Selamlar arkadaşlar. Ben de katılıyorum yakında aranıza |
Legion GO (ANA KONU) (48. sayfa)
-
-
AMFM2 hala düzgün çalışmıyor, benim tek derdim o. =)
-
Yeni AMD ekran kartı driver geldi.Yükleyebilirsiniz. 24.12.1 versiyonu
DDU ile temiz kurulum yapılmalı.
-
Merhaba,nasıl düzgün çalışmıyor ?
Cyberpunk 2077 ayarlar yüksek ve ultra ayarlı,ekran görüntüleri aşağıda
-
INDIANA JONES AND THE GREAT CIRCLE oyununu maalesef açmıyor...alet Yeni AA+ oyunlarda işe yaramayacak gibi görünüyor..oyun için minimum ekran kartı 2060 yazıyor..Legion goya yükledim oyunu ilk açılış ekranında oyuna giremeden atıyor... Geforce now ile denedim..oradan oynayabildim..bu makinada yeni AA+ oyunlar ve GTÂ 6 için bundan sonra egpu gibi çözüm lazım ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 7 Aralık 2024; 7:16:49 > -
Oooo knk hayırlı olsun. Kimden aldın ?
Bende legion go'u sattım. Rog ally'e geçtim. Daha çok kurcalayamadım ama ilk izlenimlerime göre el konsolu olarak rog ally daha iyi bir cihaz.
Amaaa el konsolu statüsünden çıkılınca daha bir bilgisayar gibi olsun denilince legion go çok daha iyi bir cihaz. Malzeme kalitesi bir tık plastik hissinden dolayı rog ally'in kötü geldi. Ekran 7 inç ufak yakışmıyor. En az 8 inç istermiş. Bu kadar siyah çerçeve koyacağına ekran koyabilirdin asus bey.
Bunun yanı sıra hoparlörleri çok daha iyi, legionda fan sesiyle hoparlör sesi karışıyor oyunlarda kötü oluyorken bunda öyle değil direkt size bakıyor ve daha güçlü bir ses sunuyor. Fan demişken de fan sesi olarak asus daha iyi, yani fan sesi daha az.
Kontrolcülerin konumu biraz daha ufak cihaz olmasıyla ally daha iyi geldi bana. Legionda biraz ergonimi sıkıntıydı tuşlara basmak için biraz büyük elli olmak lazım.
Yazılım destek olarak rog ally fersah fersah üstün onu anladım. Legion space gibi bir programı var ama legion go'a göre daha iyi çalışıyor. Bazen legion go da sağ taraftaki pencere açılmıyordu oyun içinde o biraz dertti ama asusta bu hiç olmuyor basıyorsunuz anında geliyor hiç sekmiyor. Ve oyun içinde start select'in yerindeki tuşlar sağ solda ayrık legion gibi sol altta 2 tuş sıkıştırılmamış.
Ama genel olarak bilgisayar cihazı gibi birşey istiyorsanız legion go el konsolu olarak rakipsiz. Ha ama ben direkt el konsolu istiyorum windows falan olsun ama pc gibi takılmam diyorsanız da rog ally alın geçin. Daha düzgün stabil yazılımı programları daha iyi çalışan bir cihaz. Hem daha hafif taşıması da el konsolu olarak daha rahat.
-
Merhaba oyun çok yeni ve galiba optimizasyon özürlüsü bir oyun,oyun zaten Tomb Raider serisine benziyor.Yeni patch çıkaracaklardır.Legion GO AFMF 2 ile Stalker 2 oyununda 100 fps alıyor.Reddit te çalıştıran olmuş ve 45 fps almışlar.
🤠 45 fps afmf 2/800p tüm orta: r/LegionGo
Stalker 2 100 fps
Legion Go AMD Driver Update: Essential First Steps You Need to Do!
-
Konuyu hareketlenmiş görünce bir heves güncelleme çıktı sandım. :) Yeni cihaz alan arkadaşlara hayırlı olsun.
OrcunFix'e katılıyorum, hoparlör yerleşimi berbat, daha önce tepeye bakan hoparlörleri olan el konsolu hiç kullanmamıştım, neyseki her zaman kulaklık kulanan biri olarak benim için dert olmadı. İsteyenler hoparlör yönünü öne doğru değiştiren aparatlardan deneyebilirler.
Sağ Legion menüsünün ilk açılışı için bazen üç defaya kadar düğmesine basılmasına gerek duyabiliyor. Ama bir kere açıldıktan sonra düğme basışlarına tepkisiz kalmıyor artık ve hep anında açılıyor benim için.
Büyük el ihtiyacına katılıyorum, küçük elleri olanların işi zor olabilir. Ama elleriniz büyükse benim gibi tam oturuyor.
Legion Space'i hiç kullanmıyorum desem yeridir, çok fazla bellek tüketiyor ve hantal, sadece arada ayar yapacaksam açıp, ardından tamamen kapatıyorum.
Bilmeyener için Legion Space'den sağ ve sol Legion tuşlarını start ve select olarak atanan tuşlarla değiştirebilirsiniz.
Tekrar okuyunca yazdıklarımı bende mi geçsem ROG'a acaba... :) Şaka tabi, uzun zamandır yaptığım en mantıklı alışveriş oldu bu dev cihaz. Ancak geçenleri çok iyi anlıyorum, aynı durumu ben de yaşayabilirdim MSI Claw veya Rog alsaydım. Beklenti ve amaçları belirlemek bazen zor olabiliyor, heleki "hype" trenine binince, ben so anda indim trenden.
