Bildirim
LEGO Horizon Adventures [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Elim Pre-Order'a giderken Switch'e daha çok yakıştırdım ben oyunu, oradan day 1 devam.
Level design ve mekanikler tüm Lego'lardan daha detaylı görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görsellik inanılmaz iyi, tüm animasyonlar lego filmi resmen, diğer lego oyunlarıda bu stilde olması güzel olurdu. Ön sipariş vericez büyük ihtimal oğlum ne zaman çıkıyor demeye başladı.
-
Bencede oraya ayrı yakışır elde oynaması çok keyifli olacaktır bende deck için almayı düşünüyorum muhtemelen zaten 1-2 sene içinde plus sistemine eklenir orada yeniden oynarız
-
Çok tatlı oyun ya ben de day1 alacağım sanırım
-
Hocam tüm Lego oyunlarını fullemis biri olarak diyeyim son skywalker hariç hiç biri bu fiyata değmez eğer elinizde başka oyun varsa indirim beklemenizi tavsiye ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dur bakalim belki kiralarim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gadgematch isimli inceleme sitesi incelemeyi 1 saat erken yayınladı. İncelemesinde "hayatımda bitirdiğim ilk Horizon oyunu oldu" diyor. Çok yüksek ihtimalle çok iyi puanlar olacak. Yaklaşık 3 saat önce Kotaku da inceleme paylaşmıştı. Kotaku incelemecisi de beğendiğini söylemiş. Bu seneki diğer +90 puanlı aksiyon-macera oyunu geliyor sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
düşük geldi beklentiye göre. oynarız platınlerız
-
-
Seneye plus ile bedava oynanır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bedava verseler bile oynamam ben açıkçası. Ne Horizon sevdasıymış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
1 saat oynbayabildim işten güçten, geçirdiğin en iyi 1 saatlerden birisi. Düşük puan verenler falan umurumda değil, zevk alıyorum bitti.
-
Keyifli oyun ya ama cok kisa yapmislar diyaloglar komedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X