Şimdi Ara

Legionu almak zorundamıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar battle chest aldım 30 günlük legionu almak zorundamıyım şuan oynuyorumda pek insan yok gibi duruyor herkes legiondamı yada bu legionu alınca ne olucak anlamlandıramıyorum.

Legionu alırsam yeni bir swdemi başlıcak gibi olucak yani

• Kesinlikle almalısın. Acele etme ama 100e kadar kas hoşuna gitmezse oyun paran boşa gitmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legion almadan oyunun en son içeriğine erişemezsin. Oyunu oynamak için zorunlu değilsin ama güncel şekilde takip etmek için zorunlusun.

Az oyuncu olması realmden kaynaklı olabilir. Legion alınca farklı bir sunucu veya karakter durumu oluşmuyor, sadece legion haritalarına şu an gidemezsin, legion alınca gidebilirsin ama 100 level altındaysan bu da değişiklik göstermez senin için.
  • Legion alınca oyunun son içeriği senin ulaşılabilir olucak. Wow'da genelde eski mekanlarda pek insan olmuyor. Haritası da ek paketlerle birlikte epeyce büyüdü. O yüzden eski mekanlarda level kastığını varsayarsak oyuncu sayısı sana az geliyordur. Stormwind yada orgimmar'a gidersen diğer oyuncuları görürsün. Legion pakedini alıp almamayla iligi şöyle söyleyebilirim; wow'da oyun max level'dan sonra başlar oynamakta kararlıysan almak zorundasın.
  • İlk başladığım da ben de aynı tepkiyi vermiştim, o kadar oyuncusu var milyonlar falan nerede bu millet, demiştim.
    ----------
    Ekstrem durumların haricinde kapital şehirlerde veya raid, arena kulvarında oyuncular.
  • Öyle milyonlar filan yok zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaylalı.

Öyle milyonlar filan yok zaten.

Suan 5 milyondan daha aza dustugunu soyluyorlar, 1 milyon US, 1,5 milyon EU'da olsa, kalan kesim de Asya serverlarindadir zaten.

Cinli botlari katarsak sayi daha da azalir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calal Arabi Bin Abdullah -- 20 Ekim 2017; 3:38:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.