AAA oyun deneyimine öncelik verenler yeni nesil ROG ve GO cihazlarını beklesinler. Önceliğiniz Retro oyunlar ise GO ve diğer cihazlarla pek başınız ağrımaz zaten.
Zaten el knosollarına meraklı biri olarak bu el konsolu benim için masaüstü oyunculuğunu neredeyse bitirdi, ilk zamanlar hevesdir, geçer dedim ama değilmiş. Açıklaması zor ama hemen her oyundan bu cihazda aldığım keyif bambaşka ki masaüstü bilgisayarımın kat kat daha güçlü ekran kartı var ve daha fazla oyun oynar hale geldim. Yıllar önce ise TV'den oyun oynamak daha keyifli diye düşünürdüm. Sanırım yüzünüzün dibinde ufak bir ekran, oyun deneyimini daha da kişiselleştirip daha eğlenceli hale getiriyor.
Bir dostla kim daha iyi Gran Turismo'cu kapışması sırasında kullandığım fotoğraf şu anki oyun platformu tercihimi özetliyor aslında:
-
Hocam bende phantom liberity den sonra yeni haritada fps düştü. Afmf 2 quality açık, fsr 2.0 açık, orta sayılabilecek ayarlarda, rsr açık 800p de ancak 30-40 fps alıyorum. Fsr 3 alınca makine sapıtıyor. Tam ekran oynatmıyor. Afmf 2 performans alınca fps yükseliyor ama hareket halinde çık fazla yırtılmalar ve karelenmeler oluşuyor. Zahmet olmazsa oyun içi ve oyun dışı tüm ayarları atar mısınız? Görüntüleriniz bendekinden çok daha güzel. Perfotmans modunda hareket halinde yırtılma vs yaşamıyor musunuz? Kaç watt hangi ayarlar kullanıyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: Subservient11Merhaba,nasıl düzgün çalışmıyor ?
Cyberpunk 2077 ayarlar yüksek ve ultra ayarlı,ekran görüntüleri aşağıda
-
Merhaba,retro oyunların yeri hepimizde bir başka ve verdiği eğlence mükemmeldir.Ben de çok araştırma yapıp kararımı Legion GO da verdim.Rog Ally X olmadıktan sonra en iyi tercih Legion GO bence.Keşke ekran kartı daha yüksek,ram 24GB veya 32GB olsa idi.
Legion GO çıkarılabilir kolları olması,tv ye bağlanması,ekranın büyük olması vb. nedenlerle ister tablet olarak internete gir,film izle,sörf yap bence en iyi seçenek.
Zaman zaman ben de PS3 ve PS4 oyunları oynuyorum.PS oyunlarına göre daha eğlenceli
-
Merhaba,en son driveri kurdunuz mu? Ayrıca Cyberpunk 2077 2.13 en son sürüm kurulu olması gerekiyor.
Bu chaz performans modu,20 watt güç ve vram auto ile alınıyor.
-
PS4 emülatörü çıktığından haberim yoktu. Performans nasıl acaba, mesela Second Son?
-
Geliştiricileri sürekli yeni oyun ekliyorlar.Bende Second Son henüz çalışmadı.Ekran görüntüsündeki oyunlar hızlı ve stabil çalışıyor.
-
Merhaba ddu nedir acaba?
-
Merhaba, legion goyu şubat ayında aldığımdan beri pek kurcalamadım. Kolumda sinir sıkışması olduğu için elde oynayamıyorum.
Şimdi 2tb bir ssd ve 1 tb sd card takıp, içinde bloatware olmadan temiz windows kurmak istiyorum. Hatta legionın kendi yazılımlarını yüklemeyi bile düşünmüyorum. Ssd ve sd card önerir misiniz. Steam oyunlarımı masaüstü bilgisayar şeklinde oynamak amacım.
-
Display Driver Uninstaller programının kısaltılmışı,ekran kartına ait dosyaları geride artık bırakmadan siler.Legion GO yu güvenli moda aldıktan sonra çalıştırılır.
-
PS2, Gamecube, vb eski konsollardan sıra gelmesi zor gibi daha güncel konsollara, bir de eski PC oyunları var arada oynadığım (The Saboteur gibi). Diğer bir sebebi de PS3'de zamanında çokça oyun oynadığım için önceliğim daha eski konsollar.
Lenovo çalışanının verdği bilgiye göre yeni GO sürücüleri haftaya çıkacak tahminen ama ne yazıkki eski sürüm AMD GPU sürücüleri olacakmış. Lenovo elemanı hemen arkasından daha güncel bir sürücü daha yayınlanabileceğini söylemiş ama kesin değil ve eğer yayınlanmazsa kendisinin beta sürücüleri paylaşacağını söylemiş. Daha fazla detay okumak isteyenler için:
redditNew Legion Go drivers out on CN site - VGA, Chipset, ACPIhttps://old.reddit.com/r/LegionGo/comments/1h8pxgo/new_legion_go_drivers_out_on_cn_site_vga_chipset
-
Evet ben de gördüm.Hatta ilk cevap ben yazdım ve ekran kartı driver paylaştım.Bir ASUS çalışanları kadar cihazlarına sahip çıkmıyor ve 6 aydan fazla yeni driver çıkarmıyorlar.
Ekran kartı 780m bizim,aynı zamanda 7840U driveri da kullanılabiliyor.
Sonuçta driveri AMD çıkarıyor.
-
Hocam daha önce de dile getirmiştim, ne yaparsam yapayım AFMF2'yi açınca FPS yarı yarıya düşüyor benim cihazda. 20W, 30W fark etmiyor...
-
Haftaya eve dönünce deneyim hocam teşekkürler. Ben fsr3 yapınca sapıtıyor makine.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X