Şimdi Ara

silah almak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar efendim oncelikle ismim yusuf. sorum su ki intihar etmek istiyorum ama gerekli tabancayi nereden temin edecegimi bilmiyorum, direkten kalbe sikacagim o yuzden tufek vb. agir seylere gerek yok. son care olarak poligonlari dusunuyorum ancak bu eylemi herkesin onunde de gerceklestirmek istemiyorum. bildigim birkac yontem daha var ancak duydugum kadariyla agirlikla aci iceriyormus, simdiden cevaplariniz icin cok tesekkur ederim 😊

• Kalbe ateş edersen acı duymayacağını mı düşünüyorsun? Muhtemelen saniyenin bilmem kaçta kaçı oranında haklısın. Tetiğe basınca kurşunun etini sökercesine vücuduna ilk girişini hissetmeyebilirsin. Ama ardından iğne gibi zorlanmadan kalbine kadar ilerleyip onu bir balonmuşçasına patlatan kurşunun sana vereceği ızdırabı en rafine şekilde duyumsayacaksın. Kalbe yakın diğer iç organların da lokal bir tahribata maruz kalacak. Ayrıca damar sistemin tersine akış yüzünden patlayacak ve akciğerlerine kan dolacak. Beyin şok anlarında kendini korumaya alır. Ancak daha önce hiç böyle büyük bir şokla karşılaşmadığı için tüm savunma mekenizması çöküp, yerini 1 saniyelik bir kıyamete bırakacak. O an "keşke yapmasaydım' diye bir düşünce şimşek hızında zihninde geçer mi, bak onu bilmiyorum işte.
  • Kalbe ateş edersen acı duymayacağını mı düşünüyorsun? Muhtemelen saniyenin bilmem kaçta kaçı oranında haklısın. Tetiğe basınca kurşunun etini sökercesine vücuduna ilk girişini hissetmeyebilirsin. Ama ardından iğne gibi zorlanmadan kalbine kadar ilerleyip onu bir balonmuşçasına patlatan kurşunun sana vereceği ızdırabı en rafine şekilde duyumsayacaksın. Kalbe yakın diğer iç organların da lokal bir tahribata maruz kalacak. Ayrıca damar sistemin tersine akış yüzünden patlayacak ve akciğerlerine kan dolacak. Beyin şok anlarında kendini korumaya alır. Ancak daha önce hiç böyle büyük bir şokla karşılaşmadığı için tüm savunma mekenizması çöküp, yerini 1 saniyelik bir kıyamete bırakacak. O an "keşke yapmasaydım' diye bir düşünce şimşek hızında zihninde geçer mi, bak onu bilmiyorum işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayir, emin olun aklimdan "keske yapmasaydim" diye bir dusunce gecmez. ve acili oldugumu bende biliyorum zaten olumun her turlusu acilidir, yapabileceklerim arasindan en acisizi bu oldugu icin buna yoneliyorum 😊

• dostum şimdi seni suça özendirmiş olmamak için bazı tavsiyelerimi kendime saklıyorum ama hep duyarsın kimileri bok yoluna ölür gider kimileri de arkalarından vayyy be dedirtir. bence arkandan ölümün böylesi de herkese nasip olmaz be dedirtecek bir ölüm bul. bir taşla iki kuş :)

• elimde iki üç tane intihar çeşidi var yavaş yavaş koleksiyon yapıyorum en sonunda aralarından en güzelini seçicem

• Böyle fikirlerden, düşüncelerden uzak durun, aklınızdan geçmesin. Hepimiz zorluk yaşıyoruz, problem yaşıyoruz fakat bu hayatı yaşamak, hissetmek gerekiyor. Herkese söylüyorum, aklınızdan bu tarz düşünceler geçmesin, mutlu olmaya, keyif almaya bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 25 Aralık 2021; 2:22:15 >
  • İntihar etmek? bu tarz insanların örnek isis - taliban militanlarından farkı yoktur... Git yeniden biyerlere birşeylere sıfırdan başla insanlıgını hatırla...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüzük almak istiyorum
    10 yıl önce açıldı
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kısa süreliğine bile Acı çekmekten korkmak yaşama dürtüsünün güçlü olduğuna işaret. Daha kendini intihar için ikna edememişsin. Makul bir sebebin yok yani.

Boşver duygular geçicidir. Arada herkese gelir öyle karamsarlık umutsuzluk. Olgunlaşmana dalalet say. Birkaç yıl sonra anımsa ve gülümse.

Git, sev de öl.

• Poligon fikri güzel aslında hocam nasıl olsa millet artık elinde telefonla geziyor her an her şeyi kayıt altına alıyor sen gittikten sonra arkanda bir anı kalır millet bakıp ulan mala bak be poligonda kendisine sıktı diyip kahkaha atarak videonu izlerler.

Ha şu kimse onu sevdiğime inanmadı diyip pompalı tüfekle kalbine sıkmaya çalışan bir eleman vardı dakikalarca kan kusma sesini videoyu izleyenler bilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.