğu için asla kullanamıyorum onları. Onun dışında portatiflik de benim için önemli, bu cihazlarla evde neredeyse hiç vakit geçirmiyorum genelde seyahatlerde.
-
Ben =)
-
Kontrolcülerden yana sıkıntı yaşamadım ben tam elime oturuyor. Tutuş hissiyatı ally den daha iyi geldi bana , bazı kullanıcılar ön kısımları keskin elimizi acıtıyor demişler ama alıştığım için mi bilmiyorum sorun yaşamadım.Çıkarabilir kontrolcü olması çok güzel 8-9 aydır aktif kullanıyorum ufacık sallantı bile olmadı cihazla kontrolcüler arasında.bana göre ele en iyi oturan tutuşu muhteşem olan cihaz Steam Deck
Performans olarak Ally ve Legion go aynı fark göremedim ama yazılım desteği olarak asus açık ara önde , hatta Armory Crate yazılımı Legion space e nal toplatır :) zaten açıp kullanmıyorum space i
Benim Legion go ya geçme sebebim biraz daha büyük ekran ,trackpad ve usb4 olmasıdır
Ally x almayı bende düşündüm ama o parayı ona vereceğime E-gpu kurulumu yaptım artık bütün oyunları 2k, full grafiklerde 60 fps ve üstü oynuyorum :)
Son olarak bu cihazları seyahat esnasında oynayacaksanız beş para etmezler benim gözümde priz şart
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Siz neden pişmansınız peki? :)
-
Detaylı cevap için teşekkür ederim. Evet e-gpu kurulumu yaptıysanız mantıklı olmuş. Desktop pc gibi kullanıyorsunuz sanırım :) Açıkcası uzun zamandır Switch v1 kullanan biri olarak ondan daha kötü olmaları mümkün değil gibi batarya açısından Switch bataryası 16 Whr iken, Ally 40, Go 50 Whr.
-
Hayır desktop pc gibi değil eskisi gibi cihaz elimde koltuğumda oturarak kullanıyorum.
Hatta E-gpu kurulumunu salona köşeye yaptım duvarın dibine küçük bir delik açtım 2 mt tb4 kablo ile diğer tarafta oturma odasında tek kablo ile keyfime bakıyorum :)
İyiymiş
-
E gpu aparatını nereden kaça aldınız hocam.
İyi bir powerbank ile seyahatte de oynanır. 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada’ya Techstorm Ut3g yazınca çıkıyor link atmayı bilmiyorum kusura bakmayın fiyatı 4.500 civarı.
Zaten memlekette başka satanda yok biraz el mahkum 😊
Kafasına koyan heryerde oynar hocam ama soru şu ;
Bu kadar kaba ve ağır cihazı bi o kadar ağır powerbank ile taşıdığına değer mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X